[İzmir - MT]

Arkadaşlar bu İzmirliler olarak size bir sorum olacak. Prohel Colombia mont almayı düşünüyorum. Fakat bugün motorcu arkadaşımın biri 4 mevsim montların İzmir'de sorun olduğunu söyledi. Kışın sıcak tutmuyor yazın da çok aşırı terletiyormuş. Bu ürünü bilen ya da kullanan var mıdır? Ya da başka bir marka mevsimlik mont kullanan varsa fikirleriniz benim için değerli.

Arkadaşlar bu İzmirliler olarak size bir sorum olacak. Prohel Colombia mont almayı düşünüyorum. Fakat bugün motorcu arkadaşımın biri 4 mevsim montların İzmir'de sorun olduğunu söyledi. Kışın sıcak tutmuyor yazın da çok aşırı terletiyormuş. Bu ürünü bilen ya da kullanan var mıdır? Ya da başka bir marka mevsimlik mont kullanan varsa fikirleriniz benim için değerli.

Ben yazın fileli mont giyiyorum bazen sırtım sırılsıklam oluyor diye sırt korumasını çıkarıyorum. Yani 4 mevsim montta ne olur sen düşün.

Havalar da düzeldi koskoca izmirden hala ses yok. Naptınız arkadaşlar motorları mı sattınız? :) Bence bir buluşma, gezi bir şeyler ayarlamanın tam zamanları. Kimse kaldıysa forumda bir ses verin gari :))

O zaman bir tarih belirleyelim buluşma falan düzenleyelim. Mesela 25 mayıs cumartesi uygun mu herkes için? Ayrıca nerede buluşalım? Herkes nerede olduğunu yazsın mesela ortak bir yer belirleyelim. Ben Karşıyaka'da oturuyorum.

Motosikleti
'08 GTR 1400
Selamlar, ben Bornova'dayım; 25 Mayıs benim için uygundur, ilk onayı vermiş olayım. :)

25mayıs super tarih,ben uygunum.Doğum günümdecmotosiklet toplantisi...Gideer.İkinci onayda benden olsun

25 Mayıs için şu an bir fikrim yok, musait olursam katılırım. Lokasyon belli : )

Motosikleti
D400
Saat kaç gibi? Çok uzun süreli olmasa da uygun bir saat ise tanışma vesilesi ile gelmek isterim.

1 hafta sonra düğün var; ne yazık ki vaktim pek olmuyor. Havalar ısınsın yazın hepbir birkac saat uzun yol vs da yapabiliriz

Çok giremiyorum yazamadım. O zaman Karşıyaka uygun mudur herkes için? Yasemin Kafe'de buluşabiliriz. Saat olarak bana gündüz de akşam da uyar. 15:00 gibi veya 20:00 gibi olabilir. Mekan konusu aynı şekilde başka önerisi olan varsa yazsın arkadaşlar

Yer ve saat benim için uygundur.Başka semtler den gelip yeri bilmeyen arkadaşlar var ise yazsınlar yardımcı olalım onlara da

Yasemin Cafe iyidir, şu an icin problem yok benim açımdan. Zaman yaklaşınca netlestiririz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar