Davut yine fıstık diye uyuttun mu milleti? ben de katılım listesi niye bı kadar kalabalık diyorum,
fıstık skandalı mı yaşattın yine?
çaktırma ikiz kardeşim fıstıklar zulada sana saklıyorum anla işteee.....:queen:
Davut yine fıstık diye uyuttun mu milleti? ben de katılım listesi niye bı kadar kalabalık diyorum,
fıstık skandalı mı yaşattın yine?
arkadaşlar aklınızda olsun satılık bi arabam var :queen:
http://www.sahibinden.com/izmirde_tek_m5_gorunumluWQQaXQQ9354019WQQpXQQdisplayitem
çaktırma ikiz kardeşim fıstıklar zulada sana saklıyorum anla işteee.....:queen:
erhan bu yavru ne böle yaw:cyclopsan senin mi bu tosunum...bizle gırgır geçiyon para sende değiştir motoru diye ama kim zengin ortaya çıkıyo:queen:
erhan bu yavru ne böle yaw:cyclopsan senin mi bu tosunum...bizle gırgır geçiyon para sende değiştir motoru diye ama kim zengin ortaya çıkıyo:queen:
Bize ağlıyor mondial diye, beyefendinin dört tekerde tercihi BMW... Arabanın yıllık vergisiyle her yıl 4 tane Mondial alır ama... Bize kendini acındırıyor Çakal...:queen::queen::queen:
şşşt kasko o araca talibim, ama kesin karar vermem için yarın ver bu hafta sonu bi test sürüşü yapayım sonra ya anahtarı geri veririm yada parayı :bounce: :cherry:
gunaydın mt bu hafta sonu ada'da festival var yarın toplaşalımmı?
Kusura bakmayın biraz alakaya maydanoz oalcak ama gaziemir tarafında iyi pide yapan bir yer biliyormusunuz:mrgreen:
evet pideci çok sabah birtanesine gittim yaptıgı şey pideden başka herşeye benziyor. Onunu için bildigiiniz iyi bir pideci var mı diye sordum.yapma abii :mrgreen:
tansaşın hemen karşısında var :queen: yarın sabah meşhur izmir boyozundan yemeyi unutma :cat: