ama show beklerız
lastığın bıtanesını bızım ıcın feda edersın artık:cherry::cherry::cherry::cherry:
ama show beklerızlastığın bıtanesını bızım ıcın feda edersın artık:cherry::cherry::cherry::cherry:
Şimdiden başarılar Hasan.:flower:
izmitte iki kişiydiydiniz, keşke burayada iki kişi gelseydiniz, mehmetide izmirde görmekden mutluluk duyardık.
bencede bu herhangi bir çay çorba muhebbetimizden daha hoş ve önemli bir durum, ,izmirdeki bir arkadaşımız için, izmitteki 2 kişi için gidenden bi sürü katını toplayalım oraya, hasana gaz verelim![]()
atasözümsü uydurma bi cümle vardı, sanki bu yarış için söylenmiş, unutma bak nasihat niteliğinde = hasan almaz basan alır. :queen:
haydi izmir eller havaya, yok pardon yarışa gidiyoduk dimi :queen:
Başarılar dileyelim, sorunsuz ve yüzümüzü güldürecek bi sonuçla bitirmen dileği ile:rendeer:
Forrap çok teşekkür ederim. hiç haberim yoktu inanın çok sevindim ya,
ayrıcada şaşırdım bana başlık açılmasına tekrar çok teşekkür ederim forrap ve tüm mt'ye.
Biz teşekkür ederiz asıl,orada göğsümüzü gere gere destekleyeceğimiz bir dostumuz var...
Bana özelden cep telefonu numaranı atarsan sevinirim,ani değişimler ya da önemli bir durum olursa haberleşmek için...Ben şimdi özelden atıyorum sana benim numaramı.
Bizden istediğin özel bir şey varsa çekinmeden belirt,elimizden geldiğince yardımcı oluruz.
Yalnız değilsin:wiinkk:
Orada görüşmek üzere,şimdiden başarılar:cat:
Biz teşekkür ederiz asıl,orada göğsümüzü gere gere destekleyeceğimiz bir dostumuz var...
Bana özelden cep telefonu numaranı atarsan sevinirim,ani değişimler ya da önemli bir durum olursa haberleşmek için...Ben şimdi özelden atıyorum sana benim numaramı.
Bizden istediğin özel bir şey varsa çekinmeden belirt,elimizden geldiğince yardımcı oluruz.
Yalnız değilsin:wiinkk:
Orada görüşmek üzere,şimdiden başarılar:cat:
ikimizi bir arada gördülermi dedikodu yapıyorlar saklı gizli buluşmalara devam edelim (araya mesaj girmiş alp tunaya yazılmıştır ) yarış öncesi hasanın kafası karışmasın
cumartesi gelecek olan var mı?
Evet arkadaşlar,kesin toplanma yeri Atatürk Lisesi önü (Alsancak-Lozan Meydanı),ve saat geçerli.
Yarın görüşmek üzere:cat:
sensiz olmaz mustafa artçınıda al gel burakta sever dersi yoksa tabi
[/URL][URL=http://imageshack.us][/URL]
Bekirboy Apv41 ve ben Bu gün sıralama turlarındaydık.... Resimdeki de hasan arkadaşımız....Tanıştık... Çok samimi sıcak bir arkadaş.....
Yarın hep beraber orda olalım.... Ortam çok güzel..... Yarışma da harika olacağa benziyor....