[İZMİR-MT] Cumartesi Motoru ve Çantayı Test Etme Devriyesi

Motosikleti
Forza250-cygnusL
abi her adımınızı takipdeyim size iii eğlenceler kısmetse 15 nisandan sonra izmirdeyim benim motora bi el atmamız gerekiyorrr....:cat::cat:
Dedim ya sen iyileş gerisi kolay.... 10 gün sonra görüşmek üzere..... :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hocam pek te kısa değildi... Yağmur atıştırıyordu ve çok geç çıktık....Döndüğümüzde hava kararmıştı.... Daha erken çıkabilseydik çok daha uzun bir rota çizicektik.... Kısmet....Bidahakine....

Baraj yolunun böyle güzel olduğunu bilmezdim..... Tahmin bile etmemiştim.... :pr:
Madem o kadar güzel, bizde İzmir'i bir ziyaret edelim o zaman. Gezdirirsiniz dimi :silent:

tüm türkiye davetli sizmi eksik kaldınız gelin tabi buradan geçen herkezi bekleriz :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi er5 e de temiz bakıyorsun anlaşılan :)

allah kaza bela vermesin hala tertemiz hala kız gibi.. güle güle kullan..

güzel bir tur olmuş....
Alp,Tengai'e henüz binmediğin yazmışsın.......Teras'ta bir hadise olmuştu ve başkahraman sendin hatırlarmısın:mrgreen: hani sen hepimizin dışarıya çıkmasını sağlamıştın:p hani çoook iyi bir makina demiştin Tengai için...:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
güzel bir tur olmuş....
Alp,Tengai'e henüz binmediğin yazmışsın.......Teras'ta bir hadise olmuştu ve başkahraman sendin hatırlarmısın:mrgreen: hani sen hepimizin dışarıya çıkmasını sağlamıştın:p hani çoook iyi bir makina demiştin Tengai için...:queen:
Ya sen ona binme mi diyorsun..Güreşiyorduk onunla.... :queen::queen::queen:

Bizim köyde binme dediğin şööle bi kuşadası yapıcaksın... :p:p

oh maşallah iyi yapmışsınız. test sonuçları başarılanlaşılan. rotayı belirleyin bi haftasonu gidelim

yakında birde tire yapacağız şelale araştırması için o zaman seni ararız wallace :cat:

sizi gidi kankalar sizi gezin bakalım tekerinize motırınıza yüreğinize sağlık güzel yapmışınız valla stres atmışsınız to be contınue sunu bekleriz

bu daha başlangıç ama biz grupla olmayı daha çok seviyoruz grup bizi bir gün atarsa yaşlandık diye göreceğiniz ekip bu :p şaka bir yana bu kişisel bir ziyaret ve kişisel bir deneme için yapıldı birleşince böyle oldu :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çarşamba aynı yolu birdaha yapıcam.... :p :p

cengiz abi tekerleklerin yerden kesilmesin harika gezi olmuş

sağolasın BELO allah sanada iyilerini nasip etsin :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar