[İzmir-MT] Yollara Düşüyor Gezisi 11.07.2009

EVET UYAN ARTIK İZMİR MT .YOLLAR BİZLERİ BEKLER DEYERLİ KARDEŞİMİZ FORAPIMIZIN .GELİŞİNİ KUTLAMAK AMACIYLA. VE ÇOKTANDIR YOL YAPAMAMIZIN NEDENİYLE BERABER GÜZEL BİR GEZİ YAPALIM DEDİK .:rendeer:
GEZİMİZ GECE KALMALI OLACAK.PAMUCAKTA MOTO KLAP KAMPİG PANSYON .ŞAHBETİN BEY ARKADAŞIM .FİYATLARI ÇOK UYGUN TUTU BİZİM İÇİN .SAĞ OLSUN ...odalar son derece temiz ve hijyenik ...FİYATLAR ŞÖYLE .
.....ODA.TEK .KİŞİ 20.YTL.SABAH KAHVALTISI. DAHİL.
.....BİRA.3.5.YTL.
.....ÇAY.50..YK
...SALATA.DUBLE.4.YTL.
...IZGARA.ÇEŞİTLERİ 7.5.YTL..TAVUK..KÖFTE.ÇÖP.ŞİŞ.OKALI TABİ.BOL KESEDEN.OLCAK.NOT ...VE İSTEYE BAĞLI GECE HAVANA DİSKO KILAP.KUŞ ADASI.KUŞTURDA SAĞLAM BİR EYLENCE.YAPARIZ TANIDIK BİR DOSTUMUZ GİRİŞLER BEDAVA İSTEYEN İÇER İSTEYEN İÇMEZ .SERBEST .MEKAN BENİM .ORANIN FİYATLARIDA UYGUN OLCAK BİZE .:cat: BİTMEDİ AYRICA DENİZE GİRMEK İSTEYENLER HAZIRLIKLI GELSİN .

BULUŞMA.YERİ VE TARİH. 11.07.009.
..C.TESİ.AKŞAM SAAT 19.30DA.KARABAĞLAR MEZARLIĞI GEÇİNCE SAĞ TARAFTA OPET .BENZİN İSTASYONUNDA BULUŞUYORUZ VE DEPOLAR FULENİP KAZASIZ BELASIZ SAAT 20.00.DA GAZI ÇEVİRİYORUZ :rendeer::cat:HER ŞEY DOSTLUK OLSUN .

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Gelmeme gibi bi şansım var mı :)
Orada görüşmek üzere :wiinkk:

GELMEK İSTEYENLER EKLEYİN KENDİNİZİ.SAYIMIZ BELİ OLSUN SAYGILAR.
1...forap
2..hızlıben.+1
3..kim?

Selam arkadaşlar bu sezon içerisinde kuşadasına gelmek istiyorum kısmetse...:)

1...forap
2..hızlıben.+1
3..izmirli_ua+1(willy)

haydi elleri görelim izmir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1...forap
2..hızlıben.+1
3..izmirli_ua+1(willy)
4..wert_35+35:p söz vermemekle birlikte gelmeye çalışacağım:cat:

arkadaşlar ben gelemiyorum. çok istiyordum böyle bi geziyi kalmalı oldugu için :pale: çünkü 12 temmuz sabahı Dikey geçiş sınavım var. size iyi eğlenciler:rendeer:

1..forrap
2..hızlıben.+1
3..izmirli_ua+1(willy)
4..wert_35+35 söz vermemekle birlikte gelmeye çalışacağım
5..metin3590 garanti geliyo:)

haydi elleri görelim izmir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
:bounce: bizim gitmemizimi bekliyodunuz...üzgünüm gelemicem uzun bir işim çıktı..:)
size iyi eğlenceli toplaşmalar diliyorum..kazasız belasız gidin gelin....:rendeer::rendeer:
:rendeer::rendeer: forrap..:rendeer::rendeer: hoşgeldin...

arkadaşlar ben gelemiyorum. çok istiyordum böyle bi geziyi kalmalı oldugu için :pale: çünkü 12 temmuz sabahı Dikey geçiş sınavım var. size iyi eğlenciler:rendeer:

sende bi kere olsun gel be kardeşim hep aynı terane :queen::queen::queen:

mert gelmeye calışcam falan diyip ayak yapma geliyosun ona göre :cat::cat:

:bounce: bizim gitmemizimi bekliyodunuz...üzgünüm gelemicem uzun bir işim çıktı..:)
size iyi eğlenceli toplaşmalar diliyorum..kazasız belasız gidin gelin....:rendeer::rendeer:
:rendeer::rendeer: forrap..:rendeer::rendeer: hoşgeldin...

naci abim sanada hayırlı yolculuklar gülegüle git gülegüle gel abicim bay:rendeer:

naci abim sanada hayırlı yolculuklar gülegüle git gülegüle gel abicim bay:rendeer:

teşekkürler kardeşim ..:cat: .seneye sözün var biliyon bizi güneye götürcen unutma. :cat::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:55 PM ----------

sende bi kere olsun gel be kardeşim hep aynı terane :queen::queen::queen:

mert gelmeye calışcam falan diyip ayak yapma geliyosun ona göre :cat::cat:

erman.... sende hoşgeldin inşallah herşey yolunda gitmiştir..senin açından.:cat:
bu arada zaten mert yoksa bende yokum.....:cherry:

erman.... sende hoşgeldin inşallah herşey yolunda gitmiştir..senin açından.:cat: bu arada zaten mert yoksa bende yokum.....:cherry:[/QUOTE' Alıntı:
cok saol naci abi hersey yolunda şimdilik çok şükür.pazar sabahı izmirde olcam.hala gebzedeyim .uğrarım abi yanına konusuruz :cat::cat:

usta hep beraber nasıl gidiyonuz yolda.grupta 125 lik makina varsa 80 km/h gecilmez.600lük adam nasıl dayanıyo :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar