[İzmir - MT]

Arkadaşlar WALLACE döndü izmire. Şerif Kasbaya geri döndü gibi oldu ya neyse. Çok keyifli bir 1800 km yaptım ki yarıda kaldı izmirde yarın katılmam gereken çok önemli iki toplantı ve bir de açılış varmış. Onları halledip tekrar yollara düşebilirim
herkese selamlar

oo hosgeldınız tekrar warmı yolculuk abi...

Var metincim var. Kafamda bu turu bodrum didim yaparak bitirecektim ama dediğim gibi iş çıkınca döndüm izmire. şimdi ilk fırsatta kuşadası-didim -bodrum-gökova-datça-marmaris yapacağım tekrardan ki turumu tamamlayayım. Gel beraber çıkalım

Eh ne diyebilirim yolunuz açık olsun.

DEDEMMMMm sen ve İNTUŞ da gelecek. Ali bana bir yer gösterdi ve aklımıza ilk gelen burada sen, semra ablam, özer abim ve marina, ben, sercan , ali, yani anlayacağın tek tek sayamayacağım TÜM İZMİR MT mutlaka kalmalıyız dedim. Orman içinde tepede deniz ayakların altında. GÖKOVA -AKYAKA da. Neyse sen zırhları temizle, İNTUŞ u hazırla yemini suyunu eksik etme parlat yollar bizi bekler:queen::queen:

Selam arkadaslar,

ne var ne yok bakalım izmir de,cuma toplantıları aksamaya baslamıs ama millet kendini yollara vurmus tabii, daha ne olsun:)

Bodrumdayım bayagı bi kosusturmaca icerisindeyim, bu hafta biraz rahatlarım artık, iki haftaya da duzen ayarladıgım gibi gider durur... sonrası magazinden takip edersiniz beni:p

forrap tan haber var mı hic?

DEDEMMMMm sen ve İNTUŞ da gelecek. Ali bana bir yer gösterdi ve aklımıza ilk gelen burada sen, semra ablam, özer abim ve marina, ben, sercan , ali, yani anlayacağın tek tek sayamayacağım TÜM İZMİR MT mutlaka kalmalıyız dedim. Orman içinde tepede deniz ayakların altında. GÖKOVA -AKYAKA da. Neyse sen zırhları temizle, İNTUŞ u hazırla yemini suyunu eksik etme parlat yollar bizi bekler:queen::queen:

Kardesim bekledim seni biliyorsun, ama bi dahakine artık... o dedigin yere bi bakalım bi ara, gidip bi kendimizi gosterelim...
Rahmi amcamla gorusuyoruz telefondan, hızlı cesiyle zaten dialog kopmadı, gittardando desen birbirmize sevgi smsleriyle jestler yapıyoruz liseli aşıklar gibi...
Özer ve Marina Bodrumdaydı, bi gece hayatı borcları var bana:wiinkk:

hepinizi seviyorum, kendinize iyi bakın...

Bu arada wallace ın kacırdıkları ve benim Gulsenle yaptıgım 3 günlük motosiklet gezisinden bi kac görüntü... wallace a göndermedir:mrgreen:

wallace kankam bak sen toplantılara açılışlara kosusturuyorsun ya, işte benim toplantı ve açılışlarımda boyle oluyo..heheheh... gelseydin guzel olacaktı, Türkbükündeki beach clubların acılışlarına gidicektik beraber...

Son düzenleme:
kankaaaaa ben gelecektim de sen demedin mi GÜLŞEN gitsin sonra gel. Rahat rahat her ortama akarız diye. herşeye eywallah da o kymco venox varya bitirdi beni.
canımsın kardeşim gelecem dedim ve gelecem. Wallace sözü. bilirsin dedim mi yaparım

Ve izmirde açılışımızı da yaptık. Sevgili muzafferimizin MARCHOCIAS ın yeni mekanı karşınızda. Hayırlı uğurlu olsun kardeşim.

resim001fv0.jpg

resim002zx0.jpg

resim003xw2.jpg

resim004tw2.jpg

resim005nj7.jpg

mekan buca üçyolda 222 sokak 27/C kozağaç mahallesinde.
MT İZMİR üyelerine özel indirimler varmış benden söylemesi. Hatta çay kahve de sınırsızzzz:queen::queen::queen::cat::rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
Muzaffercim hayırlı olsun kardeşim açılışa gelemedik malum çalışıyoruz bizde ama adresi vermiştin uğrayacağım :rendeer:

Muzaffercim hayırlı olsun kardeşim açılışa gelemedik malum çalışıyoruz bizde ama adresi vermiştin uğrayacağım :rendeer:

bekleriz kardeşim yani Muzaffer öyle diyor bende çayımı içiyorum hala. Açılışı yaptık akşama kutlama mı yapsak acaba diye plan yapıyoruz:queen::queen::queen::queen:

Var metincim var. Kafamda bu turu bodrum didim yaparak bitirecektim ama dediğim gibi iş çıkınca döndüm izmire. şimdi ilk fırsatta kuşadası-didim -bodrum-gökova-datça-marmaris yapacağım tekrardan ki turumu tamamlayayım. Gel beraber çıkalım

artcı olarak gelirim benim kayınco o kadar yolu kaldırmaz abi

bu arada yeni mekanınız hayırlı olsun...hayırlı müsteriler we bol kazanclar...

Son düzenleme:

Valla muratçım İntuşla aramız pek iyi değil, bu son günlerde . Beni bağladın buraya diye hergün başımın etini yiyor. Bende sus kız hergün silip parlatıyorum daha ne istiyorsun diyorum , ama nafile dergın dargın bakıyo.ara sıra kaskı elimde görünce , bir görsen nasıl seviniyor.

Sercan karakız, sarı kızın üstünde çok güzel durmuş maşallah. İnşallah bu mesajımı okur ve güler biraz . Özledim hepinizi.

Muzaffer hayırlı olsun kardeşim ALLAH bol kazanç versin. bundan sonra işin iş , hiç boş vaktin olmaz, boş vaktin olsada ayrılamazsın.

Son düzenleme:
Muzaffer hayırlı olsun yeni mekanın...eski mekana göre benim işyerine biraz daha yaklaşmışsın...eskisine gelememiştim bir türlü umarım yeni mekanına gelmek nasip olur...

selam arkadaşlar sizlerden 1 kaç hafta uzak kaldık ama yine beraber olacagız sohbetlerinizi özledim kendinize iyi bakın:rendeer:

Öncelikle merhaba Rahmi ağabey'im ve Ablamıza, selam tüm kardeşlerime :rendeer: biliyorum epeydir yazmıyorum ama gönlüm hep sizlerle....

MARCHOCIAS kardeşimiz güzel bir mekan açmış,allah hayırlı kazançlar nasip eder inşallah:cat:

Wallace'ım turist'im inşallah sağ salim dönmüşsündür kendi element'in olan İzmir'e:mrgreen:

Çirkin,
Sana söz en kısa zamanda geleceğiz belkimde Wallace'ı da alırız ve gelmek isteyen başka kim varsa tabi olarak.Bu arada, o Brazillileri nereden buldun türkiyede be kardeşşiiim:bounce: heee.....Bodrumun hangi mahallesinde ikamet ederler bakeeem...hele deyi ver gari ....bende seni iyi huylu sanardım hep:mrgreen:

Hepinizi çok seviyorum :rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar