[İzmir MT] 30 Eylül Pazar Kaya34 arkadaşımızı yalnız bırakmıyoruz,yarışa gidiyoruz !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ama show beklerız:p:p lastığın bıtanesını bızım ıcın feda edersın artık:cherry::cherry::cherry::cherry:

bir aksilik olmazsa bende pazar günü gelmek istiyorum,gelemezsemde başarılar dilerim kaya34 :cat:

sensiz olmaz mustafa artçınıda al gel burakta sever dersi yoksa tabi

izmitte iki kişiydiydiniz, keşke burayada iki kişi gelseydiniz, mehmetide izmirde görmekden mutluluk duyardık.
bencede bu herhangi bir çay çorba muhebbetimizden daha hoş ve önemli bir durum, ,izmirdeki bir arkadaşımız için, izmitteki 2 kişi için gidenden bi sürü katını toplayalım oraya, hasana gaz verelim :)
atasözümsü uydurma bi cümle vardı, sanki bu yarış için söylenmiş, unutma bak nasihat niteliğinde = hasan almaz basan alır. :queen:
haydi izmir eller havaya, yok pardon yarışa gidiyoduk dimi :queen:

Son düzenleme:
Başarılar dileyelim, sorunsuz ve yüzümüzü güldürecek bi sonuçla bitirmen dileği ile :) :rendeer:

izmitte iki kişiydiydiniz, keşke burayada iki kişi gelseydiniz, mehmetide izmirde görmekden mutluluk duyardık.
bencede bu herhangi bir çay çorba muhebbetimizden daha hoş ve önemli bir durum, ,izmirdeki bir arkadaşımız için, izmitteki 2 kişi için gidenden bi sürü katını toplayalım oraya, hasana gaz verelim :)
atasözümsü uydurma bi cümle vardı, sanki bu yarış için söylenmiş, unutma bak nasihat niteliğinde = hasan almaz basan alır. :queen:
haydi izmir eller havaya, yok pardon yarışa gidiyoduk dimi :queen:

evet mehmet te gelseydi iyi olurdu aslında. Bekliyorum izmirlileri,
Buarada bende izmir bornova'da doğdum Balçova'da büyüdüm.14 yaşında istanbula gittim. Yani bende İzmirli sayılırım(aslen Gaziantep)

Başarılar dileyelim, sorunsuz ve yüzümüzü güldürecek bi sonuçla bitirmen dileği ile :) :rendeer:

teşekkür ederim. Kazasız belasız bitsinde...

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Forrap çok teşekkür ederim. hiç haberim yoktu inanın çok sevindim ya,
ayrıcada şaşırdım bana başlık açılmasına tekrar çok teşekkür ederim forrap ve tüm mt'ye.

Biz teşekkür ederiz asıl,orada göğsümüzü gere gere destekleyeceğimiz bir dostumuz var...

Bana özelden cep telefonu numaranı atarsan sevinirim,ani değişimler ya da önemli bir durum olursa haberleşmek için...Ben şimdi özelden atıyorum sana benim numaramı.

Bizden istediğin özel bir şey varsa çekinmeden belirt,elimizden geldiğince yardımcı oluruz.
Yalnız değilsin:wiinkk:

Orada görüşmek üzere,şimdiden başarılar:cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Biz teşekkür ederiz asıl,orada göğsümüzü gere gere destekleyeceğimiz bir dostumuz var...

Bana özelden cep telefonu numaranı atarsan sevinirim,ani değişimler ya da önemli bir durum olursa haberleşmek için...Ben şimdi özelden atıyorum sana benim numaramı.

Bizden istediğin özel bir şey varsa çekinmeden belirt,elimizden geldiğince yardımcı oluruz.

Bi biskrem versek daha iyi olur kanaatindeyim........

cep nomu gönderdim. çok sağolun, birazdan evden çıkacagım, artık yarın sabah pist'te görüşürüz.

Buarada pazartesi gününe kadar foruma giremem.

Unutmadan gelirken mt stickerı getirebilirsiniz.

Son düzenleme:
ikimizi bir arada gördülermi dedikodu yapıyorlar saklı gizli buluşmalara devam edelim (araya mesaj girmiş alp tunaya yazılmıştır ) yarış öncesi hasanın kafası karışmasın

yok abı bende olucam orda merak etmeyın dedıkodu yapanlara ben gereken cevabı verırım... bırazdan bı turlarım o tarafa doğru bakalım neler oluyo pıst taraflarında

cumartesi gelecek olan var mı?

ben orda olabılırım cumartesı gunu ustumde MT thısortu olur gorursun zaten en olmadı ben baarırım sana :p:cherry::cherry::cherry:

Son düzenleme:
hadi izmir mt hasan arkadaşımızı yanlız bırakmayın...dostum başarılar bu yarışta kupa bekliyoruz ona göre....

Moderatör (forrap)
Evet arkadaşlar,kesin toplanma yeri Atatürk Lisesi önü (Alsancak-Lozan Meydanı),ve saat geçerli.

Yarın görüşmek üzere:cat:

Evet arkadaşlar,kesin toplanma yeri Atatürk Lisesi önü (Alsancak-Lozan Meydanı),ve saat geçerli.

Yarın görüşmek üzere:cat:

Haydi bakalim Izmir MT, sizden buyuk destek gidecegini umuyoruz arkadaslarimiza :cat: Hasan arkadasimizin eldiven sorununun halledilmesine de sevindim, forrap sana tekrar tekrar tesekkurler :rendeer:
Yarinki bulusmanizda yaris icin Izmit'e gelis plani yapmaya ne dersiniz arkadaslar?? :rendeer: Izmit pistinde soyle bir boy gosterisi yapariz ve seneye umutlari artiririz :wiinkk:

sensiz olmaz mustafa artçınıda al gel burakta sever dersi yoksa tabi

cengüz aabi benim hayatım kaymış beaahh :queen::pr::pr::pr::pr:

dersim de var işim de :cherry: bende isterdim gelmek ama gelemiyorum maalesef size bol eğlenceli bol muhabbetli iyi bir pazar günü geçirmeniz dileğiyle:rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
[URL=http://imageshack.us][/URL]

Bekirboy Apv41 ve ben Bu gün sıralama turlarındaydık.... Resimdeki de hasan arkadaşımız....Tanıştık... Çok samimi sıcak bir arkadaş.....

Yarın hep beraber orda olalım.... Ortam çok güzel..... Yarışma da harika olacağa benziyor....

ben sıralama turlarındaydım bugun cok cok cok sahane gectı hasan arkadasımızda yeterınce asıldı gaz actı... alp abı ıle cengiz abıde ordalardı onlarda gelınce gereken acıklamaları yapıcaklar sanırım yarın yarısta hepımızı beklıyo haberınız olsun....

[URL=http://imageshack.us][/URL]

Bekirboy Apv41 ve ben Bu gün sıralama turlarındaydık.... Resimdeki de hasan arkadaşımız....Tanıştık... Çok samimi sıcak bir arkadaş.....

Yarın hep beraber orda olalım.... Ortam çok güzel..... Yarışma da harika olacağa benziyor....

bu herseyı acıklamaya yeter sanırım alp abı benden erken davrandın valla helal olsun...:cat::cat::cat:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar