Şimdi nereden başlasam bilmiyorum:silent: Dakikasi dakikasına çok güzel bi geceydi keyifli bi akşam yemeğinin sonrasında tarihi savaşların yaşandığı kutsal mekan teras kafedeydik.Uzun zaman oldu mt üyelerini bi arada görmeyeli özlemişim herkesi.Bi ara Davut abi ile er-5 keşfine çıktık, unutamıycağım motor anılarından birini daha kazandım,teşekkürker Davut abi. Bu arada sevgili Ahmet ve Ayben abla siz ve sizin gibi güzel insanlar için manisa izmir arasını yoldan saymıyoruz bile biz :rendeer:.Gecenin finali apayrı bi bomba ooze da yanımızda duran arkadaşlar çıkışta artık dayanamadı ve dedi ki
"Çok güzel bi grupsunuz çok güzel eğlendiniz" Hatta yanında ki arkadaşı da motor almayı düşündüğünü belirtti.Oysa keramet motorda değil ki bi bilseler ::friends:
Forrapım yokluğun belli oldu yine de uğraşıcak bi mod. yoktu ortalıkta :mrgreen::okey::Tüm bunların sonrasında evini yine bize açtığı bize abilik babalık yaptığı için sevgili Murat abiye de canı gönülden teşekkürler:rendeer:
Tüm MT İzmire teşekkür ediyorum güzel bi geceydi..
Volkan abi bu arada çok geçmiiş olsun.Umarım bundan sonra daha sık görüşücez.Elimizden gelen bir şey olursa her zaman hazırım diyeceğim fakat izmirli dostlar buna imkan vermeyeceğine eminim.
Bir tek bende fotoğraf makinesi varmış, neyse gelecek sefere başka arkadaşlar da getirir umarım. :okey::
Hatta saçları çok kısa bir arkadaş:153:
vardı ama galiba o haftasonları bilgisayara girmiyor. ::winkwink
Yukarısının özeti: Başka fotoğraf yok mu?![]()
mustafam senin yaptığın zaten yeterinde güzel bir davranıştı tireye gitmeden önce bizi unutmadın azda olsa yanımızda bulundun sana ayrıca teşekkür ederim bizi yanlız bırakmadınabi zx-9 muhabbetin çıkarttığın motor sesleri ve gözlerinde anlatırken ki ışık müthişti :mrgreen::queen::cat:,mekana 2.gelen (1.cenkis abii,3.karakız :bouncebendim,yola çıkacağım için de malesef en erken ayrılan da bendim,zamanım olmadığı için yeni arkadaşlarla pek tanışma konuşma fırsatım olmadı,umarım bir dahaki buluşma benim için daha da güzel olur:rendeer:
Kardeşim umut ben sana teşekkür ederimm. bişi dicemmm farkındaysanızzz sadecee 2.5 3 ay falan oldu tanışalıı buna rağmenn ekipp o kadarr harikaa mükemmell iiii vee canaa yakın insanlarla doluki hemenn kaynaştıkkk uzunn birr süredirr berabermişizz, tanışıyormuşuzz gibiii samimiyizzz yakınızz birbirrimizeeee beraberr olmaktann muhabbet etmektenn çokk zevk alıyoruzzz (benim fikrim).... kısacası ekip harikaa sizlerr harikasınızz selamlarr saygılarrr...
bu aradaa volkan geçmiş olsunn en kısa zamanda seninlede tanışırız inşallahh....
yok belifeless onlar bizim oyundan çıkan diyaloglar diildi, alta not yazdım çalıntıdır diye, anonim bir toplama o , toplantıda tabu olayı olunca paylaşayım dedim.
ama bizim tabuda çok iyiydi,
Şimdi nereden başlasam bilmiyorum:silent: Dakikasi dakikasına çok güzel bi geceydi keyifli bi akşam yemeğinin sonrasında tarihi savaşların yaşandığı kutsal mekan teras kafedeydik.Uzun zaman oldu mt üyelerini bi arada görmeyeli özlemişim herkesi.Bi ara Davut abi ile er-5 keşfine çıktık, unutamıycağım motor anılarından birini daha kazandım,teşekkürker Davut abi. Bu arada sevgili Ahmet ve Ayben abla siz ve sizin gibi güzel insanlar için manisa izmir arasını yoldan saymıyoruz bile biz :rendeer:.Gecenin finali apayrı bi bomba ooze da yanımızda duran arkadaşlar çıkışta artık dayanamadı ve dedi ki
"Çok güzel bi grupsunuz çok güzel eğlendiniz" Hatta yanında ki arkadaşı da motor almayı düşündüğünü belirtti.Oysa keramet motorda değil ki bi bilseler ::friends:
Forrapım yokluğun belli oldu yine de uğraşıcak bi mod. yoktu ortalıkta :mrgreen::okey::Tüm bunların sonrasında evini yine bize açtığı bize abilik babalık yaptığı için sevgili Murat abiye de canı gönülden teşekkürler:rendeer:
Tüm MT İzmire teşekkür ediyorum güzel bi geceydi..
Volkan abi bu arada çok geçmiiş olsun.Umarım bundan sonra daha sık görüşücez.Elimizden gelen bir şey olursa her zaman hazırım diyeceğim fakat izmirli dostlar buna imkan vermeyeceğine eminim.
Bizim kolaları unuttular dimi...... Ben unutmadım ama....![]()
Motorun tamiri-bakımı bittiğinde gerçek sesini duyduktan sonra daha da acaip sesler çıkaracağımdan emin olabilirsin. :mrgreen:abi zx-9 muhabbetin çıkarttığın motor sesleri ve gözlerinde anlatırken ki ışık müthişti :mrgreen::queen::cat:,
Türkçe müzik içerisinde dinlediğim 2-3 kişiden birisidir ve en sevdiğimdir. Kaç para olacak biliyor musun? Bu cuma gününe denk geliyor.özenmeye başlıyorum:salut:
biliyorum yeniyim daha tanışmadık ama 28 eylülde ooze da hayko cepkinin konseri varmış gitmek isteyen olurmu?
Ne yapayım, belki fotoğrafını içeride göstermek amacıyla çekmiştim ama içeri girdiğimde çektiğim fotoğrafı unutmuştum (sağolsun İstanblue)Sevgili dostum MR cool ; ellerine sağlık ,
Benim motoru podyum yapmışsın yaw....:cherry:
(şımardı ninja , resmini görünce sitede ; ilk mankenlik deneyimi malum)
Türkçe müzik içerisinde dinlediğim 2-3 kişiden birisidir ve en sevdiğimdir. Kaç para olacak biliyor musun? Bu cuma gününe denk geliyor.
Kelime:Örtü
neyde oturuyonuz
koltuk,masa,sandalye
hah masada ne olur...(şuur kapanır) ÖRTÜ.Anaaaa haas....Ne dedim ben yaaa
YUUUUHH yasak kelimeyi değil direkt kelimeyi söyledi manyaaak:queen::queen::queen:
23 ytl diye duydum organizasyon sitesinde öle yazıodu valla bende gitmek istiyorum...