yaaaaa bende gelmekkk istiyorummm kim kaç lavık devirecekkkk
ama şehir dışındayımmm offffff
yaaaaa bende gelmekkk istiyorummm kim kaç lavık devirecekkkk
lodos,benim kendi tarzımda antrenmanlarım vardır böyle.Paraşütle atlama antrenmanım 2.kattan poşetle atlamakla başlar mesela,bu tarz şeyler.
Gürkay,seni yamuk pistte oynattırcam,ben mekanla görüşüp gerekli düzenlemeleri yaptırcam,yamuk topları verdirticem sana.Sen kazanama diye:cherry:
bakalım en çok kim devirecek murat bu lavukları:queen::queen::queen:(işlerim abi ben bu imla hatasını hiçbir güç durduramaz) ::koop:: ::blusssh:::blusssh:::blusssh:::winkwink::belge::
tatildesin sen hocam bizse mesaideyiz napalım. baksana halimize bu sıcaklarda bowling lavuk vs vs of of:queen:
gürkay ım topiği okumakla olmaz bak millet çalışıyormuş şişelerle karpuzlarla. sen de ne icraat var bakalım?
işle kardeşim işle ama sanki o bilinçli bi işçilik gibi geldi bana. Lavuk temizliği mi yapacaz yoksa?????=QUOTE]
abi kurumuş bu lekeler porçözle temizlemek lazım :queen: suya yatırıp biraz kabartmak lazım :mrgreen:
LAVUKları nasıl devireceğiz şimdiden bende başladım antremanlara savulun fark yaratmaya geliyoruz MANİSA-MT geliyorrrrrr.kömürde kahve içip manzaraya karşı semirmeye geliyoruz :cherry: (ne miskin grubuz bea) :queen:
abi kurumuş bu lekeler porçözle temizlemek lazım :queen: suya yatırıp biraz kabartmak lazım :mrgreen:
LAVUKları nasıl devireceğiz şimdiden bende başladım antremanlara savulun fark yaratmaya geliyoruz MANİSA-MT geliyorrrrrr.kömürde kahve içip manzaraya karşı semirmeye geliyoruz :cherry: (ne miskin grubuz bea) :queen:
bu nargile olayına fikrimi değiştirip cumartsindende gidebilirim foçaya........
biri çay ve muhabbet mi dedi ? ? pardon ya bu ben değildim..kendimi wallacela karıştırdım :mrgreen:
bir salgın mı yoksa bu wallace ? :salut: