Evet mehmet renk körümü:silent: Olay anında kırmızı ışığı ne renk görüyordu :silent: Yoksa olay anında mehmetin bilinci başkasının kaontrolü altındamıydı :silent: Hepsi reklamlardan sonra :queen:
Arkadaşlar "mehmetcalli35" eğitim kampanyası başlatmak istiyorum.
İlk ders benden;
Sevgili mehmet trafik ışıkları genel olarak üçe ayrılır
Kırmızı - sarı - Yeşil
1 .Yeşil ışık : Durmadan geç
2 .Sarı ışık : Geçmeye veya durmaya hazırlan,
3 .Kırmızı ışık : Aksine bir işaret yoksa DUR,DUR,DUR,DUR,DUR,DUR, <<<<<===== Bu kısıma DİKKAT!..
Bunlara iyi çalış ilk toplantıda yazılıya alcam seni kağıt kalem buluruz sen keyfe keder yanlış yaparsın diye silgi getirebilirsin :queen:
aşağıdaki bilgileri ek olarak veriyorum sen yukarıdakileri iyice öğren alttakinler kusur kalsın aman özellikle kırmızı ışığa iyi çalış en çok ordan sorcam.:queen:
4 .Fasılalı sarı ışık : Gece geç vakitlerde görürüz,yavaşla ,
yolu kontrol et ve daha sonra geç anlamındadır,
5 .Fasılalı kırmızı ışık : Mutlaka dur ,yolu kontrol et ve daha sonra geç anlamındadır.[/QUO
kopmamak eldemi ya:queen::queen::queen: :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:çok güzel bir mesaj olmuş eline sağlık tarık abi
genel olarak ne len özel durumlarda özel renkelrmi var
genel olarak üçe ayrılır, bazı özel durumlar dışıda
bi kere orda mehmete özel olarak mavi yanıyomuş
TrTarık;855848' Alıntı:3 tanecik renk ezberlemek zor olmasa gerek ! Herşey sizler için faydalı olabiliyorsak ne mutlu :queen:
mehmet zaten grupta herkes ister istemez senin arkandan gitmek isteyecek kimse önünde durmak istemeyecek...kasmaya gerek yok yani grup otomatikman sıralanır artık, mehmet ve arasındakiler diyee:queen:
Begüm kim ki :cyclopsan[/QUOTbegüm kim ya cıden![]()
Begüm = Biraz balık etli sarışın bi motorcu arkadaşımız :queen:
O kim la?.... Ben neden tanımıyom?... Bu da yeni mi çıktı?...:queen: