..::[İZMİR-MT]..:: 19 Aralık Bayramlaşmak İçin İnciraltı GURME RESTORAN dayız

bu gecelik benden bu kadar yarın akşam gelebilirsem kaynatırız, ben anneme bir sorayım izin verirse oradayım nede olsa ona BAĞLIYIM :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bu gecelik benden bu kadar yarın akşam gelebilirsem kaynatırız, ben anneme bir sorayım izin verirse oradayım nede olsa ona BAĞLIYIM :queen:

Zaten sen ve ben olacağız...İkimiz bayramlaşacağız galiba.......:queen::queen: Baksana okuyan gitmiş..... Kimse kalmamış....:bounce::bounce:

GKN

mutlu bayramlar izmir:)
he zamanki gibi özenerek uzaktan bakıyoruz size:rendeer:

mutlu bayramlar izmir mt uzunca bi aradan sonra tekrar topiklere yazmaya başlıorum galiba :D maalesef bayram münasebetiylen yine istanbuldayım beni tanıyanlar bilir her bayram olduğu gibi yine geldim buraya eğer izmirde olsam gelirdim sizinle bayramlaşmaya ama üzgünüm arkadaşlar :(

yavaş dönen saat istiyoruzz, bu ne ya yine 04 olmuş,
daha uyuyacam , uyanacam, 440 km yol tepecem izmire varacam, akşama ulaşır ve azda olsa enerjim kalmışsa gelmeye çalışacağım,
bunu başaramazsam şimdiden beni mazur görün :rendeer:

arkadaşlar bugün öğleden sonra yola çıkıyorum pazara kadar yokum. nasipse pazar akşamı izmirdeyim. kusuruma bakmayın şimdiden hepinize iyi bayramlar. büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpüyorum.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Şimdiden en içten dileklerimle İzmir MT ailesinin bayramını kutlarım, nice bayramlara. Görüşmek Üzere.
:bestmt:

Bayramın mübarek olsun İzmir:rendeer:Her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa :)

sizin toplaşacağınız saatlerde ben tekirdağ yollarında olacağımm işallah
hepinize ii bayramlarr şimdiden

arkadaşlar bende şimdi evden içeri girdim hemen hazırlanıp motosiklet im ile Ahmetliye gideceğim pazar dönerimmm....91 gidiş 91 dönüş oradada biraz dolaşsammm... 250 km civarı yol yapacağım herkesin kurban bayramını kutlar saygılar diliyorummm....

görüşmek üzeree....:cat::cat::cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Gene herkes bir taraflara dağıldı..... Amma gezme meraklısı adamlarsınız.... Millet İzmire gelmeye can atar bizimkiler kaçacak delik arar....:pr:

şimdi yolla çıkıyorum arkadaşlar beni fazla bekletmeyin bekliyorum sizi bayram şekeride benden .gelmiyenler için şimdiden mübarek kurban bayramınız kutlu olsun ve nice bayramlara saygılar :rendeer:

DERYA ZUZUSU BUNLAR :cat:

Ne demek şimdi yani..Çallı denizimi bulandırmış.... :silent::silent::silent:
Aşkolsun yani.... Laf ettirmem çayağacıma.....:p:p

Ne fedakarlıklarla yakalanmış bir derya zuzusu beee:p

Gene herkes bir taraflara dağıldı..... Amma gezme meraklısı adamlarsınız.... Millet İzmire gelmeye can atar bizimkiler kaçacak delik arar....:pr:

İnternet işini hallettim sonunda :queen: Toplantı olduğunu daha yeni öğrendim ama olsun.Geç olsun güç olmasın öyle değilmi.Birazdan çıkarım bende yola.Bekleyin geliyorum :bounce:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Toplandık bayramlaştık.... Gelemeyenlerin bayramını da burdan kutlayalım.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar