İyi günler İzmir...... Nasıl gidiyor hayat?
PAzar günü kuşadası festivaline gidicek varmı 2. yazışım ama kimse bişi demedi kimse gitmicek demekki......... ben pazar sabahtan tek başıma çıkarım o zaman yola napalım...... amma duydu sömürüsü yapmışım haa :queen::queen:
vasco ben pazar günü çeşmedeyim. Gelmek isterdim ama cumartesi de pazarda benim özel işlerim var. cuma toplantıda konuşalım istersen belki eşlik een çıkar sana:cat:
PAzar günü kuşadası festivaline gidicek varmı 2. yazışım ama kimse bişi demedi kimse gitmicek demekki......... ben pazar sabahtan tek başıma çıkarım o zaman yola napalım...... amma duydu sömürüsü yapmışım haa :queen::queen:
Arkadaşlar ben zaten kuşadası'ndayım... yeni artcımla birlikte bu festivalde olacagım.. dileyenler bana ulaşşsın beraber gideriz:wiinkk:
sen kendin festival gibi adamısın be bi de senle festivale mi gidilir. Kenan doğulu senin için yazmamışmıydı şu sözleri
Festival gibisin katılmak istiyorum
TAMAM kardeşim taşıyalım ha gayret birlikten kuvvet doğar.bir elin nesi var bin elin SESİ var:cat::cat::cat:Herkesciklere merhabalar topic'imizi yukarı taşıyalım.....:cat: