[İzmir MT] 21.09.2007 Cuma Günü Teras Kafe de "Kimler Gelmiş Kimler" Toplantısı

herkes gelmiş maşallah izmir mt ye nazar deymesin:)
volkancım dostum çok geçmiş olsun:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir tek bende fotoğraf makinesi varmış, neyse gelecek sefere başka arkadaşlar da getirir umarım. ::pokey::

Hatta saçları çok kısa bir arkadaş :):153::) vardı ama galiba o haftasonları bilgisayara girmiyor. ::winkwink

Yukarısının özeti: Başka fotoğraf yok mu? :)

Şimdi nereden başlasam bilmiyorum:silent: Dakikasi dakikasına çok güzel bi geceydi keyifli bi akşam yemeğinin sonrasında tarihi savaşların yaşandığı kutsal mekan teras kafedeydik.Uzun zaman oldu mt üyelerini bi arada görmeyeli özlemişim herkesi.Bi ara Davut abi ile er-5 keşfine çıktık, unutamıycağım motor anılarından birini daha kazandım,teşekkürker Davut abi. Bu arada sevgili Ahmet ve Ayben abla siz ve sizin gibi güzel insanlar için manisa izmir arasını yoldan saymıyoruz bile biz :rendeer:.Gecenin finali apayrı bi bomba ooze da yanımızda duran arkadaşlar çıkışta artık dayanamadı ve dedi ki

"Çok güzel bi grupsunuz çok güzel eğlendiniz" Hatta yanında ki arkadaşı da motor almayı düşündüğünü belirtti.Oysa keramet motorda değil ki bi bilseler ::friends:

Forrapım yokluğun belli oldu yine de uğraşıcak bi mod. yoktu ortalıkta :mrgreen:::pokey::Tüm bunların sonrasında evini yine bize açtığı bize abilik babalık yaptığı için sevgili Murat abiye de canı gönülden teşekkürler:rendeer:

Tüm MT İzmire teşekkür ediyorum güzel bi geceydi..

Volkan abi bu arada çok geçmiiş olsun.Umarım bundan sonra daha sık görüşücez.Elimizden gelen bir şey olursa her zaman hazırım diyeceğim fakat izmirli dostlar buna imkan vermeyeceğine eminim.

Kardeşim umut ben sana teşekkür ederimm. bişi dicemmm farkındaysanızzz sadecee 2.5 3 ay falan oldu tanışalıı buna rağmenn ekipp o kadarr harikaa mükemmell iiii vee canaa yakın insanlarla doluki hemenn kaynaştıkkk uzunn birr süredirr berabermişizz, tanışıyormuşuzz gibiii samimiyizzz yakınızz birbirrimizeeee beraberr olmaktann muhabbet etmektenn çokk zevk alıyoruzzz (benim fikrim).... kısacası ekip harikaa sizlerr harikasınızz selamlarr saygılarrr...

bu aradaa volkan geçmiş olsunn en kısa zamanda seninlede tanışırız inşallahh....

Son düzenleme:
MT İZMİR bir ailedir ablasıyla kardeşiyle abisiyle bunun bu şekilde olmasını hep istemiştik ve sanıyorum bu hedefi tutturduk daha nice yıllara nice yollara hep beraber çıkmak umuduyla öncelikle TUNCER kardeşimin ve yayında yapımda emeği geçen herkesin güzelliği sayesinde buralara geldik ve bu şekilde devam etmek düşüncesindeyiz

özenmeye başlıyorum:salut:
biliyorum yeniyim daha tanışmadık ama 28 eylülde ooze da hayko cepkinin konseri varmış gitmek isteyen olurmu?

Bir tek bende fotoğraf makinesi varmış, neyse gelecek sefere başka arkadaşlar da getirir umarım. ::pokey::

Hatta saçları çok kısa bir arkadaş :):153::) vardı ama galiba o haftasonları bilgisayara girmiyor. ::winkwink

Yukarısının özeti: Başka fotoğraf yok mu? :)

abi zx-9 muhabbetin çıkarttığın motor sesleri ve gözlerinde anlatırken ki ışık müthişti :mrgreen::queen::cat:,mekana 2.gelen (1.cenkis abii,3.karakız :bounce:) bendim,yola çıkacağım için de malesef en erken ayrılan da bendim,zamanım olmadığı için yeni arkadaşlarla pek tanışma konuşma fırsatım olmadı,umarım bir dahaki buluşma benim için daha da güzel olur:rendeer:

abi zx-9 muhabbetin çıkarttığın motor sesleri ve gözlerinde anlatırken ki ışık müthişti :mrgreen::queen::cat:,mekana 2.gelen (1.cenkis abii,3.karakız :bounce:) bendim,yola çıkacağım için de malesef en erken ayrılan da bendim,zamanım olmadığı için yeni arkadaşlarla pek tanışma konuşma fırsatım olmadı,umarım bir dahaki buluşma benim için daha da güzel olur:rendeer:
mustafam senin yaptığın zaten yeterinde güzel bir davranıştı tireye gitmeden önce bizi unutmadın azda olsa yanımızda bulundun sana ayrıca teşekkür ederim bizi yanlız bırakmadın

ya yine herşey çok güzeldi...çok güldük eğlendik çokta kalabalıktık tanımadıklarım da vardı arada...cengiz abi senin yakandaki kart olayı fena olmucak sanırım:wiinkk:

Tabu olayıda başlarda çok zevkliydi ama sonrada çok sıkıldım ben kaçacak delik aradım bitmedi gitti oyun:queen:neyse sonra yerime soke girdi kaçtım oyundan:bounce:

kalın sağlıcakla

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kardeşim umut ben sana teşekkür ederimm. bişi dicemmm farkındaysanızzz sadecee 2.5 3 ay falan oldu tanışalıı buna rağmenn ekipp o kadarr harikaa mükemmell iiii vee canaa yakın insanlarla doluki hemenn kaynaştıkkk uzunn birr süredirr berabermişizz, tanışıyormuşuzz gibiii samimiyizzz yakınızz birbirrimizeeee beraberr olmaktann muhabbet etmektenn çokk zevk alıyoruzzz (benim fikrim).... kısacası ekip harikaa sizlerr harikasınızz selamlarr saygılarrr...

bu aradaa volkan geçmiş olsunn en kısa zamanda seninlede tanışırız inşallahh....

Bizim kolaları unuttular dimi...... Ben unutmadım ama....:p:p

Sevgili dostum MR cool ; ellerine sağlık ,

Benim motoru podyum yapmışsın yaw....:cherry:

(şımardı ninja , resmini görünce sitede ; ilk mankenlik deneyimi malum)

Ben ozze dan erken ayrılmak zorunda kaldım;

Sevgili anneciğim yoldaydı ve bana baskına geliyordu uzaklardan ;
(istihbarat kesinleşti çünkü)

motoru saklayıp bilimum suç unsurlarını ortadan kaldırmak için sadece 3 saatim kalmıştı...

Ozze da bişeyler yapalım haftaya bence de...

(ortam iyiymiş yani fena sayılmaz :p;
kırkından sonra azanı ; mevzusuna girmeyin tepelerim haa)

:queen::queen::queen:

yaww siz utanmadan bi de ozzmu yaptınızzz
oyyy oyyy oyyy
bastınız şimdi damarımaaa
ahhh ahhh
1 ay olacak ozzun kapısından geçmeyeliii
fotoları koyun baride avunsunn gidemeyenlerr:pr:

Ozz da gazoz içtik ya ...

Ortada çalar saat bizde gazzozz...

İlk kez bir bardan ayık çıktık ilk deneyimimiz ; kendimi farklı hissediyorum...

Bir dahakine çok kalabalık olacağımıza eminim....

:rendeer:

yok belifeless onlar bizim oyundan çıkan diyaloglar diildi, alta not yazdım çalıntıdır diye, anonim bir toplama o , toplantıda tabu olayı olunca paylaşayım dedim.

ama bizim tabuda çok iyiydi,

kelime:kırbaç
fantezik düşünün...
-KIRBAÇÇÇ
-Ohaaa(bildin manasından hehheee:queen::queen::queen:)

Kelime:Örtü
neyde oturuyonuz
koltuk,masa,sandalye
hah masada ne olur...(şuur kapanır) ÖRTÜ.Anaaaa haas....Ne dedim ben yaaa
YUUUUHH yasak kelimeyi değil direkt kelimeyi söyledi manyaaak:queen::queen::queen:

Şimdi nereden başlasam bilmiyorum:silent: Dakikasi dakikasına çok güzel bi geceydi keyifli bi akşam yemeğinin sonrasında tarihi savaşların yaşandığı kutsal mekan teras kafedeydik.Uzun zaman oldu mt üyelerini bi arada görmeyeli özlemişim herkesi.Bi ara Davut abi ile er-5 keşfine çıktık, unutamıycağım motor anılarından birini daha kazandım,teşekkürker Davut abi. Bu arada sevgili Ahmet ve Ayben abla siz ve sizin gibi güzel insanlar için manisa izmir arasını yoldan saymıyoruz bile biz :rendeer:.Gecenin finali apayrı bi bomba ooze da yanımızda duran arkadaşlar çıkışta artık dayanamadı ve dedi ki

"Çok güzel bi grupsunuz çok güzel eğlendiniz" Hatta yanında ki arkadaşı da motor almayı düşündüğünü belirtti.Oysa keramet motorda değil ki bi bilseler ::friends:

Forrapım yokluğun belli oldu yine de uğraşıcak bi mod. yoktu ortalıkta :mrgreen:::pokey::Tüm bunların sonrasında evini yine bize açtığı bize abilik babalık yaptığı için sevgili Murat abiye de canı gönülden teşekkürler:rendeer:

Tüm MT İzmire teşekkür ediyorum güzel bi geceydi..

Volkan abi bu arada çok geçmiiş olsun.Umarım bundan sonra daha sık görüşücez.Elimizden gelen bir şey olursa her zaman hazırım diyeceğim fakat izmirli dostlar buna imkan vermeyeceğine eminim.

Umut,güzel yazmışın,teşekkürler çok güzel bi geceydi,iyi bağırdık,iyi eğlendik...

Forrap ım Tuncerim sen olmayınca da çay kahve içiliyor ama tat olmuyor bee cigerim:queen::queen::bounce::mrgreen:

Volkan sana da geçmiş olsun,sana bişiy olmaz,aslansın seeen hehehheee tekrar geçmiş olsun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
abi zx-9 muhabbetin çıkarttığın motor sesleri ve gözlerinde anlatırken ki ışık müthişti :mrgreen::queen::cat:,
Motorun tamiri-bakımı bittiğinde gerçek sesini duyduktan sonra daha da acaip sesler çıkaracağımdan emin olabilirsin. :mrgreen:

özenmeye başlıyorum:salut:
biliyorum yeniyim daha tanışmadık ama 28 eylülde ooze da hayko cepkinin konseri varmış gitmek isteyen olurmu?
Türkçe müzik içerisinde dinlediğim 2-3 kişiden birisidir ve en sevdiğimdir. Kaç para olacak biliyor musun? Bu cuma gününe denk geliyor.

Sevgili dostum MR cool ; ellerine sağlık ,
Benim motoru podyum yapmışsın yaw....:cherry:
(şımardı ninja , resmini görünce sitede ; ilk mankenlik deneyimi malum)
Ne yapayım, belki fotoğrafını içeride göstermek amacıyla çekmiştim ama içeri girdiğimde çektiğim fotoğrafı unutmuştum (sağolsun İstanblue)

Bu arada gerçekten kimsede başka fotoğraf yok mudur?:pale:

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Herşey yolunda nazar değmesin...
Herkesin emeği var kuşkusuz.Nice güzel yıllar geçireceğiz Allah ın izniyle:cat:
Herkes sağolsun.

Kelime:Örtü
neyde oturuyonuz
koltuk,masa,sandalye
hah masada ne olur...(şuur kapanır) ÖRTÜ.Anaaaa haas....Ne dedim ben yaaa
YUUUUHH yasak kelimeyi değil direkt kelimeyi söyledi manyaaak:queen::queen::queen:

allah allah kim bu manyak, kedinden de baya EMİN söylemiş nasıl olduysa. :queen:

forrap duygusalmı gördüm seni, son msjından bir gülenay güftesi çıkar walla:cat::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
23 ytl diye duydum organizasyon sitesinde öle yazıodu valla bende gitmek istiyorum...

İyi güüzel, çok yüksek değil. Kaçta başladığını biliyor musun ya da tahmin edebiliyor musun?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar