chopperrider, eczaci101 siz neden bu kadar üzüyosunuz kendinizi be abilerim.Olmadı benim rebelin arkasına bi karavan baglarız ikinizide keyif yapa yapa götürürüm ben yahu :queen:
diymi ama...
chopperrider, eczaci101 siz neden bu kadar üzüyosunuz kendinizi be abilerim.Olmadı benim rebelin arkasına bi karavan baglarız ikinizide keyif yapa yapa götürürüm ben yahu :queen:
dishy bu arada bekliyrzz senide
ayarla işleri ona göree![]()
Gelmez o......Gelirmisin yoksam?.....Hı dişi?....:silent::silent::silent:
mr cool buyur benle gel yol arkadaşı olursun, masrafa ortak olurum falan diye şart koymuşsun ayıp etmişsin , yola çıkarken bana bi kutu kola alırsın hesaplaşmış oluruz, ben senin msjda sadece altını çizdiğim kelimeleri algılayabildim, hiç lafı bile olmaz
Aqua dedik gittik kaydıraktan kaydık,
Havuza daldık,
Bizden başka kaç kişi vardı ki,çok kolay saydık.
Az kalsın parktaki insanlar geldiğimizde korkudan kaçacaktı
Park park olalı böyle gurubu bulamadı,nerede bulacaktı...
(Baş harflerden ahbap yaptım senin için karmacoma)
Motorlar elimizde,uzun ip halat çekme yarışında,
Tam dostlarız biz,biri 20 biri 50 yaşında...
İzimiz yol olur biz varken,
Zerremiz kalsa yine oluşur dev dalgalar gün batarken...
Manası var herşeyin burada,dostluk kardeşlik hepsi bir arada,
İllede dostluk,illede motorculuk ruhu,
Rodajı yeni başlamış bir motor gibi,daima heyecanlı ve durmamacasına...
(Bundan da MT İzmir oldu,Manisa da ekliycektim de moku çıkmasın diye eklemedim idare edin)
Tuncerim 50 yi 67 yaparsın daha uygun olur
Forrap, müthiş bir düşünce. Mutlaka gelmeye çalışacağım. Yazlık durumlarını ayarlamam lazım.
Ancak şöyle bir sorunum var: Motorumu sattım ve yenisi henüz yok. O tarihe kadar almış olursam motorla gelirim. Motorum olmazsa ya (alkol almayacağının garantisini verecek) birisinin (varsa ve beni kabul ederse) arabasına masrafa ortak olmak şartıyla binerim ya da ben kendi arabamla gelirim ve 3 kişi daha alırım. Biraz vakit geçince son durumu söyleyeceğim ama çok güzel bir fikir. :cat:
durdu durdun patlattın topiği forrap
ah şu tarihlerrr gene kelek yaptı bana
bizim toplantı gecesi salsa partymiz varr
5inde de salsa grubuyla çeşme tekne turuuu
yaww ayarlasan bu kadar olmazz
ama yapıcammm bişeylerrrr
toplantı kesinde
agua olayını ayarlamaya çalışcammm
bensiz deve güreşi mi olurrr hemm:queen:
Planlarıma göre Temmuz bitmeden 10 günlük bi tatil yapacaktım.. Annemle ayvalığa gidecektik, ben İzmir'de sizleri görecektim.. Ama maalesef geçenlerde 1 hafta seruma takılı hastanede kaldımEnfeksiyon kapmışım, yemek yiyemedim vs.. O yüzden şimdi işten izin alamam, seneye inşallah.. :rendeer:
Sizleri beklerim, çok mutlu olurum...![]()
Gel sende o zaman...... Bekleriz.....
Bak hemen evsahibi bile oldum.....:queen::queen::queen:
geçmiş olsun moralini bozma bekliyoruz mutlakaöncelikle tüm arkadaşlara iyi akşamlar dilerim...
forrap bu arada en sonunda bombayı patlattın harbiden..daha konu yeni açılır açılmaz ikinci sayfayı bulmuş bile..allah daha çok yazmak nasip eylesin herkese...
![]()
bugün öğlenden beri canı acaip sıkılıyordu...bu gün öğlen kipaya uğrayayım dedim hayyy uğramaz olaydım ya..!!! bornova kipaya benzinlik tarafından girdim tam garaja dönen ilk virajda yolun kaymak gibi kayganlığında dolayı ve havanın da aşırı sıcaklığından dolayı yolun erimesinden dolayı malesef ki sürüklendim biraz...![]()
ama şu aqua olayını görünce birden ışıldayı verdim nedense...bende gelmek çok istiyorum ama bakalım bu hafta motoru servise götürücem..yükselişe...yani motor uzun yola çıkmaya müsait mi değil mi tam olarak bilmiyorum...yine de baktırmak istiyorum..artı birde o günki tatil durumuna bağlı ama ayarlayabilirim yine de bişeyler..konuşurum işyeriyle yani...
ya bugün kötü başladık güne bakalım hadi hayırlısı...
:cat::cat::cat::cat::cat:
geçmiş olsun moralini bozma bekliyoruz mutlaka
Şuleee gelicez ya da gelmiycez yazmamışsın.Ben geliyorsunuz diye algılıyorum bunu...Gerçi gelmeme gibi bir şansınız yok
Rahmi abim kim yav o 67 yaşındaki? Yok öyle bişey,sen zaten 20 gurubuna dahilsin![]()
Manisa'dan geleceğine göre artık bir buluşma yeri/zamanı ayarlarız. Ben İzmir Bornova'da oturuyorum ama istediğin her yerde buluşabilirim.
sercan kardeşim nerelerdesin sen unuttun bizi. mutlaka gelmeye çalış özledik seni sevgilerselam arkadaslar, Bodrum daki yogun gunlerimi bi kac gunlugune ekip bi arkadasimla birlikte izmir e geldim... bu organizasyona dahil olmaya calisacagiz...
gorusene dek kendinize iyi bakin...
forrap, ellerine saglik kardesim...
Şuleee gelicez ya da gelmiycez yazmamışsın.Ben geliyorsunuz diye algılıyorum bunu...Gerçi gelmeme gibi bir şansınız yok
Rahmi abim kim yav o 67 yaşındaki? Yok öyle bişey,sen zaten 20 gurubuna dahilsin![]()