[İzmir - MT]

hayırlı hafta sonlarııı millet, iyi güldüm kucukgoogleye =))))))

logo2.gif

logo2.gif

Son düzenleme:
lo izmir nerdesin iyi hafta sonları hepinize:)
burdayız be abim gelseydin iyi olacaktı ama neyse senin işin vardı galiba:rendeer::rendeer::rendeer:

bogaziçinden geçen olursa parkın içinde çimlerin üzerinde bir çay yada birkaç çay vede nargile ısmarlıyabilirim.nargilem elmalıdır:mrgreen::mrgreen:

selam İZMİR M.T dostlarım neşeniz ve rüzğarınız bol olsun.kazasız belasız

arkadaşlar bayraklı melaz çayının oraya gidecegim bugün eşimle çay içmeye birde pınar başı yaparım belki motor yarışları varmış.ben bayraklıda olacagım hani ördekler falan var havuz var çimlik alan mangal da yakılıyor tuvaletide var bilğinize sunarım

Son düzenleme:
slm izmir mt.. Ben eski ankara mt ve yeni izmir mt li olarak bugün itibari ile bornovada yükseliş motora gittim ve today için görüştüm 2400 e anahtar teslim veriolar ruhsat plaka sigorta falan dahil..
bundan 2-3 yıl önce 2650 ye asya gy-200 ümü almıştım ancak geçen sene yurt dışına çıkmadan önce onu satmıştım şimdi hafta sonlarımı renklendirmek için today ile aranıza katılma planları yapıyorum

herkese slmlar

slm izmir mt.. Ben eski ankara mt ve yeni izmir mt li olarak bugün itibari ile bornovada yükseliş motora gittim ve today için görüştüm 2400 e anahtar teslim veriolar ruhsat plaka sigorta falan dahil..
bundan 2-3 yıl önce 2650 ye asya gy-200 ümü almıştım ancak geçen sene yurt dışına çıkmadan önce onu satmıştım şimdi hafta sonlarımı renklendirmek için today ile aranıza katılma planları yapıyorum

herkese slmlar
hayırlısı olsun kardeşim allah gönlüne göre versin ayrıcada aramıza hoş geldin.today,ınla.............ARKADAŞLAR bayraklı deltasında m.t dostlarımı bekledim amma velakin ne geleeennn nede giden vardı:salut::salut::salut::salut: termosta çayım sıcacık patetesli böreklerim ne yapayım kardeşlerim gelseydinizde yeseydiniz.geldinizde yedirmedikmi:queen::queen::queen:

Herkese selamlar...

iki gündür motosikletin üzerinde bol virajlı 550 km yol yaptım. Yarın da son 100 km yolumu yapıp motosikleti (NX 4) geri verip kendi motosikletimi salı günü almayı düşünüyorum. Aslında kendi motosikletimi hemen satıp bir enduro almayı düşünüyorum artık...

Çok zevkliydi iki gün, Knidos, Datça, Bozburun, Gökova, Akyaka, Belen Kahvesi, Yatağan ve Marmaris arasında gidip gidip geldik artçım ve ben...... :)

Herkese iyi haftalar...

Son düzenleme:
Alicim içine sindirsin tabii ama neden enduro ? sen çappırcısın kardeşim çappırcı kal (giy dedi ,Tulumları).

günaydın izmir mt

hayırlı olsun sevindirici bir haber ali oh be artık sende yollardasın

Son düzenleme:
Alicim içine sindirsin tabii ama neden enduro ? sen çappırcısın kardeşim çappırcı kal (giy dedi ,Tulumları).

Dedem, o virajları, o yolları görseydin, oooffff oofff!
günaydın izmir mt

hayırlı olsun sevindirici bir haber ali oh be artık sende yollardasın

Sağol kardeşim..... yoldayız artık evet... yavaş yavaş yazın geldiğini hissetmeye başladım yine.... Daha değil ama,yavaş yavaş...

Fotoğraflar geliyor...

ali552iv3.jpg

ali553ib3.jpg

ali558ie5.jpg

ali560fm3.jpg

ali567le5.jpg

ali568ca9.jpg

ali569ui2.jpg

Son düzenleme:
ohhhh alim anılarım depreşti. yıl 1999 bende var honda kinetix scooter. ne gezmiştim bu şelaleleri, kız kumunu, ulu çınarı ahh ahhh. allah içine sindirsin kardeşim. tam nx4 ün yolları. hakkını vermişsiniz.

Abi yol fotosu koyamadık fazla, artçım iyi bir artçı ama ellerini bırakıp fotoğraf çekecek kadar profesyonel değil henüz :) ama karar verdik, bir dahaki sefere kamera olacak kesinlikle...

Özellikle cep telefonunun şarjı bittiği için Bozburun'da plajda Bülent Ortaçgil ile bir hatıra fotosu alamayınca, bu ihtiyacı derinden hissettik... :)

Son düzenleme:
oyy alicim hayırlı olsun cok sevındım yaww, fotograflar harika endurocu yollarındasın artık :p otobanda görmeyim alırım anahtarını :p

Datça yollarına beklerim canım benim :) otoban dediğin nedir ki... Motosikletin tadı memleketimin tozlu yollarında, yanlış eğim (Lever deniyor galiba) verilmiş virajlarında çıkıyor...

Otobanlar senin olsun kardeşim :) RS ile orada ne yapacaksan:queen:

Arkadaşlar Cuma toplantısına gelemedim. Arkadaşıma MT ye üye ol dedim,o da MD anlamış, Üye olmuş ve Cuma günü akşam hadi gel toplantı başladı dedi. Gündoğdu meydanında motosiklet delisi toplantısına gitmiş!!! Buluştuk ama hiç gruba katılmadan ayrıldık ordan. Bi problemden dolayıda narlıdereyede gelemedik. Talihsizlik işte..Bu Cuma görüşebilmek dileğimle...

Son düzenleme:
Arkadaşlar Cuma toplantısına gelemedim. Arkadaşıma MT ye üye ol dedim,o da MD anlamış, Üye olmuş ve Cuma günü akşam hadi gel toplantı başladı dedi. Gündoğdu meydanında motosiklet delisi toplantısına gitmiş!!! Buluştuk ama hiç gruba katılmadan ayrıldık ordan. Bi problemden dolayıda narlıdereyede gelemedik. Talihsizlik işte..Bu Buma görüşebilmek dileğimle...

:queen::queen: :queen::queen: olurda bu kadar olur :queen::queen:

güldürdün beni serdar :queen::queen:

Sorma,bi an acaba toplantı gündoğdu yamı alındı dedim gittim saf saf. Elemanda tırsmış,aabi paso içiyolar!! dedi.Makinalar da çok deli. Narlıdere ye de gelemedik. Naapalım kısmet değilmiş..

Kuş adasından sevgilerle millet:) ortam deli deli deli deli;)

Ali cim artcımızı da tanıyalım, kimdir vs.sercedando ne yapıyor? bu duruma ne diyor?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar