DESTUR toparlanın TOPİKTE HANIM VAR :queen:
Harbiden koptum bu sefer ama :queen::queen::queen::queen:
DESTUR toparlanın TOPİKTE HANIM VAR :queen:
hiç smile kullanmamışsın. buradan bakınca mesaj çok ciddi gözüküyor :cherry:
kusura bakma :rendeer:
suspus otururuz biz de, konuşmak şart mı :silent:
şartsa eğer gözlerimiz konuşur,
böylece çaya gerek kalmaz![]()
gyzemli85 adın begümdü demek ama anlamıştık zaten kız olduğunu ::123434::
evet ben cok ciddi biriyimdir,
ya arkadaslar makara yapiyonuzda kim bu arkadas, tanitmismi kendini... belki eski bi uye, kafaya aliyo hepinizi... hem ne o oyle gozlerimiz konusur falan:mrgreen:
yok, begum bayan degil, yani bu kiz eger kızsa begum degil, bizdeki begum de bayan degil...
yaaaa sen de taaa lule burgazdan gizmlinin mesajlarini takip ede ede izmir e geldin ya hos geldin...
Adı begüm o arkadaşın çok güzel ve ılımlı bir bayandır![]()
Biraz gizemli tutmayı sever kendisini :queen:
Resmide vardı biryerlerde ama şimdi bulmak zor geliyo :queen::queen:
Hayır onun adı begüm bu başka begüm![]()
yağmurdandır yağmurdan ısınınca bir yerlerimiz düzelir :queen:bizden vazgeçtim motorlar bile şaşırdıbirinin alarmı kitlendi, birinin çantası uçtu,davutun motor düz gitmeyi unuttu,alperin motorun arkasında kuyruk çıkmış, kendini balık sanıyor :mrgreen:tarığın motor çifte atmaya başlamış,tarığın içi hala acıyormuş,mehmetin motor kendi kendine stopie yapıyormuş beyni sallanmış, benim dayunda su gördümü ayaklarını kaldırmaya başladı :queen:mustafanın durumu fena, alışkanlık yapmış evde bile su dolu leğenin içinde oturuyormuş, cesurun motor evden kaçmış birde not bırakmış, ELVEDA beni daha iyi bakacak birine gidiyorum,kendine enduro al benide bir daha arama diye
ale:bekirin motor ise mahkeme açmış, annesini aramış al beni bu adamdan dayanamayacağım diye :cherry:tunceri merak ediyordum onuda öğrendim, bizden sonra daha yol yapmış eve gelince çamaşır makinesini sıkma programına almış gece içinde yatmış :queen:
tanisma topigi acipta, ben gizemliyim, kiz mi erkek mi oldugumu soylemem, her muhabbeti yaparim izlenimi veren biriyle ben geyik muhabbeti bile yapmam...
biz bize yetiyoz, birbirimizi taniyoz en kral geyigi de makarayi da yapiyoz, cunku az cok birbirmizi taniyoz...
izmir mt yi yaşamadan anlayamazsın, üstelik anlamaya çalışma akıl sağlığına zararlıbak sağlıklı bir insana benziyorsun yazık olmasın sana, aşısınıda bulamadılar daha bu virüsün,hafta sonu tarığın motorda denedik bir doz eksozdan verdik aşıyı bekliyoruz :mrgreen:
Konuyu Toplam 8 üye okuyor. (7 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
alp_tunay+, uglychild, APV41+, chatkut, TrTarık, OzCaN35, vip035
Doz çok gelmiş bak..Hala yazmıyor.......:queen:
eminim şu anda ayaktadır oturursa yazacak:mrgreen:

şişşt bakın bi ; hepinize afiyet olsun bakem :rendeer:
Amma doz vermişsiniz adama..Hala bişe yazmadı..Çokmu geldi doz u aceba?.....
öle bedava olmaz çayağacı tarlan olması lazım bizde çaycı çok bedavaya konuşmazlar:queen:
SAğlıkmı ? virüsmü ahh ahh ben bu mt izmir ailesine dahil olmadan önce ... Abi doz fazla geldi gibi bana mehmet'in eli ağırmış aşıyı başkası enjekte etsin bir dahaki sefer bana :queen:
Boşuna aykta durmuyoruz abi oturunca yaptığımız şeyler malum akıllı mantıklı işler değil bakınız aşağıdaki fotolar :queen:
İlk fotodaki kırmızılı ağbeyimiz hocam olur taktik veriyor golf arabasıyla viraja girerken nasıl yatmam gerektiği hususunda. (aracın ön çamurluğundan yüklenip beni devirmeye çalışması cabası) :queen:
![]()
Islanmanın bu kadar güzel olduğunu bu geziye katılmayan anlayamaz.....
Öfff be ...Söze bak...........:silent::silent:
şşşt bilader hoşgeldin,pazar günü mükemmel bi gündüü yağmura rağmennçok güzel vakit geçirdikkk hepinize çok teşekkür ederimmmmm:wiinkk:
şşşt bilader hoşgeldin,

Arkadaşlar "mehmetcalli35" eğitim kampanyası başlatmak istiyorum.
İlk ders benden;
Sevgili mehmet trafik ışıkları genel olarak üçe ayrılır
Kırmızı - sarı - Yeşil
1 .Yeşil ışık : Durmadan geç
2 .Sarı ışık : Geçmeye veya durmaya hazırlan,
3 .Kırmızı ışık : Aksine bir işaret yoksa DUR,DUR,DUR,DUR,DUR,DUR, <<<<<===== Bu kısıma DİKKAT!..
Bunlara iyi çalış ilk toplantıda yazılıya alcam seni kağıt kalem buluruz sen keyfe keder yanlış yaparsın diye silgi getirebilirsin :queen:
aşağıdaki bilgileri ek olarak veriyorum sen yukarıdakileri iyice öğren alttakinler kusur kalsın aman özellikle kırmızı ışığa iyi çalış en çok ordan sorcam.:queen:
4 .Fasılalı sarı ışık : Gece geç vakitlerde görürüz,yavaşla ,
yolu kontrol et ve daha sonra geç anlamındadır,
5 .Fasılalı kırmızı ışık : Mutlaka dur ,yolu kontrol et ve daha sonra geç anlamındadır.
TrTarık;855692' Alıntı:Arkadaşlar "mehmetcalli35" eğitim kampanyası başlatmak istiyorum.
İlk ders benden;
Sevgili mehmet trafik ışıkları genel olarak üçe ayrılır