[İzmir MT] 6 Temmuz Cuma Toplantısı - İnciraltı -

Moderatör (forrap)
Evet arkadaşlar...
Geleneksel buluşmalarımızdan bir tanesini daha gerçekleştirmek üzere 6 Temmuz Cuma akşamı GURME cafe ve restaurant da buluşuyoruz.
Çimlerin üzerinde,armut koltuklarda yayıla yayıla oturup,hafif deniz esintisiyle kendimizi bulacağız...Günün stresinden uzak,deniz rüzgarı eşliğinde çimlerin üzerinde güzel sohbetlerimizi yapacağız:)
Gurme restaurant nerede ?
İnciraltı 'nda Turkuaz ın çaprazında kalıyor.Yol üzerinde zaten.Yeni bir mekan,açılalı yaklaşık iki ay olmuş.
Sizin için gittik gördük ve beğendik :)
Bize özel fiyatlar aldık,çok iyi ilgilendi arkadaşlar...
İnanın ilgileri ve fiyatları bir yana yemekleri de mükemmel.Biz hazır oraya gitmişken adanalarını deneyelim dedik:cherry:Sırf sizi düşündüğümüzden yani,yoksa amaç yemek yemek değil:p
Bize özel fiyatlar aldık dedik,mesela adana normalde porsiyonu 7 ytl,bize 5 ytl.Ama öyle sıradan bir porsiyondan bahsetmiyoruz,gerek et gerekse yanında gelen mezeler bakımından bir kişinin doymaması imkansız gibi.Biz wallace la 1 porsiyon adana ve mezeleri 2 kişi yiyerek doyduk:)
Bu sadece adananın fiyatı idi,diğer ürünlerde de bize özel çok güzel indirimler var.Ortalama %30 civarı bir indirim uygulanacak...
Mekan oldukça güzel.

Buluşma Yeri : İnciraltı GURME Restaurant - Cafe

Buluşma saati : 20:00

Mekandan bir kaç fotoğraf...

resim23022zu6.jpg

Meşhur adana :)

resim23035dl9.jpg

Görüşmek üzere...

KATILIM LİSTESİ

- chatkut
- ıronlıne
- speedygirl_şule
- PIERzig
- forrap
- MECİT
- rots
- ceyz
- I-BEN
- wallace
- lodos (gelirsin sen gelirsiiiin :))
- duyulmaz
- Özer + 2
- Ümmet perkitan
- Acress
- Umutus
- Hedowich
- Erudite
- atcı06
- mehmetcalli35

Mesaj yazanlar ve geleceğini belirtenleri yazdım,adını eklememi isteyen varsa söylesin ekleyim hemen,kaçmaz bu buluşma ona göre :)

tuncercım resımdekı adana sankı resımı cekerken ceken dayanamamısta ucunu yemıs gıbı gorunuyor:)
valalaha cuma aksamı kız kardesımın evını tasımasına yardım edıcektım ama sanırım satısı koyucam her sey mt ıcın:)
sadece bıraz one alırız olur heralde.
gorusmek uzere saygılar F.T.T.

Son düzenleme:
Nasıl özledim izmir'i anlatamam... Gözümde tütüyor.... :)

Benim yerimede keyfini çıkartın... :)

En sonunda dişime göre bi organizasyon buldum:cherry:
Ama şu toplantılarda biraz erken olsaydı hafta ve sonları gibi mesala.:)

Neyse ben ::plus1:: :cat:eek:larak gelmek istiyorum aksilik çıkmazsa :cat:
Görüşmek üzere:king:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Yemekler güzel gözüküyor benide yaz Tuncer:mrgreen:

Moderatör (forrap)
Tamamdır yazıcam yarın herkesi listeye :)

Ferhat bi şekilde gelin abi Şule ile birlikte :)Bu adanalar,pardon bu buluşma kaçmaz :)

Erhan,(skull) yemekler ne kadar güzeldi anlatamam.Kıymadan değil o adana,satırla liğmelenmiş.Gerçekten yemek konusunda iyiler:)İstersen sana paket yaptırıp yollıyım kargoyla :)Şu sıralar kargo gönderip kargo almaya alıştım nasıl olsa :p

PIERzig,valla gel artık ne diyim:)Sırf senin dişine göre olsun diye ayarladık işte orayı,tshirt indirimi de yapıcam sana söylediğim gibi daha ne istiyon (9,99 ytl) gelceksen söyle de ona göre tshirt getireyim(tabi sana göre beden kaldıysa:)).

Tuncer Bİr Aksİlİk Olmazsa GeleceĞİm..umarim Bİzİm Akhİsar Grubuda Gelİr...
Bu Arada Benİm Mt TİŞÖrtÜnÜde Teslİm Alayim Artikin.

Arkadaşlar dün akşam biz sırf siz rahat edin bir aksilik çıkmasın diye tekrar gittik mekana Forrapın anlattığı kadar var gerçekten.İstemediğimiz halde ikram olarak gelen mezelerden tutunda yemekten sonra kahveleri içelim derken masaya gelen künefelere kadar herşey mükemmel.Tabi ana yemekleri bu kadar çeşit mezeden sonra yemek biraz zor oluyor ama olsuun bitiyor bi şekilde(wallace la gidincee):)
Cuma günü görüşmek üzeree...
Mecit sen tayfayı toparla kardeşim gelin mutlaka Lodos, İskii, Gürkay özlettiniz abi hadii artık(bak adana diyorum ,urfa diyorum ,beytiii diyoruuuum)....

Son düzenleme:
arkadaşlar kusura bakmayın bu toplantıda aranızda olamıyacam.kısmetse bidahaki sefere size iyi eğlenceler:pale:

Moderatör (forrap)
MECİT,tamamdır tshirt olayını hallederiz...

rots,tahmin ediyordum dün sizden ayrılırken oraya tekrar gideceğinizi:)Siz tamam açtınız da,wallace tekrar yedi mi asıl onu merak ediyorum :cyclopsan (wallace olunca bitiyor felan yazmışsın ama :cyclopsan )

gürkay,kısmet değilmiş demek ki,bir daha ki sefere görüşürüz takma kafana...:wiinkk:

Yemek ne demek yemek ne demeeek.:) Bide arada bukadar yememem lazım yememem lazım diye diyee hemdee:)

Aslında ben dedeme gidecektim. Forrap dedi cuma toplantıyı nerde yapalım. İncirlatı'nda yapalım mı diye konuşurken aklımıza bu mekan geldi ve atladık gittik, tanışmaya kaynaşmaya.

gPicture0139.jpg

1.jpg

mekanın tam tarifi üçkuyular ferbot iskelesinden Turkuaz' a doğru giderseniz turkuaza gelmeden 20-30 metre önceki kavşaktan sola döneceksiniz ve tam karşınızda. Eğer incirlatı tarafından girip üçkuyulara doğru gidiyorsanız Turkuaz'ı geçtiğiniz gibi sağınızda kalacak.

Güzel çimenlik alanı ve armutları var.
gPicture013.jpg

Otoparkı var
gPicture0131.jpg

gPicture01310.jpg

gPicture0132.jpg

iç mekanı da baya büyük ve güzelmiş
gPicture0133.jpg

Gürkay abi baksana niye gelmiyorsun
gPicture0134.jpg

O Forrapın ilk mesajındaki adananın ilk hali ve közlenmiş patlıcan, acılı ezme sıcak lavaş, salata

gPicture01311.jpg

özel lor peyniri otlu tereyağı ve ucu dayanamayıp yenilmiş adana:mrgreen:
resim23035dl9.jpg

MECİT;726180' Alıntı:
Tuncer Bİr Aksİlİk Olmazsa GeleceĞİm..umarim Bİzİm Akhİsar Grubuda Gelİr...
Bu Arada Benİm Mt TİŞÖrtÜnÜde Teslİm Alayim Artikin.
Mecit bunu özellikle senin için çektim. Bir nargile var ki offf. özel Arabistan tütününden
gPicture0138.jpg

Bunlarda menüden bir kaç resim ama bize özel var bunlar normal liste fiyatı
gPicture0135.jpg

gPicture0136.jpg

çay 0.5YTL, kola meyva suları 2YTL
gPicture0137.jpg

ayrıca O akşam bize özel ÇİĞKÖFTE yapılacak ve ikram edilecek. Listede gözkümeyen fakat tadını, serinliğini bildiğimiz bazı içecek türleri de mevcuttur. Yine bize özel şişesi 3.5Y TL olacak.

Dediğim gibi dün forrapla gittik bi dünya mezesi ve bir porsiyon adanayı zor bitirdik. Sonra Rots ve bir kaç arkadaş oraya gitmişler mesaj attılar bende tekrar gittim. İçtiğim çayın haddi hesabı yok:queen: (Orjinal seylan çayı ve süper) neyse yine koca bir masa bir dünya meze ve yemekler. Dediler Wallace imdaaaaat. EE wallace'ın misyonunda yardım etmekte var yummuldum yemeklere. yemek bitti bize özel hatay künefesi geldi. hadi onu da yedik derken türk kahveleri, yine çaylar.

Neyse arkadaşlar benim size önerim Cuma akşamı için aç gelin. ama harbi aç gelin. yemekler çok güzel ve yanında kaç çeşit mezesi sıcak pidesi, otlu tereyağı var ve bi türlü bunlar bitmek bilmiyor.

Evet şimdi ağzınızın suyunu silinde parmakları görelim:queen::queen:

Son düzenleme:
tuncercim bizsiz toplantımı olur hiç. bizde bütün programlar iptal olur yada ertelenir mt toplantısı için maksat dostlarla birlikte olabilmek cumaya kısmetse birlikteyiz sevgiler
dün yine sana uğradık yoktun amcan vardı girmedik artık içeri meşgul etmeyelim diye.

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
speedygirl şule,tamamdır kesin gelin zaten,dedim ya bu adanalar pardon bu toplantı kaçmaz :)
Bu hafta sabahçıyım,17:00 da mesai the end oluyor.Akşamları yokum yani...Amcam var akşamları:wiinkk:

lodos,bırak wallace a Allah seni bildiği gibi yapsın demeyi de,geliyormusun gelmiyormusun onu de :) Motoru sattım diyeceksin şimdi...Gel abi bi şekilde,bak mecit geliyor atla Manisa ya git,sonra da atla Mecit in arkasına gel,biraz artçı ol:) (gerçi bi de bunun dönüşü var...Valla gelemiyorum dersen haklısın ne diyim,gerçekçi olmak lazım )

forrap
Sen bu gidişle MT shop açarsın :p
S beden kalmadı mı :silent:

Moderatör (forrap)
PIERzig,s beden kalmıştır,evde tshirtler gidince bakarım.Olmadı bayan s beden var eminim,onlardan ayarlarım:p Ama s beden sana olacak mı(seni görmesem de tshirt bedenleri küçük gibi ondan diyorum).Neyse ben getiricem bakarız orada da zaten:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar