[İzmir MT] 16 Eylül Pazar " Tekerinin Götürdüğü Yere Git" Gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eee, fotoğraf yok mu?..........25

cıdden mıllet fotolar nerde bende merakla beklıyorum gıdemedım barı fotolara bakarak ıc cekıyım

koca gün boşunamı bekledik siteyi kimse kapmasın diye gezi biteli 15 dakika oldumu resim isteriz RESİMLER NEREDE birazda evde oturanları düşünün resim isteriz

valla biz gittik gezdik çimdik geldik foto da çektik amma ben de yok. murat ve tuncer yükler şincik...

bu teker elemanları nereye götürdüki acaba, teker milletine güvenmeyecen ortaya kendi iradenizide koysaydınız biraz, ööle tekerin götürdüğü her yere gidilirmi, halen geri dönmediler galiba, şşşt gözümüz yollarda kaldı,

tekerlek bunları çok yormuş belli oldu bir daha bu gezi işini tekerleklere ( lastiklere) bırakmayalım ( altında bişi aramayın VURURUM ) :p planlı programlı geziler daha iyidir tıpkı toplantıların başlama bitiş saatleri gibi olmalıdır

yetttim yettim bekleyin. geldi fotolar. öncelikle katılan tüm arkadaşlara teşekkürler keyifli bir gündü. kafamıza göre takıldık ve ben çok keyif aldım.

önce kahvaltı için bize özel ayarlanmış masamıza gittik. hatta masamızı da kendimiz götürdük. lükse bakın ta denizin dibine masa attık:mrgreen:

sofraya bak hizaya gel amma da çok almışız gözümüz doymamış

bu tuvalate de çok güldük. Grand tuvalet ne demekse

ee hep deniz hep deniz olmaz arada tavla ve benzeri oyunlarda oynadık

hatta bir ara neredeyse ufak çaplı bir tavla turnuvası oldu. herkes zar atıyordu

mecit kardeşim de çıktı geldi. özlemişiz kardeşimizi ayaklarına sağlık.

Şener bişeyler diyor ama anlaşılmıyor. komik bir deniz sahnesi:mrgreen:

Dün hava çok rüzgarlı olmasına rağmen son resimden de anlayacağınız gibi gittiğimiz yer çok sakindi ve durgundu hatta dalgasızdı. yüreğimiz ve tekerimiz bizi güzel bir yere götürmüş. Dip not olarak şunu da söylemek lazım Kavak Yelleri dizisinin bazı sahnelerinin çekildiği mekandaydık. içimizde hep bir pinhani havası " beni al, hele bi geeel" diye mırıldandık durduk.

Taaaa izmirden zıpkın getirdim özel siparişle. Rots um dalacam dedi bende sevindim akşama balık yiyeceğiz diye ama neyse bunu düşünmek ve bunun için ümitlenmek bile güzeldi.

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Gerçekten çoooook güzel bir gündü...
Foto az çektik ( ee kardeşim biz yaşıyoruz,fotolardan bizene,gelin canlısını görün :p) ben çekmesem çeken yok yav:) Şu sofrayı çekmedik be wallace ım,ona üzülüyorum :p Kalamarlar,sardalyalar her şey vardı :)Bitiremedik tabi kaldı yine,kahvaltıda da aynı şey olmuştu,gözümüz doymuyo :p

Bu arada dikkat ettim ne zamandır hiç yol fotoğrafı çekmiyoruz:silent:Gerçi bu gezide artçı yoktu...Neyse bir dahakine yol fotoları da çekelim:)

Gelen,gelmek isteyip gelemeyen herkese çoook teşekkürler...
Ayağınıza,tekerinize,yüreğinize sağlık.

Ceylinim (nicki ceylinim yanlış anlaşılmasın:) Muratım demek gibi değil yani oradaki im eki :)) sende aramıza hoşgeldin:cat:Tekrar bekliyoruz...

APV41 ime yine teşekkürler,kendisi gelemedi ama motorunu yine benim kullanımıma adadı,sende olmasan ben ne yapıcam Cengüz abim :)...Hakkın ödenmez.

Gerçekten çoooook güzel bir gündü...
Foto az çektik ( ee kardeşim biz yaşıyoruz,fotolardan bizene,gelin canlısını görün :p) ben çekmesem çeken yok yav:) Şu sofrayı çekmedik be wallace ım,ona üzülüyorum :p Kalamarlar,sardalyalar her şey vardı :)Bitiremedik tabi kaldı yine,kahvaltıda da aynı şey olmuştu,gözümüz doymuyo :p

ya valla ben nasılsa fotoları yükleme görevinin zorunlu görevlisi olduğum için çekmekten sıkılıyorum artık:queen::queen::queen:. şaka bir yana ben bu aralar unuttum o işleri kafa hep meşgul bi yerlerde. ama Duyulmaz ve Rots da fotolar çektiler. ayrıca orada rastlaştığımız bir arkadaşımda Profesyonel makina ile bir kaç poz daha çekti. şimdi iş bu resimlere ulaşmakta. ROts, duyulmaz hadi abicim yükleyin şu resimleri.

yol resimlerine gelince abi yolda bizim resmimizi çektiler ya:queen::queen::queen: Tabelanın önünde

uleeennnnnnnn !!!!
hepinizi özlemişim :)
fotolardanda olsa bi görelim hasret giderelim
olm ne bahtsız adamız yaaaa
gerçi mecit'i gönderdik MANİSA-MT'den bizden elçi hepinize ,selam söylemiştim almışsınızdır umarım

rots a bişi demiyecem dilimde tüy bitti (adam belki burda fururum diye zıpkın bile getirtmiş hehe
ilk fırsatta görüşmek hasret gidermek dileği ile dostlar...:)

lodos um, rots için evden zıpkınımı aldım o da tüm malzemeleri getirmiş ama yine aç kaldık. adam deniz kabuğu çıkardı içi de yenmiyormuş napalım biz kabuğu.

valla selamın geldi kardeşim keşke sizde gelebilseydiniz nasip değilmiş arayı çok açmayalım. bir ara msn den konuşalım iftar yemeği yapacağız MT izmir olarak size de uyarsa ona göre gün belirleyelim

dün işlerim dolasıyla geç gelmek zorunda kaldım ama inanın fazlasıyla değdi...o kadar güzel bir doğa ve deniz vardıki anlatamam..yer mekan seçimi yapanlara tebrikler...koca haftanın stresini fazlasıyla attım..

birkaç fotoğrafta benden......

bu geziye katılmayı en cok isteyenlerden biriydim
cuma gecesi(toplantıdan eve döndügümde) hafif bi ateşim vardı pek üstüne düşmedim
ama cumartesi öğleden sonra üstüne düşülmesi gerektigini ateşim 39a cıkınca anladım
ama iş işten geçmişti...
zaman zaman 40ı bulan ve havaleden korkulan ateş en sonunda ateş düşürücü iğneyle 37,5 a indi
sonuç olarak bnm pazar gezisi yalan oldu 2gün evde kafamı bile kaldıramadan yatakta geçti :(:salut:

neyse ki şimdi iileştim
Giden arkadasların Allah içlerine sindirsin
Fotolar harika :cat:

sonuç olarak bnm pazar gezisi yalan oldu 2gün evde kafamı bile kaldıramadan yatakta geçti :(:salut:

neyse ki şimdi iileştim
Giden arkadasların Allah içlerine sindirsin
Fotolar harika :cat:

olum o kadar ateşi çıkan insan ölür be yeme bizi. sen yalan oldun kardeşim:queen:

Son düzenleme:
ölüodum zaten sana cektigim mesajda da ölüom yazıodu hatırlarsan :cyclopsan

bi geçmiş olsun desen ölürdün zaten ... :queen:

Moderatör (forrap)
extreme1925,geçmiş olsun :)...
Gelebilsen iyi olurdu.Başka zamana artık.Hasta adam :p

YA boşverin şımartmayın şu cocuğu sonra tepemize çıkarr. acı patlıcanı kıraa çalmız demiş atalarımız bir bildikleri vardır elbet

bi de utanmadan imzana yazmışsın "ride is a destiny for us!! born to be wild!!" diye. hakkını ver kardeşim imzanın

Son düzenleme:
YA boşverin şımartmayın şu cocuğu sonra tepemize çıkarr. acı patlıcanı kıraa çalmız demiş atalarımız bir bildikleri vardır elbet

Kıragı bana dayanamaz yaww ama acılıktan deil tatlılıktan :p:mrgreen::queen:

Teşekkürler :)
geliriz be tncrim inşallah başka bahara artık :p
daha cok gezimiz,deniz sefamız,içki sofralarımız olacak nsl olsa :wiinkk:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar