iş kazası abı elimi kestım asansorden dustum asansorun halat koptu... falan fılan
izmir grubu bayramını kutluyorum bu kadar mısınız siz ya![]()
izmir grubu bayramını kutluyorum bu kadar mısınız siz ya![]()
bayramda huzurevi ve cocuk esirgeme kurumu ziyareti yapalım demiştik ya.Noldu bir gelişme var mı?
Bayramda dememiştik...Bayramdan sonraya karar vermiştik.....:cat::cat: Hattaa anlaşmıştık karşıyaka daki kafede...... :cat::cat::cat:
Topicleri takip et....
Haa unutmadan benim sorduğum yağ mobil extra 4t 10-40 yarı sentetik
Bi araştırsana bana.... 4 litreliği.....:cat::cat:
alper abi sen bu yağı kendi motosikletindemi kullanacaksınnn....???
Er-5 lerin marş motorları biraz hassas.... Bu tam er-5 in yağı.... Yağ zamanım biraz geçti..Değiştirmem lazım....:cat::cat:
walla alper abi ilk fırsatta sana ne tavsiye edersin diye soracaktım
isabet oldu aklımdan geçen topiğe döküldü,
davut senin dediğin repsol 15 kaç dı ?
bayramlaşma topiği zaten miyadını doldurdu kilitleneceğği varsa o zamana kadar yağ topiği olmak üzere gibi![]()
benim yeni tanıştığım ustam senin motora repsol 15 - 50 koyacağız dedmiştiii...
ama katoloğunda 10 - 40 yazıyor deyince verdiği cevap...
senin motorun kaç km.de...? olduuu 26000 e yaklaşmış motora aşınma
yıpranmadan dolayı falan filan dediii....:silent::silent::silent:
mobil bizim bp nin ortağı orada buluruz sanıyorum fakat onun yerine halis zeytin yağı kullanabilirsin hem kokusuz hem sağlıklı![]()
Normali olabilir...Ama er5 lerin marş motorları tam yağlanmassa takılma yapıp kaçırıyorlar...Kronikleşmiş bir arıza....
Benim sorun çözülmüş... Saolsun ustam tarafından ama yağın kalitesinden dolayı vazgeçmememi söyledi....
Benim motor 28 binde.... Yaptığı km y le ne alakası varmış?.....
Haa sıfır motor olsa tam sentetik derim ama.... 15 - 50 saçma olmuş.... Hele ki kış aylarında...... Marş motorunu düşünen yok..Nası çevirsin adam:wiinkk::wiinkk: