[İzmir MT]14 Eylül Cuma Tayfa Balıktayız

kıbrıs şehitleri punta cafenin(tansaşın yanında) çaprazında kalan sokak içerisinde karmacoma

Moderatör (forrap)
Wallace dün bir iş yapacaktın sen :)Umarım yapmışsındır...
Sesin soluğun çıkmıyor,tırsıtma beni :p
Buluşmaya saatler kaldı :) Hadi hayırlısı ne diyim :)

Offf offf. Seyredeyim diyorum olmuyo:pr:
Alsancak 1462 sokak ta Tayfa Balık.
Sokağın bir ucu Kıbrıs Şehitleri caddesine,
Diğer ucu Talat Paşa caddesine çıkar.
Sokağın en tanınan binası Fransız Saint Joseph Lisesi.
Daha da bulamazsanız, egzos sesine doğru gelin. :queen:

super bı anlatım olmus egzos sesı bende onu dusunuyodum zaten motoru nerde var bende oraya gırecektyım...

Gelemedim.Alp_ çok ısrar etti gel diye Ankaraya gitmeden bi göreyim falan diye :p Rüzgardan josef yemedi :)

Aaaahh ahhh:pale:
Balık yiyorlar, Motorcular ve Güzel İzmirdeler:pale:
Afiyetler olsun, Allah kabul etsin:cat:

20 Gün sonrada, çinekop-lüfer başlayacak Istanbul' da, o zaman çatlatma pilanım var sizleri:p

Helal size izmir MT, fotolar ve akşam hikayelerini beklemekteyiz:)

Alıcan olsun.... Ben şimdi Ankaraya yola çıkıyom...Dönüşte görücem hesabını....:bounce::bounce::bounce:
Ah bee önceden söyleseydin bizimkiler birşeyler yapacaktı.Ben pek anlamamda.

denizcimuzaffer
Neyse abi fotoları koyarsınız bizde bakar bakar iç geçiririz

ılk msj benden sanırım cok guzel bı geceydı arkadaslar organızasyonu yapanlara sonsuz tesekkurler... ıcerı dısarı gır cık bıraz kufur yedık ama:p:p:p olsun yınede guzeldı gelmeyen cok sey kacırdı dıyorum.. murat abı sıze ıyı eylencelr onlar ıcın gece yenı baslıyoda:D:D

Moderatör (forrap)
Çok güzel bir gece oldu yine her zamanki gibi...
Bol kahkahalı,bol sohbetli.

Eylemlerimiz sürecek,birazdan gezi topici açıyorum.

Fotolar ve yorumlar dahaa sonra gelir arkadaşlar,şimdilik benden bu kadar :)
Katılan,katılmak isteyip katılamayan,güzel yorum yazan herkese teşekkürler...

Alp çıkmıyomusun yola yav :)Çık git artık hadi :p Aman dikkatli git...
Bu arada araba ile gitmen garip geldi söyliyim :p Yok yok,arabayla git tabi,havanın ne yapacağı belli değil(bize işlemez ama işte sen farklısın :p).Şaka maka bildiğini yap,araba ile git,pro ya ve Ankara tayfasına bol bol selamlar...

Ankara'dan saat 18:45 gibi geldim İzmir'e.Bizim "extreme 2156597455" gökalp deriz kısaca aramasa gelmiyordum.Neden???Çünkü bakmadım internete.Memlekette(Ankara Polatlı) biraz internet orucuna girdim:mrgreen::)

2 haftada sadece 1 kere nete girdim.:p şaka değil haa.Acısını çıkartmayı düşünüyorum hehhee...

Elimi de sakatladım mis gibi memlekette,motora binecez diye geldik amma bi hata oldu:silent::queen: geçer ama,biri okuyup üflesin.

iftara yetişemedik,artık bi daha ki sefere.güzel akşamdı yarısında katılsam da:cherry:

yeeppaaaa!!!:cat:

Ha bu arada emir,senin motorunu değiştirdiğini şu dakika itibari ile öğrendim.Abicim hayırlı olsun.Allah tekerine taş deydirtmesin.AMİN deyin

2 boyutlu fotoları beklemeyin, gelin 3 boyutlu karler yakalayın , ben kendimden biliyom çok daha zevkli oluyo, biraz tahrik edeyimde 20-30 dan aşşağı düşmeyen toplantılarımız 50-60 falan civarlarına çıksın :) aman allah nazardan saklasın, bi gün öncesinden açılan topiğe fıstık gibi katılım oldu, uzaktan bakmayın gelin dediklerim sakın yanlış anlamasın beni, herkesin seve seve katıldığını, katılamayanlarında bütün kalbiyle aramızda olmak istediğini biliyorum, kimseye laf atmıyorum walla. yayında, yapımda ve balıkda emeği geçen herkese teşekkürler.
fotolar sanırsam gecikecek içime doğdu,

seninde bir şeyden haberin yok izmir grubunda neler olmuş bir merak eder bakar insan gez gez nereye kadar otur biraz siteyi takip et sokaklarda kurtlar vadisi çekimi yapar gibi adam dövmekle vurmakla olmaz motorculuk sok o bıçağı kınına kılıcıda göm bir yere silahıda yastığın altına sakla bari ramazanda adam vurma katliam yapma

Evet arkadaşlar güzel bir geceydi. katılan herkese teşekkür ederim.

Özellikle belirtmek istediğim bir nokta var. Toplantı gecelerinde gelipte toplantıya katılıp "hadi kalkın gidelim başka yere" muhabbeti yapan arkadaşlara sesleniyorum. Konuşulacak bir sürü konu varken sizin yüzünüzden muhabbet yarım kaldı. Tema işi de pazar gezisi de eksik konuşuldu. Şimdi bir kaç arkadaşımız pazar gezi linkini görmezse ne derler. Biz gittik arkamızdan gezi planı yapmışlar demezler mi? Burada kimse alınmasın lafım gidenlere değil gidelim fikrini ortaya atanadır. İnsanlar emek verip toplantı için mesai harcarlarken birisinin çıkıp hadi kaçalım demesi hiç hoş değil. (Sercanım çirkinçocuğum lafım kesinlikle sana değil sen biliyorsun aman sen üstüne alınma güzelim) Toplantıya ve katılan insanlara saygı gereği buna dikkat edilmesi gerekir.Bu konuyu daha sonra mutlaka gündeme alalım. Detayları yüzyüze konuşuruz.

Gelelim gecenin fotoğraflarına;

sevgilerle

Son düzenleme:
Öğrencilerimden biri temanın sanırım yönetim kurulunda ben ondan biraz bilgi aldım sizlerle paylaşayım

TEMA için ağaç dikelim gibi bir fikri olanlar için TEMA'nın bayındırda ağaç diktiği bir arazi var ve eğer gidip ağaç dikelim desek bile TEMA'nın orman idaresi ile bir anlaşması var imiş onlar dikiyorlar...

İkincisi yapabileceğimiz ne oldugunu sordugumda TEMA nın daha çok eğitime önem verdiği gecen yıl içerisinde yaklaşık 500 eğitim verdiklerini söyledi.Biz de belki kendi aramızda konuşursak böyle bir karar verebiliriz...Bu eğitimler genelde çocukların bilinçlendirilmesi,bilgilendirmesi konusunda...

Bana Tuncer'in aldığı gönüllü kartlarından ulaşmadı toplantılarda herhalde ikimizinde aklına gelmedi bu konuda gönüllü olmaya karar verdim hafta içi sanırım çarşamba gunleri 17-18 arası bizim işyerinin bir arka sokağında toplantılar var günü yanlış hatırlıyo olabilirim...Bu toplantıya katılma konusundada kendia ramızda konuşabliriz...Ben şahsen katılacagım...toplantı için herkese teşekkürler...

Moderatör (forrap)
Wallace,o konu zaten kesin ve açık bir şekilde konuşulacak.Bu ilk defa olmuyor,işin cılkını çıkartmamak lazım.Detaylardan tabi ki burada bahsetmeyeceğim ama o konuda gerekeni yapacağız birlikte...
Fotolar için teşekkürler...:cat:

sokemon,anlattığın şeyleri bende buluşmada anlattım (Beyazgül dekinde).Aynı konular hakkında bilgilendirmeyi bu başvuru formlarını alırken bende aldım ve gruba anlattım,ama o zaman sanırım sen yoktun.Dün ki buluşmaya da getirdim şu başvuru formlarını ama dün gördüğün gibi biraz erken ve beklenmedik bir dağılma oldu,hal böyle olunca da planlar aksadı.Aslında gelemeyen arkadaşlar için tekrar bilgilendirme yapıp üyelik başvuru formlarını dağıtacaktım,zaten o yüzden o zarfı yanımda getirdim,ama dediğim gibi beklenmedik durumlar söz konusu olunca o da sekteye uğradı.Dün sadece duyulmaz ve bikerboy üye olabildi,çünkü onlar kalmıştı...
Bu formları artık yavaş yavaş teslim etmem gerekiyor,bana tanınan sürenin zaten dışına çıktım.
Sana yakın orası evet,gidip istersen sen oradan üye ol,tekrar görüşemeyebiliriz teslim felan edebilirim.Bu arada doğru hatırlıyosun,TEMA nın toplantıları - eğitimleri,bilgilendirmeleri - çarşamba günleri oluyor,ancak küçük bir salonları var,görüştüğümde bana 3-5 kişi 3-5 kişi gelebileceğimizi ama 30-40 kişi olarak gelirsek salonun yetersiz kalacağını,o kadar yer veremeyeceklerini söylediler.
Formları iade edersem de ( şuan için 15 kişi civarı oldu sanırım) tekil olarak başvuru konusunda ben zaten yönlendirmeyi yapacağım.
Bu işin sallamaya gelmesini istemiyorum...

TEGV var bir de,onunla ilgili bilgiyide yakında ileteceğim herkese...

Muhteşem geçmiş.Resimler pek iyi değil ama bu seferlik böyle kabul edelim. :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben erken (19:10-19:58) gelip erken gittim. :) Bulunduğum sürede yakaladığım kareler de şunlar:

motosikletnetzmir200709yj6.jpg

motosikletnetzmir200709gm9.jpg

motosikletnetzmir200709gn7.jpg

motosikletnetzmir200709en9.jpg

motosikletnetzmir200709ez8.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar