[İzmir - MT]

Bende Izmirli Olrak Bende Guruba Katılmak Istiyorum Alırmsıınız Benıde.

BENDE İZMİRLİYİM. MONDİAL 125 ZN VAR BENDE KATILA BILIRMIYIM ÇOK SEVİYORUM GURUP HALINDE GEZMEYI.

İZMİR MT 1 NUMARA

slm ben istanbul 'dan Berk. 2 haftaya orda olacağım onceden bi izmirlilere selam vereyim dedim :cherry:

günaydın herkeze :) . toplantı topiğini göremedim sarnıctaki piknikten dolayı yokmu bu hafta toplantı ?
her cuma oldugu gibi bu cuma,da toplantı var kardeşim.bu hafta ben izin istiyorum arkadaşlar misafirlerim var .sami kardeş anlatır merak eden olursa cesur kardeşe ve tüm arkadaşlara selamlar ÖZER abim nice mutlu ve saglıklı günlere.CENGİZ abi seni de özledik saglıcakla kalın tüm M.T üyeleri hefiniz ayrı ayrı degersiniz sevgilerimle:rendeer::rendeer::rendeer:

s.a izmir mt izmir gezisi öncesi soyle bır bakınayım dedım daha 1.5 2 ay var ama önce izmirli motorcuları tanıyayım dedım .

eskısehır mtden 2 -5 motorcu arkadas ızmır gezısı yapmayı planlıyoruz . hatta ege turu demek daha mantıklı olacaktır . eger uygun duserse arkasında da akdenız turu dusunuyoruz .

iyi gunler izmir mt

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abiler,, dayılar,, amcalar..

çamdibinde polini malzemesi satan bir yer varmış yamaha aerox için 2 zamanlı solucan egsoz arıyorum yolu oraya düşen biri varsa benim için 2zamanlı solucan egsoz sorabilirmi..

bilgisayarımı düzenlerken bakın neler buldum. Ne de yakışıklı çocuk maşallah allah nazardan saklasın:mrgreen:

aliji7.jpg

ali2fa1.jpg

sanırım burada müzisyene fena takmış kafayı.yanlış mı çalıyor acaba?

bilgisayarımı düzenlerken bakın neler buldum. Ne de yakışıklı çocuk maşallah allah nazardan saklasın:mrgreen:

aliji7.jpg

ali2fa1.jpg

sanırım burada müzisyene fena takmış kafayı.yanlış mı çalıyor acaba?
Abim benim, nereden buldun onları yahu, bayağı oldu, o fotoğrafın üzerinden çok zaman geçti...
Haklısın ,sahnede Anemi vardı ve son derece detoneydi o gece... Ben iş icabı bu tarz şeyleri es geçemiyorum, bu yüzden canlı müzik dinlememeye özen gösteriyorum... :pr:

Abi yerin vs. herşey hazır burada, programın dahilinde bekliyorum seni...

Tabii ki Tüm İZmirli dostlarımı da bekliyorum, 1-2 kişilik kafileler halinde gelmek suretiyle herkesin başımın üzerinde yeri var:queen::cat::rendeer:

Şimdiden özledim sizi, Ekim'de kesintisiz görüşmek üzere....:rendeer::rendeer::rendeer:

Baba olan , olmayan tüm abilerim , amcalarımın ve çok hörmetli dedelerimin babalar günü kutlu olsun :rendeer::rendeer::rendeer:

( hep bayanlara jest olcak diye bişey mi var ya :p )

özer abicim doğum günün kotlu olsun allah uzun ve sağlıklı kazasız belasız bir ömür versin nice senelere :rendeer:

vallace şıkkım :)
ne bu fotolar böle :silent:
seni pek bi ARA GÜLER gördüm yaw :queen::queen::queen:

Abim benim, nereden buldun onları yahu, bayağı oldu, o fotoğrafın üzerinden çok zaman geçti...
Haklısın ,sahnede Anemi vardı ve son derece detoneydi o gece... Ben iş icabı bu tarz şeyleri es geçemiyorum, bu yüzden canlı müzik dinlememeye özen gösteriyorum... :pr:

Abi yerin vs. herşey hazır burada, programın dahilinde bekliyorum seni...

Tabii ki Tüm İZmirli dostlarımı da bekliyorum, 1-2 kişilik kafileler halinde gelmek suretiyle herkesin başımın üzerinde yeri var:queen::cat::rendeer:

Şimdiden özledim sizi, Ekim'de kesintisiz görüşmek üzere....:rendeer::rendeer::rendeer:

Kardeşim eskiler çıktı işte temizlerken bilgisayarı. Ne de güzel eğlenmiştik ama o akşam. Bu arada gelirken arayacağım seni haberin olsun tahminen haftaya salı sendeyim.

İyi geceler İzmir... Öptüm büyüklerin gözlerinden, küçüklerin ellerinden...

bende seni yanaklarından öptüm kardeşim yatsana yaw. bu saatte ne nöbeti bu? uykun mu kaçtı hayırdır? benim de uykumu kaçırdı birisi çok fena oldum

aklıma çelik in şarkısı geliyor duruyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar