..::[İZMİR-MT]..:: 19 Aralık Bayramlaşmak İçin İnciraltı GURME RESTORAN dayız

geçmiş olsun BEGÜM başka bir yerinde bişi yok değilmi :p bak işte toplantılara gelmezsen böyle haberimiz olmaz, merak edip ararız sende bize cevap vermezsin,sen acilen ilk toplantıya gel ÖPELİM GEÇSİN :rendeer:

KAÇAK çok kaçak :mrgreen:hepimizin 5 er tane üyeliği var kalabalık görünelim diye :queen:

bayramda huzurevi ve cocuk esirgeme kurumu ziyareti yapalım demiştik ya.Noldu bir gelişme var mı?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bayramda huzurevi ve cocuk esirgeme kurumu ziyareti yapalım demiştik ya.Noldu bir gelişme var mı?

Bayramda dememiştik...Bayramdan sonraya karar vermiştik.....:cat::cat: Hattaa anlaşmıştık karşıyaka daki kafede...... :cat::cat::cat:

Topicleri takip et....

Haa unutmadan benim sorduğum yağ mobil extra 4t 10-40 yarı sentetik

Bi araştırsana bana.... 4 litreliği.....:cat::cat:

sen şimdi gökalp e yağcımı diyorsun yani :p çok ayıp çok :queen:

Bayramda dememiştik...Bayramdan sonraya karar vermiştik.....:cat::cat: Hattaa anlaşmıştık karşıyaka daki kafede...... :cat::cat::cat:

Topicleri takip et....

Haa unutmadan benim sorduğum yağ mobil extra 4t 10-40 yarı sentetik

Bi araştırsana bana.... 4 litreliği.....:cat::cat:

alper abi sen bu yağı kendi motosikletindemi kullanacaksınnn....???

Son düzenleme:
walla alper abi ilk fırsatta sana ne tavsiye edersin diye soracaktım
isabet oldu aklımdan geçen topiğe döküldü,
davut senin dediğin repsol 15 kaç dı ?

bayramlaşma topiği zaten miyadını doldurdu kilitleneceğği varsa o zamana kadar yağ topiği olmak üzere gibi :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Siz bulursanız banada haber verin.... Mobil yağ nerde hangi benzinlikte satılır daha araştırma falan da yapamadım.....

fazlamı abartılı olur ama geçen hafta aklıma gelmişti, ihtiyacımızı toparlayıp eğer miktar epey fazla olursa bidonla, varille, tankerle, falan toplu yağ alsak saçmamı olur ?
bana o mobil extra 10-40 denk gelirse 7 litre alayımmı alper abi iki motora yeter galiba ?

mobil bizim bp nin ortağı orada buluruz sanıyorum fakat onun yerine halis zeytin yağı kullanabilirsin hem kokusuz hem sağlıklı :)

walla alper abi ilk fırsatta sana ne tavsiye edersin diye soracaktım
isabet oldu aklımdan geçen topiğe döküldü,
davut senin dediğin repsol 15 kaç dı ?

bayramlaşma topiği zaten miyadını doldurdu kilitleneceğği varsa o zamana kadar yağ topiği olmak üzere gibi :)

benim yeni tanıştığım ustam senin motora repsol 15 - 50 koyacağız dedmiştiii...

ama katoloğunda 10 - 40 yazıyor deyince verdiği cevap...

senin motorun kaç km.de...? olduuu 26000 e yaklaşmış motora aşınma

yıpranmadan dolayı falan filan dediii....:silent::silent::silent:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
benim yeni tanıştığım ustam senin motora repsol 15 - 50 koyacağız dedmiştiii...

ama katoloğunda 10 - 40 yazıyor deyince verdiği cevap...

senin motorun kaç km.de...? olduuu 26000 e yaklaşmış motora aşınma

yıpranmadan dolayı falan filan dediii....:silent::silent::silent:

Normali olabilir...Ama er5 lerin marş motorları tam yağlanmassa takılma yapıp kaçırıyorlar...Kronikleşmiş bir arıza....

Benim sorun çözülmüş... Saolsun ustam tarafından ama yağın kalitesinden dolayı vazgeçmememi söyledi....

Benim motor 28 binde.... Yaptığı km y le ne alakası varmış?.....

Haa sıfır motor olsa tam sentetik derim ama.... 15 - 50 saçma olmuş.... Hele ki kış aylarında...... Marş motorunu düşünen yok..Nası çevirsin adam:p:wiinkk::wiinkk:

mobil bizim bp nin ortağı orada buluruz sanıyorum fakat onun yerine halis zeytin yağı kullanabilirsin hem kokusuz hem sağlıklı :)

o zaman çenkis abi sen bize alper abinin dediği yağdan 7-8 lt bul, motor yağı zeytin yağı paritesinden katsayıyı bulalım ona paralel bende sana halis zeytin yağı getirteyim :):cat:?
soora dayuna daya bol bol zeytinyağı :queen:

Normali olabilir...Ama er5 lerin marş motorları tam yağlanmassa takılma yapıp kaçırıyorlar...Kronikleşmiş bir arıza....

Benim sorun çözülmüş... Saolsun ustam tarafından ama yağın kalitesinden dolayı vazgeçmememi söyledi....

Benim motor 28 binde.... Yaptığı km y le ne alakası varmış?.....

Haa sıfır motor olsa tam sentetik derim ama.... 15 - 50 saçma olmuş.... Hele ki kış aylarında...... Marş motorunu düşünen yok..Nası çevirsin adam:p:wiinkk::wiinkk:

yazık demi marş dinamosununda canı var nasıl çevirsin adammmm...:queen::queen::queen:

abi zaten bende o yağdan kaoymayacağımmm....senin kullandığını kullanmak bana yola çıktığımda daha bir güven verirrr...:cat::cat::cat:

peki abi 5000 mi gidiyorsun bu yağ ilee...:silent::silent::silent:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar