[İzmir-MT] Seferihisar Seferi Fotoları

ben yokum ya basın resimleri bunun intikamı alınacak hepinizin lastiklerini indirip tek başıma gezeceğim ühühühühühühüh :salut:

RAHMİ ABİME,ISMARLADIĞI SUCUKTAN VE İZMİRE KADAR OLAN GÜZEL YOLCULUKTAN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Valla topic çok güzel bir hal aldı..Herkese teşekkür..Ne ararsan var...Video foto... Herkes bişeyler çekmiş boş durmamış....:rendeer::rendeer:

Devam daha var!..

Üzerine tıklayın büyğünü görün valla ben bu imageshack la pek anlaşamıyorum kan kusturdu bana 3 gündür olduğu kadar

Son düzenleme:
Tarıkkk teşkürrr valaa süper fotolarrr büyük boyutla daha güzel oluyor :)

Tarıkkk teşkürrr valaa süper fotolarrr büyük boyutla daha güzel oluyor :)

Multiupload da sorun yaşıyorum daha önce attıklarım tek tek upload ettim ondan büyük dediğim gibi mulit de soru yaşıyorum nedenini anlamış değilim bende üzerine tııklayınca büyütüyor ! işlerin yoğunluğu ve zaman sıkıntımdan dolayı böyle atmak zorunda kaldım.

Multiupload da sorun yaşıyorum daha önce attıklarım tek tek upload ettim ondan büyük dediğim gibi mulit de soru yaşıyorum nedenini anlamış değilim bende üzerine tııklayınca büyütüyor ! işlerin yoğunluğu ve zaman sıkıntımdan dolayı böyle atmak zorunda kaldım.

İstersen zipleyip rapide at ben koyayımmm kalan foto varsa :cat:

iyiki gelmedik ya elinizden geleni ardınıza koymuyosunuz resimler vidyolar herkes sanatçı kesilmiş .
maşallah çalışmalar çok başarılı ama, elleriniz dert görmesin.:rendeer:
aykut kardeşim pek tarantino gördüm seni, o da senin gibi filmlerinin bi iki sahnesinde kendini gösterir. :)

davutta bi ara er5leri karıştırdı galiba kendi motorunu yana koymuş diğerinin peşinden koşuyodu. iyi farketmiş demekki kendi motorunun yanında olduğunu yoksa otobüsle dönüp topik açardı "alp_tunay ve forrap er5imi çaldı" diye :queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Evet Tarıktan bayrağı aldım fotolara tam gaz devam ediyoruzz

Vee iştee Aykutun Hepısınııı yedııı an :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar