[İzmir - MT]

çaktırma ikiz kardeşim fıstıklar zulada sana saklıyorum anla işteee.....:queen:

Eyvallah kardeşim :queen:

Hafta içi görüşelim izmirrr

Davut Başta sen.. Özelden cebini atsana bana...

erhan bu yavru ne böle yaw:cyclopsan senin mi bu tosunum...bizle gırgır geçiyon para sende değiştir motoru diye ama kim zengin ortaya çıkıyo:queen:

Bize ağlıyor mondial diye, beyefendinin dört tekerde tercihi BMW... Arabanın yıllık vergisiyle her yıl 4 tane Mondial alır ama... Bize kendini acındırıyor Çakal...:p:p:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
şşşt kasko o araca talibim, ama kesin karar vermem için yarın ver bu hafta sonu bi test sürüşü yapayım sonra ya anahtarı geri veririm yada parayı :bounce: :cherry:

erhan bu yavru ne böle yaw:cyclopsan senin mi bu tosunum...bizle gırgır geçiyon para sende değiştir motoru diye ama kim zengin ortaya çıkıyo:queen:

yok be abi ne gırgırı gariban arabası o :queen: satılıktır güzeldir temizdir kız gibi değildir cunku otobanda 280 ni devirmiştir :p
Bize ağlıyor mondial diye, beyefendinin dört tekerde tercihi BMW... Arabanın yıllık vergisiyle her yıl 4 tane Mondial alır ama... Bize kendini acındırıyor Çakal...:p:p:queen::queen::queen:

bmw ile gittim mondial bayiisine dedim bana bi mondial abi dedi bmw ye gs1200 gider yanlıs gelemdiniz demi dedi yok dedim ya yazlıkta binecem at bagaja :p

şşşt kasko o araca talibim, ama kesin karar vermem için yarın ver bu hafta sonu bi test sürüşü yapayım sonra ya anahtarı geri veririm yada parayı :bounce: :cherry:

abi inan test sürüşü bile yapmak istemezsin araba şehir içi 60 kurusu buluyo km de yaw :silent: 4300 motor 287 beygir gerisini düşün :queen:

günaydınlar ey İZMİR MT :rendeer:

günaydın izmir mt iyi hafta sonları

erhan bmw var huzur var gez bakalım :queen:

Tüm MT Ailesine iyi hafta sonları diliyorum.Kazasız belasız sürüşler diliyorum.

merhaba

merhaba arkadaşlar,

İzmirde toplu gezintiler vs. yapılıyormu?
Bide x8 ve yamaha x max kullanıclarından motorları ile ilgili bilgiler istiyorum.

Kusura bakmayın biraz alakaya maydanoz olacak ama gaziemir tarafında iyi pide yapan bir yer biliyormusunuz:mrgreen:

Son düzenleme:
yapma abii :mrgreen:

tansaşın hemen karşısında var :queen: yarın sabah meşhur izmir boyozundan yemeyi unutma :cat:
evet pideci çok sabah birtanesine gittim yaptıgı şey pideden başka herşeye benziyor. Onunu için bildigiiniz iyi bir pideci var mı diye sordum.:)

Neyse forumu pide ve kebap salonuna' çevirmeyelim:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar