toplantılar ana sayfada sürekli yayınlanıyo sanırım?
gelmeye calısırım....
gecenin bu saatinde hala burdayım...ve sabah 11de kalkıp işe gitcem....off yaaa delinin önde gideniyim ben beaaaa
Drinsu tayfun abicim ben yan çantalarımı kahramanlarda parçacı leventin karşısındaki ustaya yaptırmıştım geçen sene. Her türde her modelde çantalar yapabiliyor. işçiliği güzel malzemeleri de güzel. gidip bir incele istersen. Önemli olan derinin kalitesi ki o da fiyatı belirliyor.
Sisi bar için tayyim yapıyor ama ben tayyimle iş yaptım ve sisinin tüm kromajları atmaya başladı. Kromaj işçiliği kötü yani. Bunu özellikle belirtmek istedim. müsait olduğun zaman detaylı görüşüp konuşuruz.
abi nezaman müsaid olursan bana haber ver kahraman larda benim tanıdığım bir abi var yapıyor bu işi beraber gideriz yanına senin dediyin kesin odur bir kişi var zaten orda bu işi yapan :cat:
Mrh izmir grubu
şuan burhaniyedeyim. Ama 22-23 mayısta pınarbaşı pistine gelecem. Bu arada benim arka fren balatalarım bitti ve ötmeye başladı.
Fazer için izmirde arka fren balatası bulabileceğim bir yer tavsiye edebilirmisiniz.
Mrh izmir grubu
şuan burhaniyedeyim. Ama 22-23 mayısta pınarbaşı pistine gelecem. Bu arada benim arka fren balatalarım bitti ve ötmeye başladı.
Fazer için izmirde arka fren balatası bulabileceğim bir yer tavsiye edebilirmisiniz.
Mrh izmir grubu
Havran Motor dostlarına bi sor istersen,Havran da Hüseyin abi var, yamaha servisi ufak bi yer ama belli olmaz belki onda vardır...
eger hic olmadı buraya gelirseniz, elbet birimiz size refakat eder, hatta cuma günü inciralti sahilde toplaniyoruz, orda gorusuruz... zaten bana bi Ayvalık borcunuz vardı
MCA daki arkadaşla konustum LUCAS ın balatasını(fz6 fazer 2006) bize 50 ytl den veriyor, isterseniz gelin burda taktıralım![]()
Merhaba
Karamanlarda, Fuarın hemen arkasında istemediğin kadar yamaha bayiisi ve yedek parça dükkanı var :cat: sitesinden bi kaçtane telefon numarası al telefon edıp arastırıp gidebilirsin :cat:
günaydın izmir mt
dün hava nasıldı öle koktum valla gene yağmur yağcak
inşallah pazar hava çok sıcak olurda denize giderim :queen: