lo izmir nerdesin iyi hafta sonları hepinize
burdayız be abim gelseydin iyi olacaktı ama neyse senin işin vardı galiba:rendeer::rendeer::rendeer:lo izmir nerdesin iyi hafta sonları hepinize![]()
hayırlısı olsun kardeşim allah gönlüne göre versin ayrıcada aramıza hoş geldin.today,ınla.............ARKADAŞLAR bayraklı deltasında m.t dostlarımı bekledim amma velakin ne geleeennn nede giden vardı:salut::salut::salut::salut: termosta çayım sıcacık patetesli böreklerim ne yapayım kardeşlerim gelseydinizde yeseydiniz.geldinizde yedirmedikmi:queen::queen::queen:slm izmir mt.. Ben eski ankara mt ve yeni izmir mt li olarak bugün itibari ile bornovada yükseliş motora gittim ve today için görüştüm 2400 e anahtar teslim veriolar ruhsat plaka sigorta falan dahil..
bundan 2-3 yıl önce 2650 ye asya gy-200 ümü almıştım ancak geçen sene yurt dışına çıkmadan önce onu satmıştım şimdi hafta sonlarımı renklendirmek için today ile aranıza katılma planları yapıyorum
herkese slmlar
Alicim içine sindirsin tabii ama neden enduro ? sen çappırcısın kardeşim çappırcı kal (giy dedi ,Tulumları).
Alicim içine sindirsin tabii ama neden enduro ? sen çappırcısın kardeşim çappırcı kal (giy dedi ,Tulumları).
günaydın izmir mt
hayırlı olsun sevindirici bir haber ali oh be artık sende yollardasın
Otobanlar senin olsun kardeşimRS ile orada ne yapacaksan:queen:
Arkadaşlar Cuma toplantısına gelemedim. Arkadaşıma MT ye üye ol dedim,o da MD anlamış, Üye olmuş ve Cuma günü akşam hadi gel toplantı başladı dedi. Gündoğdu meydanında motosiklet delisi toplantısına gitmiş!!! Buluştuk ama hiç gruba katılmadan ayrıldık ordan. Bi problemden dolayıda narlıdereyede gelemedik. Talihsizlik işte..Bu Buma görüşebilmek dileğimle...