[İzmir MT] 19/10/2007 Terasta Tabu Toplantisi

Eee 3.7 beygirdi... 10 beygir daha koy.... Nerde geri kalanı?.....:queen::queen::queen:

ya sen 13,7 beygir mobileti hor mu görüyorsun. bir de ben ona balık falan da veriyorum geceleri ballı süt macun da yediriyorum o da 10 beygir farkettirdi oldumu 24 beygir.

zaten gerisi kolay yolda kapışırken anlarsın dikkat et de rüzgarıma kapılma:queen::queen::queen:

alper abi benim KA'yı temelli küçümsedin ya helal olsun 75 bg + aslan sütü katkılı 1000 oktan yakıt kullanıyorum ben onda,
öle seyhan çayı felan kesmiyo benim şeytan çerkenini, arada da çift yaprak sarıyorum anca sakinliyo (bi ara yüzyüze izah ederim durumu :cherry: )

forrap !!!
kardeşim gece uyurken bi tarafın açıkta kalmış olmayasın ::exclaim: ::winkwink (öhö hani garip rüyalar görüyosun ya o bakımdan ) arkadaşlar kesin banlandım hakkınızı helal edin...

Moderatör (forrap)
Öyle oldu sanırım abi..

Banlama olmazda,süt cezası vereceğim sana.Banlasam elime ne geçecek ? Hiç bişey...
Eee olayı lazım olan yöne çekmek lazım.

bak ya adam düzeni kurmuş peynir wallace dan süt lodostan balık rots dan derken ooo gel keyfim gel

öle seyhan çayı felan kesmiyo benim şeytan çerkenini, .

şşşş alooo çaya laf etme bak o KA nın deposuna çay dökerim bilesin kardeşim:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Kanka hayırdır birşeyler mi demek istedin sen ben anlayamadım. Kulaklarım ağır duyuyor diyeceğim ama ekrandan okuyorum sanırım gözlerim çok iyi görmüyor artık.:cat::queen::queen::queen::queen:

kankanın attığı taş dolaylı olarak senin kafanı yarar gibi geldi bana wallace :p

Toplantıya gelemiyeceğim olayına biraz espirik katimm dedimm geldiği noktaya bak yaww.. Herkes farklı bi yönden tutmuş almış götürmüşş.. :silent:
Neyseee yarın toplantı da size iyi eğlenceler.. Her birinize selamlarr, sevgilerr.. :rendeer:

Toplantıya gelemiyeceğim olayına biraz espirik katimm dedimm geldiği noktaya bak yaww.. Herkes farklı bi yönden tutmuş almış götürmüşş.. :silent:
Neyseee yarın toplantı da size iyi eğlenceler.. Her birinize selamlarr, sevgilerr.. :rendeer:

sen zaten bu aralar hiç gelmiyorsun kanka toplantılara. gençler souyor bak I-Ben ablamız nerde diye? Toplantılarda bu sorulara cevap vermekten ben yoruldum bilesin. :queen::queen::queen::queen:

orda olmaya calısıcam buyuk ıhtımallede orda olurum... sımdıden hepınızı kucaklıyorum...

Moderatör (forrap)
Ho hoyytt ne kucaklaması,aman diyim.
Olum Bekir,sen cidden sapıkmısın nesin anlamadım.Neden grubu kucaklıyosun,töbe estağfurullah...

Alp ve Cengiz abi kucaklama işini sevecektir,gerisine bence hiç deneme..

Eveeettt....Eveeettt...Doğru sölüyosun alp_tunay abi..:queen:
forrap seni ne kadar seviyor bir bilsen...:queen::queen:

forrap bizi de sev hadi..mırrr mırrrr mırrr.....:queen::queen::queen::queen::p

topiğe biraz daha limon sıkarsanız ben hepinizi kucaklıyacağım :mrgreen: körfezin serin sularına bırakacağım yarın akşam eksiksiz terasta olun beni uğraştırmayın :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Fireman bekir in seni sevdiği taaa nerelere yayılmış forrapcım... Önce seni kucaklasın daha sonra düşünürüz...Bencillik yapıp çocuğun hevesini kursağında bırakma be.... Ne duygusuz adamsın...:queen:

arkadaslar uzun zamandan berı gelmeyenler var galıba..lutfen musaıt olan herkes gelsın..=)))))

bencede gelsin bazı arkadaşların yüzünü unuttuk valla küçücük bir kaza yaptımı bizi unutuyorlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar