[İzmir - MT]

şimdi arkadaşlarımızdan birisi yardımcı olacaktır:p nası değiştirdim msjımı çaktırmayın okuyanlar :)

Son düzenleme:
Merhaba :)

ben bir gün izmir e gelmek istiyorum,oraya geldiğimde bana yardımcı olabilecek abilerim varmı? İzmir\Aliağa ilçesine gitmeyi düşünüyorum:)

edirne tarafından geleceksen eğer sanırım izmire uğramadan önce aliağada olursun. o taraftan gelirken önce aliağa sonra izmir çünkü:cat:

edirne tarafından geleceksen eğer sanırım izmire uğramadan önce aliağada olursun. o taraftan gelirken önce aliağa sonra izmir çünkü:cat:

doğru dedin abi ben neden öyle izmire kadar uzattım ki yolu bide edirnede askerlik yaptık iyimi :p

Wallace abimiz haklı izmire varmadan aliağada inebilirsin :cat:

Aliağa da olan motorcu abimiz yok mu ?

bu arada mesaj ı değiştirmeden okudum:queen: yinede teşekkürler.

Aliağa izmir e kaç km?

Kız arkadaşımın yanına gidicem 1 günlüğüne bana bir yol gösterirmi:)

aliağa izmirin küçük bir ilçesidir. edirne tarafından gelirken zaten önce aliğadan geçersin. orada ineceksin. Her türlü adres kolayca bulunur. kimse sorsan sana yol tarif ederler. eğer amacın izmir veya aliağaya gelip bizlerle tanışmaksa her zaman bekleriz.

Son düzenleme:
aliağa izmirin küçük bir ilçesidir. edirne tarafından gelirken zaten önce aliğadan geçersin. orada ineceksin. Her türlü adres kolayca bulunur. kimse sorsan sana yol tarif ederler. eğer amacın izmir veya aliağaya gelip bizlerle tanışmaksa her zaman bekleriz.

hocam seni pek bi turizim informeyşın gördüm yaw:queen::queen:

İzmir e gelsem sizler ile tanışsam sonra aliağa ya bereber gitsek olur mu?bu şekilde yardım edecek bir hayır sever abim yokmu?:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İzmir e gelsem sizler ile tanışsam sonra aliağa ya bereber gitsek olur mu?bu şekilde yardım edecek bir hayır sever abim yokmu?:p

Şimdi motorsuz geliyorsun... Bizlerle tanışıcaksın...Sonra beraber kızarkadaşını görmeye mi gidicez.... Tabiiki bizim motorlarla..... Yanlış mıyım?.... :wiinkk::wiinkk:

Aslında şööle 50 motorluk bi konvoyla götürmek isteriz seni ama bu sıralar herkes meşgul.... Keşke elimizden bişi gelse... :pale:

Bu arada aklıma takıldı..Daha öncede aynı şekilde bir kez yazmıştın... Yaw sen bu kızdan korkuyomusun anlamadım?.... Tek görmeye tırsıyorsun gibi geldi de.... :p

şimdi yanlış söyelmek gibi olmasın ama :mrgreen:abicim sen şu olayın bi aslını anlatmadın ki bize? internetten mı tanıstın bayanla? korkuyormusun abileri falan var diye? abi dizi gibi ya bırak otur oturugun yerde edirne neyine yetmiyo taa aliağaya kadar geliceksin :silent:

Valla enteresan bişey.. tmm bende gittim ankaraya 1 haftalıgına kız arkadasımın yanına ama kımseyı almadım yanıma :mrgreen: nede olsa bizim bilader meclis başkanının yakın korumasıydı koruma arabasıyla aldi beni aştiden :queen:

hayır anlamadığım günün belli değil, geleceğin saat tarih belli değil. millet iş güç sahibi ne yapabilir ki şu durumda. Net olarak tarih saat ver uygun olursa birisi sana cevap verir. ama niye illa motorla gideceksin onu anlamadım. çok hevesliysen motosikletle gitmeye izmirden kirala bir adet kendin bin git.

yok abicim .kızla 1 yıldır arkdaşım :) tek başımada korkmuyorum :) bir tane motorcu abi olsa beraber gezsek :) benzin sorun değil.gün de önemli değil :) sizlerle tanışmak ta ayrı bir şeref :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
yok abicim .kızla 1 yıldır arkdaşım :) tek başımada korkmuyorum :) bir tane motorcu abi olsa beraber gezsek :) benzin sorun değil.gün de önemli değil :) sizlerle tanışmak ta ayrı bir şeref :)

Yani kız bahane..Maksat motorla gezmek ...Öylemi anladım ben.... :silent::silent:

olur mu abi :pr: yanlış anlamayın :salut: kız ın yanına motor ile gitmek sorun değil oradan biri ile tanışayım otobüs ile de gideriz.maksat motorcu arkadaşım olsun:pale: beraber gezeriz.motor olur ise vakit kaybı az olur:pale: .yinede teşekkürler :rendeer:

neyse bu konuyu kapatalım. geleceğin tarih belli olsun yaz müsait olan varsa sana eşlik eder.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar