Volkan, geçmiş olsun. Kendine dikkat et. Çok hasret çekersen bir dahaki toplantıyı senin evde alırız 
Arkadaşlarr asıll geceee 00:00 dan sonra OOZE bardaa başladıı samimiyetimle söylüyorumm ekipp kırkk yılldır böyle eğlenmemiş gibi kurtlarını döktülerrrr ben eve şuan girdimm geride bıraktığımm ekipp ooze'nin önündeki İBO abinin boyöz leri ile karnını doyurduktan çaylarını yudumladıktan sonraa kaldıkları yerden son gazz eğlenmeyee devamm etmek içinn içeri daldılarrr..neysee benimdee uykumm geldii artıkınn herkese selamlarr saygılarrr...:cat:
Evett yine çok keyifli ve eğlenceli bir buluşmaydı.. Hele benim için inanılmaz güzeldi meğer ne çok öslemişimm herkesii yaww.. (Forrap'ımm, Mod'umm bi sen eksiktinn aramızda yafuu..ale: Neyse bi dahaki sefere görüşürük seninle dee.. :wiinkk: :rendeer: )
Güzel bi akşamdı arkadaşlar katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum.Hele ki Umut a duble teşekkür ediyoruz,Mt de aklı başında adam yok:queen::queen::queen:adam geldi İzmire kaldı bizle biraz,gitti radyo programını yaptı,sonra tekrar geldi.Manisa da zaten Bornovanın bi yukarı semti ya,hemen gitti geldi.
Ozze da çok ilginçtir ki son grupta bile eğlendim(bilen bilir).Demekki sola geçmek lazımmış hahahaaa...Şaka bi yana DAVUT İBO abinin boyozlarını yedik,gittik bi de börrrrek yedik k.park da.saat 5:30 gibi yattım.yeni kalktım.Pazartesi okullar açılıyor eğlencenin dibini görmek lazım.
Dibini görmeyen,motorunu görsüüün!!!:queen::queen:
Arkadaşlar benimle birlikte bir süredir yaşayan belimdeki fıtıktan 1-2 gün önce ameliyat yoluyla kurtulmuş bulunuyorum.
Toplantı güzel olmuşa benziyor.... Aranızda olamadım.... Misafirlerim vardı....Birdahakine görüşmek üzere.....
Bilginizz olsunn; yeni bir tabu maili de sizin oyundan çıkaracağım ve net'te dağıtacağımdır.. Tüm oynayanlara duyrulurr.. :queen: :queen: :queen:
yeni üyesin sanırım :queen:aramıza hoş geldin kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle :rendeer:grup kuralları gereği öncelikle motorları yıkayacaksın :cat:daha sonra birkaç toplantıya katılman gerekiyor hal ve gidişini beğenirsek :wiinkk:daha sonra gezilere katılabilirsin :queen::queen::queen:
Toplantıya katılan Umutus ve Acress'e daha çok teşekkürler geldikleri için.. İzmir - Manisa arasında akşam resmen mekik dokudularr.. Ablalarınınn bi tanelerii süpersinizz ikiniz dee.. :wiinkk: :cat: :rendeer:
abla asıl sen bitanesin kendine dikkat et yok senin gibi biabla bu diyarda:rendeer:
murat abim sana da sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum gecenin güzelliği adına katılılan ve katılmayan tüm MT ailesine saygılar:cat: