[İzmir MT] 21.09.2007 Cuma Günü Teras Kafe de "Kimler Gelmiş Kimler" Toplantısı

mt izmirin as artçısı geldi arkadaşlar. bu akşam terasta görüşmek üzere:wiinkk:

iftardan sonra bünyem yorgunluğa dayanamadı ve uykuya daldım . kalktığımda ise saat 23:05 olmuş :( bu saaten sonra da gelemedim. maalesef başka toplantıya.

18 kasim idi.. sen bana yazmistin internetten nerde bulusacagiz diye ben de sana '''postanenin onune gel ben seni alirim birader''' diye yazmistim, sonra bi baktim ki kız mıssın... hatirladin mi birader?:mrgreen:?
hatırlamammı birader:p:p
otobüsle gelicektmm de sonra dondurmania ile gelmiştikk
sen bi de ona sorr karşılama faslını:queen:

eee....
noldu bu millete ey ahaliiiii....

güzel bir geceydi yalnız...

tabular bile yıkıldı be...;)

evet güzel bi geceydi ayarlamayı yapan arkadaşlara teşekkürler. çok güzel muhabbet ettik epey de kalabalıktık herkeş vardı nerdeyse, mekanı da sevdim ben hem sıcak bi yer hem acayip ucuz. başka zamanlarda da gidicem oraya Bornovaya gittiğimde...

ya şaka maka her birinize ayrı ayrı çok alıştım ne yapıcam İzmirden ayrılınca bilmiyorum :silent:

mekan süper, dostlar süper, muhabbet neden süper olmasın,
çok keyifli bi toplantı oldu.

Emirim askerlik 36 ay oldu haberin yok mu ?

(seni izmire tayin ettireceğiz )

Konya ve Balıkesir ekipleri yerlerinde dursunlar....

:queen:

Arkadaşlarr asıll geceee 00:00 dan sonra OOZE bardaa başladıı samimiyetimle söylüyorumm ekipp kırkk yılldır böyle eğlenmemiş gibi kurtlarını döktülerrrr ben eve şuan girdimm geride bıraktığımm ekipp ooze'nin önündeki İBO abinin boyöz leri ile karnını doyurduktan çaylarını yudumladıktan sonraa kaldıkları yerden son gazz eğlenmeyee devamm etmek içinn içeri daldılarrr..neysee benimdee uykumm geldii artıkınn herkese selamlarr saygılarrr...:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İstanblue'nun etkisinde olsam da gene de çekmeyi başarabildiğim fotoğraflar:

motosikletnetzmir200709ln3.jpg

motosikletnetzmir200709kp8.jpg

motosikletnetzmir200709jh3.jpg

motosikletnetzmir200709oe7.jpg

motosikletnetzmir200709me9.jpg

motosikletnetzmir200709tr2.jpg

motosikletnetzmir200709fn7.jpg

motosikletnetzmir200709gj2.jpg

motosikletnetzmir200709ys3.jpg

Şu motosikletin farları yanıyordu, sonra çalıştı mı? (Gerçi içeride haber verdim ama sahibi duydu mu bilemiyorum):
motosikletnetzmir200709tp3.jpg

motosikletnetzmir200709gb0.jpg

mr cool ellerine sağlık aslında ben başka yerdende resimler beklemiştim ama demekki oraya gidilmemiş

Arkadaşlar benimle birlikte bir süredir yaşayan belimdeki fıtıktan 1-2 gün önce ameliyat yoluyla kurtulmuş bulunuyorum.Şimdi evde esaret günlerini atlatmaya çalışıyorum ve tabiki motorum gözümde tütmeye başladı yavaştan.Bundan sonra umarım toplantılara ve gezilere daha sağlıklı ve aksatmadan katılacağım.Sağlıklı ve kazasız sürüşler hepinize,görüşmek üzere...

resimlerde çok güzel gecede çok güzeldi en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle sevgiler saygılar

büyük geçmiş olsun en kısa zamanda motorunun selesine oturman dileğiyle:)

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Yine güzel bir buluşma olmuş (malum bu sefer ben yoktum,-muş eki oradan geliyor:pale:).
Fotoğraflar çok güzel,eline sağlık MrCooL :cat:

Volkan,çok geçmiş olsun:rendeer: Yapabileceğimiz bir şey varsa,elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Fıtıksız hayatlar... :)

volkan çok ama çok geçmiş olsun lütfen sana iyi baksınlar yapacağım birşey varmı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar