[İzmir MT] 04 Kasım Pazar "Şişşt bak bi mangal yapçezz" Gezisi

alper abi sen bna bilader de ama bişartım var bekire begüm demekten vazgeçmiceksenn:)

bu gezide öğrendiğimiz şu oldu; mangala bile giderken,mayo,yedek çamaşır,yağmurluk,sargı bezi,havlu bulundurmak lazımmış :mrgreen:yağmur yağabilir ıslanabilirdik :queen:benim en çok dikkatimi çeken arabalar bizi geçerken neden öyle manalı bakıyorlardı ve akıllarından acaba ne geçiyordu::dalga::::sas::::xtongue:

Haydeeee sitede cinsiyet farklılaşmaları seziyorumm :silent:
noluo yaaa anlayamadım vallaa :cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
alper abi sen bna bilader de ama bişartım var bekire begüm demekten vazgeçmiceksenn:)

Ayıpsın bilader... Biz zaten BEGÜM ü çok sevyoruz... Asla vazgeçmem...:cat::cat:

Cenkis cim ne geçirecekler....Şunlara bak püfür püfür gidiyolar bizde salak gibi arabada sıcak sıcak müzik dinleye dinleye burnumu kaşıya kaşıya gidiyoruz, Tühhhhh..... diyolardır.... Eminim....:queen::queen::queen::queen:

Haydeeee sitede cinsiyet farklılaşmaları seziyorumm :silent:
noluo yaaa anlayamadım vallaa :cherry:

yağmurdandır yağmurdan ısınınca bir yerlerimiz düzelir :queen:bizden vazgeçtim motorlar bile şaşırdı :p birinin alarmı kitlendi, birinin çantası uçtu,davutun motor düz gitmeyi unuttu,alperin motorun arkasında kuyruk çıkmış, kendini balık sanıyor :mrgreen:tarığın motor çifte atmaya başlamış,tarığın içi hala acıyormuş,mehmetin motor kendi kendine stopie yapıyormuş beyni sallanmış, benim dayunda su gördümü ayaklarını kaldırmaya başladı :queen:mustafanın durumu fena, alışkanlık yapmış evde bile su dolu leğenin içinde oturuyormuş, cesurun motor evden kaçmış birde not bırakmış, ELVEDA beni daha iyi bakacak birine gidiyorum,kendine enduro al benide bir daha arama diye:pale:bekirin motor ise mahkeme açmış, annesini aramış al beni bu adamdan dayanamayacağım diye :cherry:tunceri merak ediyordum onuda öğrendim, bizden sonra daha yol yapmış eve gelince çamaşır makinesini sıkma programına almış gece içinde yatmış :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
mustafanın durumu fena, alışkanlık yapmış evde bile su dolu leğenin içinde oturuyormuş,

Lem çenkis buna koptum......:queen::queen:

Kesin içine motor yağıda atıyodur.....:queen::queen:

alp tunay olmasaydi ben de gelirdim bu geziye:salut::salut: gayette eglenceli ve sulu gecmis...

yağmurdandır yağmurdan ısınınca bir yerlerimiz düzelir :queen:bizden vazgeçtim motorlar bile şaşırdı :p birinin alarmı kitlendi, birinin çantası uçtu,davutun motor düz gitmeyi unuttu,alperin motorun arkasında kuyruk çıkmış, kendini balık sanıyor :mrgreen:tarığın motor çifte atmaya başlamış,tarığın içi hala acıyormuş,mehmetin motor kendi kendine stopie yapıyormuş beyni sallanmış, benim dayunda su gördümü ayaklarını kaldırmaya başladı :queen:mustafanın durumu fena, alışkanlık yapmış evde bile su dolu leğenin içinde oturuyormuş, cesurun motor evden kaçmış birde not bırakmış, ELVEDA beni daha iyi bakacak birine gidiyorum,kendine enduro al benide bir daha arama diye:pale:bekirin motor ise mahkeme açmış, annesini aramış al beni bu adamdan dayanamayacağım diye :cherry:tunceri merak ediyordum onuda öğrendim, bizden sonra daha yol yapmış eve gelince çamaşır makinesini sıkma programına almış gece içinde yatmış :queen:

çengis abi valla koptum mesajının her karesine sen bir alemsin yaaaaa......:cat::cat::cat:

Moderatör (forrap)
Cengiz abi :queen::queen: Vallahi bu süperdi..
Eline sağlık :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Olm nevaleleri yola saçtığını da yazsana...... 2 km lik mesafeden nevale topladık gecenin bir körü.....

Çenkisin arka çantası motordan atladıda......:queen::queen:

benim çanta alışkındır asfalta tuncer bilir, arada asfaltın nem oranını ölçmek için iner motordan ( ne çukurdu be kask kafamdan indi oturduğum yerdeydi :mrgreen:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
benim çanta alışkındır asfalta tuncer bilir, arada asfaltın nem oranını ölçmek için iner motordan ( ne çukurdu be kask kafamdan indi oturduğum yerdeydi :mrgreen:)

Ama bayağı yukarıdan indi.... Bir ara gökten meteor düşüyor sandım.....:queen::queen::queen:

Varmıymış bari nem....:queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şişşt bakın bi ; hepinize afiyet olsun bakem :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
konuyu tam bilmiyorum ama güzel bir protesto olmuş :bounce:

arkadaşların tahrikleri gayet açık gyzemli85 buna bir dur demek lazımdı :p

Forumdan Uzaklaştırıldı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar