[İzmir - MT]

forrap a şimdiden hayırlı olsun afyon a çıkmış askerlik baya yakın :)

izmir mt ayvalık grubuna iyi eğlenceler allah'tan kazasız belasız sürüş ve eğlence dilerim benim içinde eğlenin

slm millet herkese hayırlı hafta sonları tabii eğeer hafta sonu çalışmak demek değilse
allaaaahhhhhhhhhhhh abi bu süper haber yaaaaaaaaaaaa yemin ederim acayip sevinçliyim yaaaaaaa harikaaaaaaaa
tşk vasco

İzmir günübirlik motor gezileri

Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve motora yeni başladım başlangıç için ybr 125 önerdiler,motorumu geçen ay 6.500 km'de aldım şimdi 10.000 km de hep yanlız geziyorum ,ama birtürlü bir motor grubu bulamadım İzmir'de günübirlik motor gezileri olursa lütfen bana haber verirmisiniz Teşekkürler:cat:

ilhami abi valla bende sevindim afyon orduevi evi gibi olur işallah.hayırlı teskereler forrap ım müdürüm:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bornova'da yeni açılan Balık restoranından balık alırken sahibiyle yaptığım sohbette, A2 ehliyetli eleman aradıklarını söylediler. Burada çalışmak isteyen tanıdığınız olabilir.

Bu söylediğim yerin broşürü:
(üzerlerine tıklayın)

Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve motora yeni başladım başlangıç için ybr 125 önerdiler,motorumu geçen ay 6.500 km'de aldım şimdi 10.000 km de hep yanlız geziyorum ,ama birtürlü bir motor grubu bulamadım İzmir'de günübirlik motor gezileri olursa lütfen bana haber verirmisiniz Teşekkürler:cat:

Fobi73 İzmir grubunun büyük bölümü şu sıralar ayvalık yollarında...Cuma toplantılarına katılırsan hem tanışmış oluruz hemde geziler hakkında bilgi alırsın.

izmir yagışlı işallah ayvalıktan geri dönen dostlarımız.sorunsuz yuvaya dönerler aklım hep onlarda acaba hepsinin yagmurlugu varmı.trafik te yogun olur gibi geliyor bana en büyük tehlike (otomobiller) onlara çok dikkat etmek gerekiyor.selametle DOSTLARIM:cat:

ALLAHIM SEN YOLDAKİ GENÇLERİMİZİ KORU .....
yollarını açık et,tüm sürücülerin aklını salim dikkatini daim kıl

hoş geldin kardeşim cuma günleri toplantılar var bekleriz

iyi akşamlar izmir mt, sorunsuz ve muhteşem bi eğlenceyle ayvalık gezisi sona erdi...evlerimize sağ salim gelebildik.. okadar yağmura ve trafiğe rağmen grup sürüşü okadar başarılıydı ki tüm arkadaşlar muhteşem bi dikkat sergilediler herkese teşekkürler resimler en kısa zamanda ayvalık topiğinde yer alır inşallah...hayırlı akşamalar....

açılın izmir ayvalık kafilesi geri dönüş yaptı...

giderken ve gelirken zor şartlara rağmen grup sürüşünde süper performans gösteren tüm arkadaşlarımı kutlarım :rendeer:

Ben gaziyim abi artık :p eridim bittim böbreklerim dalağıma kadar su olmuşum:p değdi ama süperdi...

Dükkandayım gene :salut:

İyi akşamlar İzmir MT.Arkadaşlarımızın esenlik içinde İzmir'e dönmelerine çok sevindik. Yine buluşmak dileğiyle iyi akşamlar.

İyi akşamlar İzmir MT.Arkadaşlarımızın esenlik içinde İzmir'e dönmelerine çok sevindik. Yine buluşmak dileğiyle iyi akşamlar.

saolasın abi...abi sizin ekiplede herkesle tanıştık galiba ama kim kimdi unuttum arayı uzatmadan yeniden buluşmak üzere :bounce: bu arada abi balık ekmek yerken karşılıklı oturuyorduk sanırım doğru hatırlıyosam :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar