[İzmir MT] 21.09.2007 Cuma Günü Teras Kafe de "Kimler Gelmiş Kimler" Toplantısı

Volkan, geçmiş olsun. Kendine dikkat et. Çok hasret çekersen bir dahaki toplantıyı senin evde alırız :)

Güzel bi akşamdı arkadaşlar katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum.Hele ki Umut a duble teşekkür ediyoruz,Mt de aklı başında adam yok:queen::queen::queen:adam geldi İzmire kaldı bizle biraz,gitti radyo programını yaptı,sonra tekrar geldi.Manisa da zaten Bornovanın bi yukarı semti ya,hemen gitti geldi.

Arkadaşlarr asıll geceee 00:00 dan sonra OOZE bardaa başladıı samimiyetimle söylüyorumm ekipp kırkk yılldır böyle eğlenmemiş gibi kurtlarını döktülerrrr ben eve şuan girdimm geride bıraktığımm ekipp ooze'nin önündeki İBO abinin boyöz leri ile karnını doyurduktan çaylarını yudumladıktan sonraa kaldıkları yerden son gazz eğlenmeyee devamm etmek içinn içeri daldılarrr..neysee benimdee uykumm geldii artıkınn herkese selamlarr saygılarrr...:cat:

Ozze da çok ilginçtir ki son grupta bile eğlendim(bilen bilir).Demekki sola geçmek lazımmış hahahaaa...Şaka bi yana DAVUT İBO abinin boyozlarını yedik,gittik bi de börrrrek yedik k.park da.saat 5:30 gibi yattım.yeni kalktım.Pazartesi okullar açılıyor eğlencenin dibini görmek lazım.
Dibini görmeyen,motorunu görsüüün!!!:queen::queen:

Evett yine çok keyifli ve eğlenceli bir buluşmaydı.. Hele benim için inanılmaz güzeldi meğer ne çok öslemişimm herkesii yaww.. (Forrap'ımm, Mod'umm bi sen eksiktinn aramızda yafuu.. :pale: Neyse bi dahaki sefere görüşürük seninle dee.. :wiinkk: :rendeer: )
Gelen herkeslere teşekkürlerr.. :rendeer:
Toplantıya katılan Umutus ve Acress'e daha çok teşekkürler geldikleri için.. İzmir - Manisa arasında akşam resmen mekik dokudularr.. Ablalarınınn bi tanelerii süpersinizz ikiniz dee.. :wiinkk: :cat: :rendeer:
Bu arada Teras da içeri de (oda da :queen: ) oynanan tabu'yu da herhalde hiç unutmayacağım Allah'ım ne bitmez bi oyundu o öylee.. Bilginizz olsunn; yeni bir tabu maili de sizin oyundan çıkaracağım ve net'te dağıtacağımdır.. Tüm oynayanlara duyrulurr.. :queen: :queen: :queen:
Mr.Cool resimler için saol eline emeğine sağlık.. :rendeer:
Volkancım çok çok geçmiş olsun en kısa zamanda inşallah seni de aramızda görmek ümidiyle.. (Bu arada Senin için yapabileceğimiz bişey olursa lütfen haber verr..) :rendeer:

Moderatör (forrap)
Evett yine çok keyifli ve eğlenceli bir buluşmaydı.. Hele benim için inanılmaz güzeldi meğer ne çok öslemişimm herkesii yaww.. (Forrap'ımm, Mod'umm bi sen eksiktinn aramızda yafuu.. :pale: Neyse bi dahaki sefere görüşürük seninle dee.. :wiinkk: :rendeer: )

Valla bende çok istedim ama bu sefer gelemedim maalesef.Malum iş durumları...Bir daha ki sefere görüşürüz umarım:)
Baya eğlenmişsiniz anlaşılan,çok sevindim...

Bu hafta iftar yemeği olayını yaparız heralde bir aksilik çıkmazsa.Orada görüşmek üzere:cat:

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok saolun,"yapabileceğimiz bişey varmı" demekle bile bişey yapıyosunuz zaten.Umarım iftar yemeği zamanına kadar toparlanırım.Tekrar teşekkürler herkeze...

Güzel bi akşamdı arkadaşlar katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum.Hele ki Umut a duble teşekkür ediyoruz,Mt de aklı başında adam yok:queen::queen::queen:adam geldi İzmire kaldı bizle biraz,gitti radyo programını yaptı,sonra tekrar geldi.Manisa da zaten Bornovanın bi yukarı semti ya,hemen gitti geldi.

Ozze da çok ilginçtir ki son grupta bile eğlendim(bilen bilir).Demekki sola geçmek lazımmış hahahaaa...Şaka bi yana DAVUT İBO abinin boyozlarını yedik,gittik bi de börrrrek yedik k.park da.saat 5:30 gibi yattım.yeni kalktım.Pazartesi okullar açılıyor eğlencenin dibini görmek lazım.
Dibini görmeyen,motorunu görsüüün!!!:queen::queen:

Ahmetimmm valla ekipp harikaa her fırsatta eğlenceninnn dibinee vurmayaa devammm hepinizz harikasınızzz kısmetsee yarınn görüşmekk üzereee selammlarrrrr

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar benimle birlikte bir süredir yaşayan belimdeki fıtıktan 1-2 gün önce ameliyat yoluyla kurtulmuş bulunuyorum.

Benim bildiğim fıtık ameliyatları pek iyi sonuçlanmıyor, yani düşük bir başarı oranı var diye biliyorum. Geçmiş olsun.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Toplantı güzel olmuşa benziyor.... Aranızda olamadım.... Misafirlerim vardı....Birdahakine görüşmek üzere.....

Toplantı güzel olmuşa benziyor.... Aranızda olamadım.... Misafirlerim vardı....Birdahakine görüşmek üzere.....

yeni üyesin sanırım :queen:aramıza hoş geldin kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle :rendeer:grup kuralları gereği öncelikle motorları yıkayacaksın :cat:daha sonra birkaç toplantıya katılman gerekiyor hal ve gidişini beğenirsek :wiinkk:daha sonra gezilere katılabilirsin :queen::queen::queen:

Bilginizz olsunn; yeni bir tabu maili de sizin oyundan çıkaracağım ve net'te dağıtacağımdır.. Tüm oynayanlara duyrulurr.. :queen: :queen: :queen:

abla sen bizim oyundan enstantaneleri çıkarmadan önce, ben biraz tebessümlük bi toplama ekleyeyim,

TABU
TABU oyunundan bir kaç ilginç SAHNE ...
Kelime:baraj

- Hani futbolcular kalenin önüne kurar maçta..
- Pusu...
- Yuh!

Kelime: helikopter

- Savaşta yaralıları kurtarır!
- Doktor! -
- Değil...
- Sıhhiye!
- Değil, yukardan gelen bir şey...
- Ee...
- Allah?

Kelime: dergah
- Hani böyle insanlar ulvi bir amaç için bir araya gelir aynı mekanda
- Grup seks
- Çarpılırsın valla!
- Ha... Tamam trafo!

Kelime: kadınbudu
- Olm sen nesin? - Erkek!
- Tersi
- Kadın!
- Onun yeneni?
- Çıtır

Kelime: Eskimo
- Kutuptayaşarlar...
- (Hep bir ağızdan) Ayııııııı!
- Yok insan olanları...
- Heeee... Eskimo!

Kelime: repertuar
Anlatan, şarkı söylemeye meraklı bir hatundur ve kelimeyi görür görmez bu özelliğini iyi bilen hatun arkadaşına dönüp sorar:
- Benim neyim geniş?
- Kalçan!

Kelime: travma

- Hani düşüp kafanı kaldırım taşına vurursun da bi şey geçirirsin? - Film şeridi?
- Çüşşşşşşşş!

Kelime: terlik
- neyle yürürsün
- ayak!!!
- heh hani böyle ayakların üşür altında onlar olur böle yumşak yumşak
- koyun!!
- yuh onun daha küçüğü ya, koyun dedi hödük!
- kuzu!!!
- allah belanı versin pas!

Kelime: diz
- pantolonu nereye giyeriz?
- bacağa?
- hah. bacaklarımızın ortasında ne vardır?
- oha!

Kelime: zebani
- allahın meleklerinden biri.
- cebrail. - ilk üç
- harfi çizgili bir hayvanı çağırıştırıyor.
- zebrail?

Kelime: duvak
- kadinla erkek birlesmeden önce, erkegin kaldirdigi sey
- oha!

Kelime: ıskalamak
- dart oynarken neye atarsın?
- hedef tahtasına
- attın vuramadın mesela noldu?
- hedefi vuramadım - tamam da nedir yani o olay
- tutturamamak, kaçırmak
- hayır nedir başka ismi var onun
- tam 12'den vuramamak!..
- oldu...

kelime: telepati :wiinkk: (bizede çıkan bu kelimeyi 1-2 sn de bilmiştik)

-hani ben sana bir seyi anlatmaya çalisiyorum ama sozle degil beyin dalgalariyla falan...
-ihihih neydiiii.. teletabi..!
-tamam
tele'si kalsin kedilerin eline ne denir?
-buldum telepence
-offf beee bi kere de bil be...

kelime-timsah
- abi boöle hani
- kertenkele nedir
- hayvan
- ne cins hayvan
- surungen
- ok abi bu kertenkelenin birkac beden buyugu
- ejderha
-?!???!!(yuhhh)

son kelime eger bilinirse oyun ve hesap girecektir. sure son 10 saniye
kelime: lambada.
ekip1 bakan kisi: aha sictiniz
ekip2 anlatan kisi: sen öyle san.
- söyle bakalim alaaddinin cini nerede yasar.
ekip2 anlayankisi: lambada
ekip1 toptan: has*.

kelime: van gogh(kulak tabu kelime)
-abi bu kisi bir organini kesen bir sanatci
-bülent ersoy!!!

kelime: miras
- simdi diyelim misir'da deden var, bu artik yasamiyor, sana ne birakir?
- piramit.(dedesi tutankamon ya!)

kelime: ugur dundar
anlatan: tv de program yapiyo hani yillardir
anlayan: reha muhtar? ali kirca?
anlatan: yok yok sarisin mavi
gozlu
anlayan: ataturk?
biz: iptal!

kelime: kramp
anlatan: hani futbolculara girer
dinleyen: krampon
gülme sesleri kesildiginde sure coktan bitmis

kelime: seruven
a: abi macellan nasi biriydi?
b: ne biliyim iyi biriydi heralde
(birinci kopus, ama duur)
a: abi onu demiyorum neye düskündü?
b: kariya kiza bi de ickiye olabilir (pes)

kelime: misir
kiz:keops nerde??
cocuk:etiler!!
kiz:allah cezani versin emre....

kelime: okul
-biz nereye gideriz hergun
-bara...
-diskoya...
-sinemaya..
-cafeye...
-bowlinge..
-alisverise...
-gezmeye..
-ay olmuyo boole baska sekilde anlat
-ailemiz bizi nereye gidiyo biliyor
-haaa okulaaa

not : okuduklarınız alıntı ve çalıntıdır.

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
yeni üyesin sanırım :queen:aramıza hoş geldin kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle :rendeer:grup kuralları gereği öncelikle motorları yıkayacaksın :cat:daha sonra birkaç toplantıya katılman gerekiyor hal ve gidişini beğenirsek :wiinkk:daha sonra gezilere katılabilirsin :queen::queen::queen:

pardon tanıyamadım?.... Neyse size hayırlı işler.... Almiiim....:queen:

resmen koptum ortalık battı ıslandı heryer abi nedir bu ya devamını bekliyoruz

resımler cok guzel cıkmıs elınıze sağlık ama sanırım bu kadar deıldı resımler????? devamı nerde acaba murat abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii duy sesımiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Toplantıya katılan Umutus ve Acress'e daha çok teşekkürler geldikleri için.. İzmir - Manisa arasında akşam resmen mekik dokudularr.. Ablalarınınn bi tanelerii süpersinizz ikiniz dee.. :wiinkk: :cat: :rendeer:

abla asıl sen bitanesin kendine dikkat et yok senin gibi biabla bu diyarda:rendeer:

murat abim sana da sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum gecenin güzelliği adına katılılan ve katılmayan tüm MT ailesine saygılar:cat:

Son düzenleme:
koptumm ya okurkenn
tabu da yıkılmışş mekan kahkahalardan
karmocamanın yazdıklarından anladığımm kadarıylaaa

yok belifeless onlar bizim oyundan çıkan diyaloglar diildi, alta not yazdım çalıntıdır diye, anonim bir toplama o , toplantıda tabu olayı olunca paylaşayım dedim.

ama bizim tabuda çok iyiydi,

şu TABU olayı için ayrı bir toplantı düzenlensin manisa izmir arasında oynansın ama video ya almak lazım inanılmaz bir ŞAMATAYDI

Şimdi nereden başlasam bilmiyorum:silent: Dakikasi dakikasına çok güzel bi geceydi keyifli bi akşam yemeğinin sonrasında tarihi savaşların yaşandığı kutsal mekan teras kafedeydik.Uzun zaman oldu mt üyelerini bi arada görmeyeli özlemişim herkesi.Bi ara Davut abi ile er-5 keşfine çıktık, unutamıycağım motor anılarından birini daha kazandım,teşekkürker Davut abi. Bu arada sevgili Ahmet ve Ayben abla siz ve sizin gibi güzel insanlar için manisa izmir arasını yoldan saymıyoruz bile biz :rendeer:.Gecenin finali apayrı bi bomba ooze da yanımızda duran arkadaşlar çıkışta artık dayanamadı ve dedi ki

"Çok güzel bi grupsunuz çok güzel eğlendiniz" Hatta yanında ki arkadaşı da motor almayı düşündüğünü belirtti.Oysa keramet motorda değil ki bi bilseler ::friends:

Forrapım yokluğun belli oldu yine de uğraşıcak bi mod. yoktu ortalıkta :mrgreen:::pokey::Tüm bunların sonrasında evini yine bize açtığı bize abilik babalık yaptığı için sevgili Murat abiye de canı gönülden teşekkürler:rendeer:

Tüm MT İzmire teşekkür ediyorum güzel bi geceydi..

Volkan abi bu arada çok geçmiiş olsun.Umarım bundan sonra daha sık görüşücez.Elimizden gelen bir şey olursa her zaman hazırım diyeceğim fakat izmirli dostlar buna imkan vermeyeceğine eminim.

Son düzenleme:
arkadaşlar azcık geç geldim :pale:
ama çok keyif aldım aranızda olmaktan :cherry:

bir dahaki toplantıya geç kalmamam dileğiyle daha çok görüşeceğiz :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar