[İzmir MT] 22 Haziran Ödüllü Bowling Turnuvası ve "Tshirt ümü ver artık" buluşması

yaaaaa bende gelmekkk istiyorummm kim kaç lavık devirecekkkk
ama şehir dışındayımmm offffff

yaaaaa bende gelmekkk istiyorummm kim kaç lavık devirecekkkk
ama şehir dışındayımmm offffff

tatildesin sen hocam bizse mesaideyiz napalım. baksana halimize bu sıcaklarda bowling lavuk vs vs of of:queen:

gürkay ım topiği okumakla olmaz bak millet çalışıyormuş şişelerle karpuzlarla. sen de ne icraat var bakalım?

Son düzenleme:
bakalım en çok kim devirecek murat bu lavukları:queen::queen::queen:(işlerim abi ben bu imla hatasını hiçbir güç durduramaz) ::koop:: ::blusssh:::blusssh:::blusssh:::winkwink::belge::

lodos,benim kendi tarzımda antrenmanlarım vardır böyle.Paraşütle atlama antrenmanım 2.kattan poşetle atlamakla başlar mesela,bu tarz şeyler.

Gürkay,seni yamuk pistte oynattırcam,ben mekanla görüşüp gerekli düzenlemeleri yaptırcam,yamuk topları verdirticem sana.Sen kazanama diye:cherry:

kardeşim biz yamuk adammıyız ki yamuk pistte oynayalım.:queen:tuncerim cumayı iple değil gemi halatıyla çekiyorum:queen:kaybetmeyi sevmem bu iştede birazda ballıyım neyse bekliyecez vede görecez kim kazandığını.

:cat:İYİ OLAN KAZANSIN SEVGİLİ DOSTLAR:cat:

bakalım en çok kim devirecek murat bu lavukları:queen::queen::queen:(işlerim abi ben bu imla hatasını hiçbir güç durduramaz) ::koop:: ::blusssh:::blusssh:::blusssh:::winkwink::belge::

işle kardeşim işle ama sanki o bilinçli bi işçilik gibi geldi bana. Lavuk temizliği mi yapacaz yoksa?????

gürkay abi istersen vinçle çek dert değil. bu sefer ilk 3 e gir söz senin motora da binecem:queen::queen::queen::queen:

tatildesin sen hocam bizse mesaideyiz napalım. baksana halimize bu sıcaklarda bowling lavuk vs vs of of:queen:

gürkay ım topiği okumakla olmaz bak millet çalışıyormuş şişelerle karpuzlarla. sen de ne icraat var bakalım?

heheheheeee
siz çalışın ben deniz ve rakı balık sefasındayımmm:queen::queen:

işle kardeşim işle ama sanki o bilinçli bi işçilik gibi geldi bana. Lavuk temizliği mi yapacaz yoksa?????=QUOTE]

abi kurumuş bu lekeler porçözle temizlemek lazım :queen: suya yatırıp biraz kabartmak lazım :mrgreen:
LAVUKları nasıl devireceğiz şimdiden bende başladım antremanlara savulun fark yaratmaya geliyoruz MANİSA-MT geliyorrrrrr.kömürde kahve içip manzaraya karşı semirmeye geliyoruz :cherry: (ne miskin grubuz bea) :queen:

abi kurumuş bu lekeler porçözle temizlemek lazım :queen: suya yatırıp biraz kabartmak lazım :mrgreen:
LAVUKları nasıl devireceğiz şimdiden bende başladım antremanlara savulun fark yaratmaya geliyoruz MANİSA-MT geliyorrrrrr.kömürde kahve içip manzaraya karşı semirmeye geliyoruz :cherry: (ne miskin grubuz bea) :queen:

kardeşim dün bi denedim kömürde kahve ve manzara nasıl oluyormuş diye süperdi:queen::queen:

Ulenn Ne Adamlarsiniz Abİlerİm Yaaa(wallaca-lodos),,mİllet Bowlİng Oynamak İÇİn Can Atiyor,,sİz Bowlİng Bİtsede,,gİtsek Kordonda KÖmÜrde Kahve İÇsek Dİyorsunuz...

Bİrde Nargİle Olsa O Manzaraya KarŞi,,,aman Aman Amannnn....

iyi akıl ettin MECİT :) MURAT unutma nargile olayını, bak şimdiden kafala garsonu en aynalısından ayarlasın nargileyi bowlingte kazanacağımız zaferin tadını doyasıya çıkaralım PASAPORTTA...cümbür cemaat denize dökelim kurtlarımızı hehe :cherry:(kuruluyorum şimdiden moda girdim arkadaşlar uzak durun benden) :queen:

bu nargile olayına fikrimi değiştirip cumartsindende gidebilirim foçaya........

biri çay ve muhabbet mi dedi ? ? pardon ya bu ben değildim..kendimi wallacela karıştırdım :mrgreen:

serkan harbiden de senden uzak durmakta fayda var::xs06:: hangi MOD bu abi?

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
İski:cyclopsan Abi bu ne moda girdim felan:p Aman diyim Serkan dikkat et abi bak İski söylemese farketmiycektim:pMod a girdim felan ne o öyle:salut::cherry:

girenler çıksın bakalım şu MOD'tan :cyclopsangüzelse bizde gireriz yaniiiiiii:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar