SEZY biz seni çok sevdik sana bilader diyebilirmiyim :mrgreen:
:queen: :queen: :cherry:
SEZY biz seni çok sevdik sana bilader diyebilirmiyim :mrgreen:
alper abi sen bna bilader de ama bişartım var bekire begüm demekten vazgeçmiceksenn![]()
Haydeeee sitede cinsiyet farklılaşmaları seziyorumm :silent:
noluo yaaa anlayamadım vallaa :cherry:
yağmurdandır yağmurdan ısınınca bir yerlerimiz düzelir :queen:bizden vazgeçtim motorlar bile şaşırdıbirinin alarmı kitlendi, birinin çantası uçtu,davutun motor düz gitmeyi unuttu,alperin motorun arkasında kuyruk çıkmış, kendini balık sanıyor :mrgreen:tarığın motor çifte atmaya başlamış,tarığın içi hala acıyormuş,mehmetin motor kendi kendine stopie yapıyormuş beyni sallanmış, benim dayunda su gördümü ayaklarını kaldırmaya başladı :queen:mustafanın durumu fena, alışkanlık yapmış evde bile su dolu leğenin içinde oturuyormuş, cesurun motor evden kaçmış birde not bırakmış, ELVEDA beni daha iyi bakacak birine gidiyorum,kendine enduro al benide bir daha arama diye
ale:bekirin motor ise mahkeme açmış, annesini aramış al beni bu adamdan dayanamayacağım diye :cherry:tunceri merak ediyordum onuda öğrendim, bizden sonra daha yol yapmış eve gelince çamaşır makinesini sıkma programına almış gece içinde yatmış :queen:
benim çanta alışkındır asfalta tuncer bilir, arada asfaltın nem oranını ölçmek için iner motordan ( ne çukurdu be kask kafamdan indi oturduğum yerdeydi :mrgreen![]()
şişşt bakın bi ; hepinize afiyet olsun bakem :rendeer:
alp tunay olmasaydi ben de gelirdim bu geziye:salut::salut: gayette eglenceli ve sulu gecmis...
gelselerdi kardeşim yol vardıda bizmi yedik :queen: