[İzmir-MT] Yollara Düşüyor Gezisi 11.07.2009

wert_35 ve extreme1925 kavga etmeyin uslu uslu oynayın bakıyım :p

extreme lütfen espiri yapma :queen:

hızlı kaçma radar var

deyip iğrenç bi espriyle nokyaı koydum...

yarın sabah bu topic kilitlenir bu mesajdan sonra :p:p
herkese iyi geceler :)

ulan gezi topiyimi niye kirletiyonuz kırcam kemiklerinizi :) gezi hakında muhabet edin gençler bırakın geyiyi millet konuyu unutu .

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Tarihin yaklaşması sebebiyle otelde yer ayırtmak amacıyla gelecek herkes durumunu netleştirir ve isim verirse iyi olur.
Pek zaman kalmadı.

Geziye gündüz Bahtiyar ve Sanatizm in nikahına uğradıktan sonra gidilecek bunun için bazı konuları netleştirmek amacıyla cuma toplantısı da önemli.
Gelecek herkes isim belirtmeye başlarsa iyi olur.

Birde,topicte konu dışı konuşmalara devam etmezseniz konunun dağılmaması amacıyla iyi olacaktır.

pazar öğlen özgenin kuzeninin nişanı olduğu için biz üzülerek katılamayacağız :salut:

gidenlere iyi eğlenceler... :wiinkk:

İşlerim dolayısıyla bende gelemiyorum. Sizlere iyi eğlenceler kazasız belasız sürüşler dilerim.

Cesur abiyle bugun gelip gelemeyecegim hakkında konuştuk,halletmem gereken bir kaç iş var üstesinden gelebilirsem gelicem,olmadı gece gelmeye calışıcam :cat:

motorum bi aksilik olmaz ise yrın satılıo eger kndme taşıt ayrlyamaz isem gelemem yada şöle yapabiliriz tek gidecek bi arkadşımın artcısı olabilirim :rendeer:

herkes yan cizmeye başladı arkadaslar yapmayalım böle .ben geliyorum artcımla tabiki listeye yazın bizi2.izmirli_ua+willy:cat:

herkes yan cizmeye başladı arkadaslar yapmayalım böle .ben geliyorum artcımla tabiki listeye yazın bizi2.izmirli_ua+willy:cat:

abi yan çizme demeyelimde ben gelecem satılmazsa satılırsada bi şekilde gelmeye çalışacam motor bulamazsam tek olan bi arkadaşa artcı olurum:rendeer:

gelen gelmiyen sağ olsun fark etmez amac eylenmek gelmek isteyen herkese kapımız açık çoktandır yol yapmamıştık beraber ama bakıyom herkesin işi gücü çıkmış ama olsun 5 kişide olsak güzel vakit geçirceyimize inanıyorum.saygılar:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar