izmir gezginlerinin özdere gezisi (resimlerle)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar gerçekten hepinize çok teşekkür ederim çok keyif aldığım bir gezi oldu ayrıca sacit'e bir kez daha teşekkür etmek istiyorum bizi evinde ağırladığı için. o gün herşey çok güzeldi ama keşke sucukları acılı almasaydık çok acı olduğunun yerken farkına varmadık fakat akşam lavaboda ben fazlasıyla farkına vardım :mrgreen:

geçmiş olsun akrep. biz çok eğlendik en az didim gezisi kadar diyeyim. inşallah bi daha ki sefere beraber oluruz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
PHAETONW12' Alıntı:
maşallah ,maşallah.çağatayın anlattığı kadar varmış,ben tiredeydim,(solo gezi hesaabı:p )siz kalabalık olduğunuzdan soğuğuda hissetmemişsinizdir,benim mıçım dondu gece tireye giderken,en kısa zamanda görüşmek üzere:bounce:

Mustafa biz hiç üşümedikki, resimlere dikkatli bakarsan sıcakladığımızı bile anlayabilirsin :) açık havada mangal muhabbeti yapmamıza rağmen montlarımızı çıkardık ve çimenlere serilip güneş depoladık :wiinkk:

geziniz çok güzel olmuş...Bundan sonraki gezilerinize gelmek isterım ama motorsikletim yok...:salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
cruisegirl' Alıntı:
geziniz çok güzel olmuş...Bundan sonraki gezilerinize gelmek isterım ama motorsikletim yok...:salut:

sen gel yaya kalmazsın muhakak seni biri alır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Evet şimdiye kadar bizle kimse yaya kalmamış, sen de kalmazsın merak etme :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bakıyorum Erkan ve Sacit çok yardım sever olmuşlar.Benim de Rusyadan arkadaşlar gelecek yardımcı olurmusunuz ha?:p Sizi gidi sizi.Katja bunlar çok fena ona göre çok dikkatli olmak lazım.takipteyiz.Artık James bond'u çağıralım bu böle olmayacak.hehe:queen:

cok guzel bi gezi olmus ozellikle rakı ve sucuk kısmı içim gitti walla asker ocagından

izmirden tablo gibi güneşin batışı fotoları.alıp alıp götürüyor beni geçmişe.Bir sene oldu memleketime deha gidemedim.inşallah bu yıl doya douya gezeceğim.hasretinle kavruluyorum izmirimin.
ŞAİR NE DEMİŞ
İZMİR ÖZLEMİM BENİM
İÇİMDE YANIYORSUN. gezi resimlerinin devamını bekliyoruz.selamlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Merak etmeyin İzmir Gezginleri gezmeye devam ettikçe en güzel resimler de yayınlanmaya devam edecek :)

arkadaşlar gerçekten güzel bi gezi olmuş ellerinize sağlık sucuk rakı falan yemiş kadar olduk valla:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
cindy_kt' Alıntı:
:D:D gercekten cok keyifli görünüoo umarım bi gün bende katılrım....:(
gel katıl bekleriz....

İZMİR tayfası şova devam .Süper olmuş iyi gezmişsiniz resimler süper.3 veya 4 yıla kadar motorsiklet alırım büyük ihtimal size katılıcam inşallah.:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yaw nefis bi gezi yapmısınız helal olsun afiyet olsun. Bu arada arkadasın yazlıgı nerde? cok güsel bi sahil.:)

arkadaşım yazlığın bulunduğu yer başlıkta yazıyo zaten izmir bir sahil.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hava yağmurlu olmadığı sürece bizim gezilerimiz her pazar sürecek, dileyen istedği geziye gelebilir. Resimler ne kadar çok şey ifade etse de gelen anlar bu işin tadını :wiinkk:

vaybe

güzel gezi olmuş.sabır abi geliyoruz hatay croscu cetesi pek yakında aranızda efe askerden dahi yazıyorsunya helal sana.

Forumdan Uzaklaştırıldı
merih' Alıntı:
güzel gezi olmuş.sabır abi geliyoruz hatay croscu cetesi pek yakında aranızda efe askerden dahi yazıyorsunya helal sana.
tanıt bakalım şu çete elemanlarını bende hataydanım buralarda cros çetesi görmedim :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar