Wallace,o konu zaten kesin ve açık bir şekilde konuşulacak.Bu ilk defa olmuyor,işin cılkını çıkartmamak lazım.Detaylardan tabi ki burada bahsetmeyeceğim ama o konuda gerekeni yapacağız birlikte...
Fotolar için teşekkürler...:cat:
sokemon,anlattığın şeyleri bende buluşmada anlattım (Beyazgül dekinde).Aynı konular hakkında bilgilendirmeyi bu başvuru formlarını alırken bende aldım ve gruba anlattım,ama o zaman sanırım sen yoktun.Dün ki buluşmaya da getirdim şu başvuru formlarını ama dün gördüğün gibi biraz erken ve beklenmedik bir dağılma oldu,hal böyle olunca da planlar aksadı.Aslında gelemeyen arkadaşlar için tekrar bilgilendirme yapıp üyelik başvuru formlarını dağıtacaktım,zaten o yüzden o zarfı yanımda getirdim,ama dediğim gibi beklenmedik durumlar söz konusu olunca o da sekteye uğradı.Dün sadece duyulmaz ve bikerboy üye olabildi,çünkü onlar kalmıştı...
Bu formları artık yavaş yavaş teslim etmem gerekiyor,bana tanınan sürenin zaten dışına çıktım.
Sana yakın orası evet,gidip istersen sen oradan üye ol,tekrar görüşemeyebiliriz teslim felan edebilirim.Bu arada doğru hatırlıyosun,TEMA nın toplantıları - eğitimleri,bilgilendirmeleri - çarşamba günleri oluyor,ancak küçük bir salonları var,görüştüğümde bana 3-5 kişi 3-5 kişi gelebileceğimizi ama 30-40 kişi olarak gelirsek salonun yetersiz kalacağını,o kadar yer veremeyeceklerini söylediler.
Formları iade edersem de ( şuan için 15 kişi civarı oldu sanırım) tekil olarak başvuru konusunda ben zaten yönlendirmeyi yapacağım.
Bu işin sallamaya gelmesini istemiyorum...
TEGV var bir de,onunla ilgili bilgiyide yakında ileteceğim herkese...