Mt[İZMİR]-[MANİSA] 27 Ocak Cumartesi AYVALIK Gezisi video ve fotograflari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mt[İZMİR]-[MANİSA] 27.01 AYVALIK Gez. video ve fotograflari

Cumartesi gunu saat 12 de Karsiyaka SOGUKKUYU daki Turkpetrol bulusma yerine geldigimde sadece ben, Ahmetcebesoy,speedygirl Sule, Gureli ve artcisi SEMRA ablamiz ile gittardando vardik, hava yagisli olacagi icin biz bize kalacagimizi anlamistik, saat 12:30 da yol almak icin hazirlanirken birden bire 20 kisiden fazla oluverdik, sevindik:) yol, mola yerine kadar gayet keyifli ve duzenli bi grup surusu icersinde öncü TEN TEN artci ise ben olarak, en onde resim ve video cekmek icin Volkan Çimen in kullandigi arabada Şule ve Fatma, en arkada ise herhangi bi aksilige karsi tedbir olarak MARKO ve ailesi bizi otomobilleriyle takip ettiler...
Foca kavsagindan Gureli abinin arkadasi Meral ablayi aldik ve yola devam ettik...
Sebat dinlenme tesislerinde kisa bi sureligine mola vermek icin durdugumuzda ise DUSLEMEK Ozgur'un bize surpriz yapip otomobille geldigini ve Yas,kedi,candyksk ve annesini de getirdigini gorduk:) kisa bi aradan sonra Manisa grubundan Lodos, racingiski, Gurkay ve FAVORİİ Ferhat ile bulusmak icin tekerleri cevirdik,biz cevirdik ama Weboy'un sıpası pek niyetli gorunmedi:) yorulmus, Goldmotor Serkanin ugrasiyla arizayi halledip yola devam ettik...
Bergama catisini az gectikten sonra Manisa grubuyla bulustuk ve kisa bi muhabbetten sonra tekrar tekerleri cevirdik ancak bu sefer Gittardandonun motoru sukoyverdi, cok sukur buyuk bi felaketten sıyrıldı, yanina gittigimizde ise zincirin, dislinin ve gobegin artik kullanilamiyacak durumda oldugunu gorduk, hava da yagmaya baslamisti, ne yapalim diye kara kara dusunurken doblo marka bi arabanin icinden SERÇEDANDO, Metin ve kiz arkadasi cikiverdi:) onlar da bize guzel bi surpriz hazirlamislar ve tam da ustune gelmislerdi... motor arabaya bi sekilde girdi, ve yola devam ederken ÖMER abinin kawasakisine mıcır geldigi icin radyatorunun delindigi haberi geldi, o işi de hallettikten sonra keyfimizi bozmadan otele giris yaptik...

ARKASI DAHA SONRA...:) resim ve videolari yarina kadar yuklerim, elinde hazir bulunanlar yuklemeye baslasin....
BULUSMA YERINDE
HER YIGIDIN YOGURT YEGISI FARKLIDIR:)
goldmotor SERKAN
goldmotorsb4.jpg

goldmotor2is2.jpg

TEN TEN bu resmi cok sevdim...
tentenxb5.jpg

GITTARDANDO
alirj5.jpg

BUNLARDA YOL FOTOGRAFLARI
gittardandott6.jpg

yolda1km3.jpg

yolda2pm7.jpg

yolda3rz3.jpg

[
uglychildid3.jpg

omerabiyd3.jpg

weboyiy3.jpg

gurelisemrahu1.jpg

goldmotorka3.jpg

MOLA VAKTI GELDI
SEBAT DINLENME TESISLERI ALIAGA
sebatmolaad9.jpg

sebat3sx9.jpg

sebat2ah2.jpg

sebat1mp4.jpg

gittardando'nun motoru nazlanınca
gittardando2bx1.jpg

gittardando1cx7.jpg

sonra da omer abininki nazlandı,
omerabiyoldaty0.jpg

yengevn5.jpg

volkiik7.jpg

OTELE VARDIK,
sercedando2sd4.jpg

sercedandook4.jpg

volkifatmaam4.jpg

yemek basladiginda kanun caliyordu, yemekler bitmeye yakın, gitarda ''gittardando'' ve zaman zaman uglychild (ben), darbukada TEN TEN ve tef te WEBOY (cılgın Sedat) hic durmadan muzik yaptik...
gittardando2an7.jpg

gttardandoly5.jpg

kanunkl6.jpg

yemek1vo3.jpg

lodosiskieg2.jpg

karakzcandyksksv3.jpg

yemek2tx9.jpg

favoriilodosgurkaypk3.jpg

ailecekpe5.jpg

sulefatmauw9.jpg

SEYTAN SOFRASINDAN BI KAC FOTO
seytansof1rj7.jpg

seytan5lp6.jpg

seytan3dg0.jpg

seytan2tl5.jpg

seytan4tentenzh0.jpg

SANKI BIRAZ USUMUSLER GIBI
gurkayracingiskiro5.jpg

ahmethw0.jpg

seytansof1rj7.jpg

seytansofrasiby9.jpg

GECE MINUBUSLE BARDAN DONERKEN GURKAY DARBUKAYA SARILIP UYUMUSTU, OYLE BI SARILMIS KI, KIMSE ONLARI AYIRAMADI:mrgreen:
LODOS ise yastık bulamayınca FAVORI' nin gobegiyle idare etti zaman zaman:p

gurkaysm6.jpg

minubussv3.jpg

bence hiç yüklemeyin abii
sitenin huzurunu ve düzenini bozmayın :queen: :queen: :queen:

weboy SeDAT ve Manisa'dan GURKaY in atismasi... olay soyle gelisti:

Basak arkadasimiz bu geziye sevgili tavşanini da alinca, hepimiz bu sevimli hayvana odaklandik.. Gurkay da tavsan avı muhabbetlerini ve de etinin ne kadar lezzetli oldugunu anlatmaya baslayinca, hayvansever Sedat arkadasimizda iyice kuruldu, sanirim Gurkaya bayagi bi tav oldu ancak Gurkayin cussesinden olsa gerek pek ses cikarmayan Sedat, butun gece icti ve sonra bizi bara goturmek icin gelen serviste alkolden de cesaret alarak muhabbeti acti ve kendi tarzinda Gurkayla atismaya basladi....

weboy: yazik degil mi o tavsanlara

gurkay: bak hala konusuyor...

weboy: ne istiyorsun o kucucuk hayvanlardan?

gurkay: sen biliyomusun onun tadini?

weboy:tadini bosver sen, cok sevimli bi hayvandir o!

gurkay: uçani kaçani...

weboy: bla bla bla (buralar pek anlasilmiyor malum kafalar guzel)ü

gurkay: nediyo bu yaa anlamiyom ki...

weboy: ne anliyoooosunnn o ATIN ya hayvanin etinden? (tavşan diyecekti ama atla ilgili biseyler demek istedi galiba)

bundan sonrasi kopuyor zaten...http://www.youtube.com/watch?v=K97_6uiwx9Y

SABAH AYILDIKLARINDA GIDIP TAVSAN DAN OZUR DILEDILER:queen:
tavsan1cz2.jpg

tavsan2ak0.jpg

bu arada zaman zaman sahneyi isgal ettik, sagolsun muzisyenler olumlu karsiladi bunu firsat bilen Ten Ten ,weboy, ben ve ısrarlarimiza dayanamayan gittardando sahne aldik:)
buda ailece dans goruntulerimiz...www.youtube.com/watch?v=7lOemYk9htw

resimler nerde resimlerrrrrrrr
volkancım benim çektiğim resimler senin makinede onları yükleyiver bir zahmet:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Resimden kim olduğunu anlayamadım ama bu sayfada üstten dördüncü fotoğraftaki kişi Gittardando mudur? Elinde parmaksız eldiven görür gibi oldum. Ayvalık'a vardığınızda parmakları hala duruyor muydu yoksa gaz ve debriyaj kolunda donmuş olarak mı bıraktı. :cyclopsan Bu eldivenle Ayvalık'a kadar gidebildiyse 1 tane bira ısmarlayacağım, söz veriyorum ama gerçekten oraya kadar öyle mi gitti kanıtlasın. :mrgreen:

Moderatör (forrap)
Yine güzel bir gezi olmuş belli ki,zaten böyle bir grupla kötü gezi olması garip olur:)Fotoğrafların kalanını bekliyoruz,bizi öyle 3-5 fotoğrafla kandıramazsınız:)

arkadaşlar ben çok hastayım kolumu kaldıracak halim yok :( pişman mısın diye sorduklarında : hayır! bir daha olsa yine yaparım pişman değilim :) diyorum.
neyse ben de videoları en geç yarın ulaştıracam sana sercan sen halledersin artık. ama bugün benden bişey bekleme ne olur :(

hepinize de ayrı ayrı teşekkür ederim çok güzel bir ortamdı

evet selim o gitardanto ali. ama motoru arıza yaptığı için arabanın arkasında yolculuk yaptı.

Resimden kim olduğunu anlayamadım ama bu sayfada üstten dördüncü fotoğraftaki kişi Gittardando mudur? Elinde parmaksız eldiven görür gibi oldum. Ayvalık'a vardığınızda parmakları hala duruyor muydu yoksa gaz ve debriyaj kolunda donmuş olarak mı bıraktı. :cyclopsan Bu eldivenle Ayvalık'a kadar gidebildiyse 1 tane bira ısmarlayacağım, söz veriyorum ama gerçekten oraya kadar öyle mi gitti kanıtlasın. :mrgreen:

evet o gittardando ancak o kadar da değil tabiki eldivenleri vardı. abicim yırttın biradan :)

evet o gittardando ancak o kadar da değil tabiki eldivenleri vardı. abicim yırttın biradan :)
evet bizim arabanın arkasına da motorunu sığdırdık :) hem ben ona demiştim 6-7 ocak ayvalık gezimizde sabah birlikte dönerken motoru arabaya alalım diye ama sığmaz falan filan demişti... nasıl da düştü elime... ha ha ha ha.... en komiği de yoldan geçenlerin şaşkın bakışlarıydı gittardando bakışlarından rahatsız oldukça daha bi eğlenceli oluyodu sanki ortam :):queen:

Son düzenleme:

doğru bildin selim abi gitardando ali valla bravo aliye otele 10 km kala motoru bozuldu arabaya yükledik motorunu. sendede ne göz varmış beeee:cat: :cat: :cat: birayı haketti yani ali bir abilik yaparsın artık ali kardeşine:queen:

arkadaşlar ben çok hastayım kolumu kaldıracak halim yok :( pişman mısın diye sorduklarında : hayır! bir daha olsa yine yaparım pişman değilim :) diyorum.
neyse ben de videoları en geç yarın ulaştıracam sana sercan sen halledersin artık. ama bugün benden bişey bekleme ne olur :(

hepinize de ayrı ayrı teşekkür ederim çok güzel bir ortamdı

valla diyecek söz yok sana fundacım. funda arkadaşımız hastaydı ateşi olduğu halde bizimle eğlendi yalnız bırakmadı. sabah 5gibi döndük ayvalık şımarık bardan ama hala fundanın ağzından çıkan kelimeler eğlence doluydu. pişmanlık yoktu. teşekkürler arkadaşım bizimle olduğun için umarım biraz olsun iyileşmişsindir kendine iyi bak :rendeer:

Son düzenleme:
funda kardeş geçmiş olsun. umarım en kısa sürede atlatırsın. şule sen nasıl oldun. kendine dikkat et. bende rahatsızım. sabaha kadar ısınamadım. hepimize geçmiş olsun.

funda kardeş geçmiş olsun. umarım en kısa sürede atlatırsın. şule sen nasıl oldun. kendine dikkat et. bende rahatsızım. sabaha kadar ısınamadım. hepimize geçmiş olsun.

geçmiş olsun.valla bende henüz doğrulamadım iskender yatıyorum.hepimiz bitik durumdayız galiba ama hiç kimse şikayetçi ve pişman değil anladığım kadarıyla.ben hala eğlence sarhoşluğunu atamadım üzerimden. GEZİ ÇOK GÜZELDİİİİİİ

Giderken hava çok soğuk değildi ben eldiven bile takmadım resim ve videolardan görülebilir:) ama denüşte eldivenlerimi takmama rağmen parmaklarım uyuştu :cat:

diğer resim ve videoları sabırsızlıkla bekliyoruz. Çok güzel bir hafta sonu oldu gelmeyen tatlısu motorcuları çok şey kaçırdınız:mrgreen: Gelemeyen Arkadaşlarımız (hastalık dolayısıyla) Akrep kardeşime ve Kuvva arkadaşıma geçmiş olsun diyorum.
:rendeer: İnşallah gelecek gezilerimizde birlikte oluruz.

Funda cımn rahatsız olduğunu bilmiyordum önce geçmiş olsun diyorum. sonrada ilave ederek rahatsızken böyle bizi yalnız bırakmayıp çekimler yaptın inşallah iyi olduğun bir gezimizde de karakızımız Burcu ile çamaşır yıkarken çekimleri ben yaparım.

Şulecim sana da çoookkkk geçmiş olsun diyorum miden nasıl oldu ?

Son düzenleme:
arkadaşlar çok güzel bir geceydi en kısa zamanda sizleri körfeze tekrar bekliyoruz havranlı muhittin, ibrahim bayındır

Şulecim sana da çoookkkk geçmiş olsun diyorum miden nasıl oldu ?

sağol rahmi abicim midem iyi çok şükür ama biraz üşütmüşüm. motorda olsam şimdi kesin acilde yatıyor olurdum herhalde. geçen foça gezisi dönüşü 1 günü acilde geçirmiştim 2 gün işe gidemedim evde yattım. Allahtan bu kez araba vardı o kadar kötü değilim. volkancım sağolsun.
abicim valla seni tebrik ediyorum. gençlere taş çıkarttın.helal olsun diyecek söz bulamıyorum sana. :rendeer: alkışlar sanaaaa ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis::

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar