[İzmir MT] 04 Kasım Pazar "Şişşt bak bi mangal yapçezz" Gezisi

M Ü K çarpmıştır onu şaşırmam, sende ıslandıkça zihnin açılıyor bakıyorum,ileriyi görmeye başladın seneye 32 olacağınıda görürsün sen ama bu sene elindekinle idare et :)

keşke ıslanmak herkese aynı etkiyi yapsa,
mehmette o gün ıslandı ama ileriyi göremiyodu ,
demekki herkesde aynı etkiyi yapmıyo bu yağmur milleti,

dur ben bi gidip elbiselerimle bi duş daha alayım ne kehanetler görecem.

bu cuma için başlığı sen aç o zaman hepimize HAYIRLI OLSUN :rendeer:

Alıntı:
alp_tunay´isimli üyeden Alıntı
Cumaya ayarlıyacaz bişeyler..Bu gece açarız topiği..........

Eeeee topic mopic yok ortada nasıl olcak :cyclopsan

konuyu saptıracam ama 11.nci sayfada terslemeye çalıştığım ,dün de uglychildın terslediği iki gecedir topikde bizi kafaladığını sanan gyzemliyi hiç gözüm tutmuyodu, müneccimmiyim ne, sataştığımıdan bi iki saat sonra siteden atılmış :queen: nedense çok mutluyum,:thumleft:::biggrinn::haapppy:::winkwink::cheeeeer::xblink::

kardes, diyorum iste, muhabbetimize tanimadigimiz insanlari alip hemen kaynasmayalim... in mi dir cin midir, hicbiyerde adi yazmiyor, cinsiyeti belli degil, garip fanteziler icin de yasayip gidiyor...

iyi olmus diyecem ama iki gune kadar yine yeni bi isimle yeni bi baslik acar, konulara ziplar durur...

Moderatör (forrap)
kardes, diyorum iste, muhabbetimize tanimadigimiz insanlari alip hemen kaynasmayalim... in mi dir cin midir, hicbiyerde adi yazmiyor, cinsiyeti belli degil, garip fanteziler icin de yasayip gidiyor...

iyi olmus diyecem ama iki gune kadar yine yeni bi isimle yeni bi baslik acar, konulara ziplar durur...

Siteden atılma sebebi,o nickle giriş yapan kişinin aslında sitemize farklı bir nickle daha üye olması (siyahlimuzin nickli Aytaç isimli bayan).
Forum kurallarında da belirtildiği üzere,farklı nicklerle siteye birden fazla üyelik alınamaz.Alındığı taktirde artniyet sezilirse uyarısız banlanır.
Bunu nasıl ortaya çıkardıysak (sitenin özellikleri arasında vardır aynı kişilerin rapor edilmesi) tekrar nick alıcak olursa yine anlarız merak etme Uglychild ım :wiinkk:
Boşverin siz bu tür konuları,böyle şeyler hep olur,olacaktırda.
Dediğin gibi,en güzeli umursamamak...
Biz gerekeni yaparız zaten.

türkiye seninle gurur duyuyor ( dur sanıyorum, yoksada biz gurur duyuyoruz, yanındayız, fermuar usulu :p )

aradım taradım ama yeni toplantı başlıgını bulamadım,acılmadı sanırım :silent::sunny:

yok benn ümidimii kestimmm sanırım bu hafta alp_tunay abimin deyişiyle toplaşamayacağızzz......:queen::queen::queen::queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Toplaşacaksınız merak etmeyin........:queen::queen:

Geliyo geliyo....

bu topik cuma günü kendini imha edecektir, elinde resim olanlar acele etsin :mrgreen:

video koyacağım deyipte koymayan kaç bardak çay söylüyordu :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar