[İzmir - MT]

İzmir İl Temsilcisi
Hocam merhabalar. Bende istanbula gıdecegım fakat malum saatler uymuyor.

Yarın öglen 12de cıkacagım yola.

Benim Bursa İnegölde toplantım 16:30 da bitiyor. Sende anca Bursa'da olursun o saatte. Bursadan birlikte geçeriz istersen. Uyar mı?
Sana özelden telefonumu atıyorum. Düşünürsen yada erken birlikte yol yapalım. Seni orada 2 saat beklerken Bursa'da takılırım dersen ararsın.

Tek başına yol çekilmiyor. Birbirimize yoldaş oluruz.

Arkadaşlar Şirince için ayrıntılar aşağıdadır.

gelmek isteyenler için.

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/127665-02-03-2014-izmir-sirince-izmir-mt.html

Cem gündüzuyuyupgeceyaşayanlardanmısınız :sunny: 1.30 da mesaj atıyorsunuz ya pes Vallah..:bestmt:

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:13 ----------

Ayrıca dünki Teras Kafe toplantısına iyiki gelmişim gerçekten güzel iyi niyetli bir topluluk ile tanıştığıma çok memnun oldum...Grubun yaş ortalamasını yükselttim ama olsun ben de gençlerin yanında kendimi genç hissediyorum..BİLİM bakanının tapeleri montaj hissettiği gibi..:flower:

Ertuğrul abi,

sizin gibi abilerimiz bizi huzur veriyor, iyiki gelmişiniz yüksel abide sizde ve diğer abilerimizde

İzmir İl Temsilcisi
İstanbula SYM scooter ile vardım sahibine ulaştırdım mutlu kareler çekildik vs vs :)

Yarın fuardan sonra çektigim fotolarla birlikte detaylı konu açacagım takip edebilirsiniz :)

:flower: bende ybr 125'le bodrum-manisa yapmıştım birkaç defa çok zevkliydi :)

hmm, benim çin malına pek yeltenmezler o zaman, 4 apartman görüyor koyacağım yeri. direksiyon kilidi var, birde teker kilidi ve branda alıp koyayım o zaman apartman önüne.

hem benim motor 160kg. uğraşmazlar heralde

Hocam ben de erzenedeyim engin deniz öğrenci yurdunda kalıyorum. Burda kalan bir arkadaş sadece disk kilidiyle motoru bırakıyor dışarıda. Gece bekçimiz var en ufak seste kapıya geliyor gözü hep dışarıda. Bir keresinde aracımın dörtlüleri açık kalmıştı, endişelenip uyandırmıştı beni.

Yakınsa buraya bırakabilirsin. Ama ne derece güvenli bilemem,isteğin büyük sorumluluk. Aklında bulunsun diye diyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar