Ben o akşam tireye yola çıkacağım ama belki geçerken uğrayabilirim,özledik dostları,herkese selamlar :cherry:
o uzun zaman oldu murat'ım teras a gitmeyeli...anılar canlandı bi anda gözümün önüne geldi hepsi,ne onurlu bi mücadeledi be kardeşim...
kışıda terasıda sizide özlemişim ...
benim içinde takılın fırsatım olursa belli olmaz bana çıkar gelirim :mrgreen:
MECİT;812580' Alıntı:kısmetse bende ordayım..uzun zaman oldu terasa gitmeyi..İYİ KÖTÜr:eski anılarım geldi gözümün önüne....
YA MOTO OLSA BENDE EŞİMLE GELİRDİM AMA ARABAYLA OLMAZ Kİ KARDEŞİM NEYSE SİZE İİİ EĞLENCELER :rendeer:
valla ne cengaverdik be kardeşim ne günlerdi di mi?:cat:
ya anılaaar anılaaaar:queen:
Vay be ne günlerdi şimdi benim de anılarım depreşti. sinirlenip tuvalate çıktığım, kapının önüne çıkıp hava alıp tekrar geldiğim günler çok uzak sanki. Manisa ve akhisar grubunun çıkartmaları, Favorii'nin kafası :queen: , Lodos'un elinde Printer çıktılarıyla geldiği günler ve ben Deli Wallace.
Valla bak şimdi Teras kafeyi ayrı bir özledim
murat'ım canım kardeşim...fırsatımız olursa inan atlayıp geleceğim bu ilk buluşma mekanın kutsallığından ötürü :mrgreen: kaçmaz aslında ,hem yeni üyeler nasıl bi vukuat işlediğimizi merakta ediyordur hehe :cherry:
murat'ım canım kardeşim...fırsatımız olursa inan atlayıp geleceğim bu ilk buluşma mekanın kutsallığından ötürü :mrgreen: kaçmaz aslında ,hem yeni üyeler nasıl bi vukuat işlediğimizi merakta ediyordur hehe :cherry:
abi siz gelmezseniz yakında biz tekrar atlar geliriz gibi...özledik sizi manisa+akhisar kopun gelin:rendeer:
abi siz gelmezseniz yakında biz tekrar atlar geliriz gibi...özledik sizi manisa+akhisar kopun gelin:rendeer:
:lus1:: bahsettiğiniz bütün sezon boyunca oralarda iş içinde gümülüp kalırsanız, arada bi iki kaçamak uydurup görünmezseniz kesinlikle oraya baskın yapılacaktır.
mustafa biz seni manisa girişinden alırız yine saati kararlaştıralım 2 saat rotarla sana ulaşırız:queen:

yok abi siz osman kibarda bekleyin ben gelir sizi alırım döneriz,
yada ben buluşma saatinde bi akihsara kadar gider elemanlara biraz gecikeceğimiz sööler geri manisaya dönerim, e sizde anca gelirsiniz.
yok abi siz osman kibarda bekleyin ben gelir sizi alırım döneriz,
yada ben buluşma saatinde bi akihsara kadar gider elemanlara biraz gecikeceğimiz sööler geri manisaya dönerim, e sizde anca gelirsiniz.
yeminimi bozdum uleyn yetti gari bu hasret. 17 de kampüsten çeviririm tekeri allah ne verdiyse bakarsın iftara akhisardayım. olur mu olur.