[İzmir - MT]

:) gecenin bu saatinde hala burdayım...ve sabah 11de kalkıp işe gitcem....off yaaa delinin önde gideniyim ben beaaaa

Yalnız değilsin, ben de birazdan otobüse binip marmaris'ten İzmir'e doğru yola çıkacağım...

Drinsu tayfun abicim ben yan çantalarımı kahramanlarda parçacı leventin karşısındaki ustaya yaptırmıştım geçen sene. Her türde her modelde çantalar yapabiliyor. işçiliği güzel malzemeleri de güzel. gidip bir incele istersen. Önemli olan derinin kalitesi ki o da fiyatı belirliyor.

Sisi bar için tayyim yapıyor ama ben tayyimle iş yaptım ve sisinin tüm kromajları atmaya başladı. Kromaj işçiliği kötü yani. Bunu özellikle belirtmek istedim. müsait olduğun zaman detaylı görüşüp konuşuruz.

teşekürler sisibarı givi alıçam ona karar verdim çok kaliteli fakat biraz p,ahalı olsun okadarda çanta için cuma akşamı görüşürüz hoşçakal :cat:

Mrh izmir grubu

şuan burhaniyedeyim. Ama 22-23 mayısta pınarbaşı pistine gelecem. Bu arada benim arka fren balatalarım bitti ve ötmeye başladı.

Fazer için izmirde arka fren balatası bulabileceğim bir yer tavsiye edebilirmisiniz.

abi nezaman müsaid olursan bana haber ver kahraman larda benim tanıdığım bir abi var yapıyor bu işi beraber gideriz yanına senin dediyin kesin odur bir kişi var zaten orda bu işi yapan :cat:

tamam kardeşim cuma akşamı bu konuyu görüşelim .sisi barı hallettim sayılır onda karar verdim bi kalan çanta :cat:

Mrh izmir grubu

şuan burhaniyedeyim. Ama 22-23 mayısta pınarbaşı pistine gelecem. Bu arada benim arka fren balatalarım bitti ve ötmeye başladı.

Fazer için izmirde arka fren balatası bulabileceğim bir yer tavsiye edebilirmisiniz.

arkadaşım kahramanlarda bulabilirsin :cat:

Son düzenleme:
Mrh izmir grubu

Merhaba

Karamanlarda, Fuarın hemen arkasında istemediğin kadar yamaha bayiisi ve yedek parça dükkanı var :cat: sitesinden bi kaçtane telefon numarası al telefon edıp arastırıp gidebilirsin :cat:

Mrh izmir grubu

Havran Motor dostlarına bi sor istersen,Havran da Hüseyin abi var, yamaha servisi ufak bi yer ama belli olmaz belki onda vardır...

eger hic olmadı buraya gelirseniz, elbet birimiz size refakat eder, hatta cuma günü inciralti sahilde toplaniyoruz, orda gorusuruz... zaten bana bi Ayvalık borcunuz vardı:)

MCA daki arkadaşla konustum LUCAS ın balatasını(fz6 fazer 2006) bize 50 ytl den veriyor, isterseniz gelin burda taktıralım;)

Son düzenleme:
Havran Motor dostlarına bi sor istersen,Havran da Hüseyin abi var, yamaha servisi ufak bi yer ama belli olmaz belki onda vardır...

eger hic olmadı buraya gelirseniz, elbet birimiz size refakat eder, hatta cuma günü inciralti sahilde toplaniyoruz, orda gorusuruz... zaten bana bi Ayvalık borcunuz vardı:)

MCA daki arkadaşla konustum LUCAS ın balatasını(fz6 fazer 2006) bize 50 ytl den veriyor, isterseniz gelin burda taktıralım;)

Emeğine sağlık ugly:rendeer:
Yardım etmek isteniyorsa, yanıt ancak bu şekilde verilmelidir! başka değil.

Merhaba

Karamanlarda, Fuarın hemen arkasında istemediğin kadar yamaha bayiisi ve yedek parça dükkanı var :cat: sitesinden bi kaçtane telefon numarası al telefon edıp arastırıp gidebilirsin :cat:

hangi,ne '' sitesinden '' bi kaçtane tel. nosu alacak kardeş?
Kahramanları buldumu zaten '' sitesine '' gerekte kalmaz yolsuzda kalmaz sanırım!....

Son düzenleme:
Özer abi o sordugunda tek onlıne ben verdım ancak bu sekılde yardımcı olabıldım bırdaha gırdıgınde sercanın cvplarından yararlanır inş, engin abimiz.

Son düzenleme:
günaydın izmir mt

dün hava nasıldı öle koktum valla gene yağmur yağcak
inşallah pazar hava çok sıcak olurda denize giderim :queen:

iyi aksamlar arkadaslar ben metin arınıza ben we arkadaslrımda katılmak istiyoruz zaten yarın aksam kymco ck 125(ben) kle500(tayfun abi)daelim magma(levent abi)honda shadow(barıs abi) dede eşliginde beraber yürümeyi planlıyoruz allahtan bi aksilik cıkmazsa...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar