izmir gezginlerinin özdere gezisi (resimlerle)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bugünkü Urla gezimiz için İzmir Gezginleri olarak Balçova Kipa'da toplandık. Sacit arkadaşımızın önerisiyle ve oybirliğiyle ani bir karar değişikliği yaptık ve Özdere'ye Sacit'lerin yazlığına mangalda sucuk partisi yapmaya karar verdik. İyiki de böyle yaptık. Güzel ve güneşli havanın da yardımıyla çok güzel bir gün geçirdik. Resimleri yayınlayacağım, bol bol resim çekildik, bakalım beğenecek misiniz :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla ne geziydi ya bide mangalı yakınca güneşin açacağı tuttu serildik çimenler sonrada deniz kenarı gerçekten çok keyifliydi ya resimleri yayınlayın hemen ben hiçbirine bakamadım (birisinin yediği sucukları saymaktan) :mrgreen:

ben de bugün çeşmedeydim motorla değil ama güzeldi. çeşme yolunda da birkaç motorcu grubu gezideydi. bende özendim walla ama burda motorum yok.:pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ya arkadaşlar yorgunluğumdan dolayı gezi resimlerini yarın yayınlayacaktım ama madem hemen istiyorsunuz, biraz daha dişimi sıkıp yollamaya çalışayım şimdi. Çok resim var ya umarım pilim bitmeden bitiririm işi :) GErçekten görülmeye değer şeyler var sanırım..

Forumdan Uzaklaştırıldı
erkan hepsini yayınlama istersen çok çekildik çünkü aralarından seç bazılarını mesela benim olduklarımı yayınla sadece :p

Sucuk resimlerini yarına bırak bari, şimdi akşam akşam başımıza iş almayalım...

başlığı gezi yazıları bölümüne taşıyorum........

one way hani resimlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr hani sucuklar nirde hani motorlarınız:salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
İşte resimler

Sabah Kipa önünde buluştuk. Hava o an soğuk gibiydi, ama içeri alışverişe girince ve sucukları falan görünce ısındık :queen:

Yolda mola verdik. Denize karşı güzel bir koydu. Maşallah zaten her mola yerinde mutlaka bir köpek bize eşlik eder, yada rehberlik yapar :cherry:

Öyle ıssız bir yerde bizi nasıl bulduğu belirsiz sevimli köpeğimiz cananı epey sevdi nedense :cherry:

Ve Lancolet35 (sacit) arkadaşımız altında virago olduğunu unutup enduro var sandı ve deniz kıyısına bir gezintiye indi ama geri dönemedi :queen: (Bu arada köpeğimiz yine iş başında)

Epey bir uğraşma didinme de saciti kum batağından çıkmasına yetmedi, sonunda özkanın öncülüğünde yardım kampanyası başladı ve sacit zor da olsa kurtuldu :) Ardından da bedri aynı tuzağa düştü :cherry:

Güzel bir yolculuktan sonra sacitin yazlığa vardık. Evde koca bir mangal hazır bizi bekliyordu sanki :) Hepimizin karnı çok açtı ve hava da çok iyi olduğundan mangalı ve masayı dışarı çıkarıp sofra hazırlama eylemine başladık.

Etraf mandalin doluymuş meğer, biz de amcadan esinlenip bol bol mandalin kopardık ağaçlardan :)

Bu arada yere serdiğimiz hasır da yorulanlar ve güneşin keyfini çıkaranların epey işine yaradı :)

Sucuklar, etler hazır, artık yeme zamanı, pişenlere epey hızlı bir şekilde saldırdık ama neyseki malzememiz boldu ve bu kadar aç insana rağmen geriye de arttı :)

Herkes doyduktan sonra önce hasırımıza biraz oturup yediklerimizi sindirmeye çalıştık :)

Bazıları ise yediklerini sindirmek için çocuk gibi oyunlar oynuyordu, ama oyuncakları bile 2 tekerlekli yine :cat:

Sonra da sahile inip biraz dolaşmak istedik. GErçekten çok güzel bir manzara, harika bir güneş ve hava bizi bekliyordu. Biz de buun tadını bol bol çıkardık tabi.

Artık güneş batmaya başlamıştı ve biz de yavaş yavaş geri dönmeye hazırlanıyorduk

Kızları iskele keyiflerinden çağırdıktan sonra hazırlandık ve yola koyulduk.

Ve bizim bu güzel gezimizin bitişini simgeler gibiydi güneşin bu güzel batışı..

işte olay bu resimler ve sizler çok güzelsiniz,ama mangaldaki sucuk hepinizden güzel:queen: mis gibide koktu of saat 01:24 acıktığımı hissettim sucuk kaldımı:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Aslında o kadar çok almışızki artan sucuklar oldu fakat özkan kardeşimiz günah olmasın diye onları da sildi süpürdü :)

Ayrıca ülkeyi kar kış götürken bizim açık havada mangal muhabbeti yapıp yerlere uzanarak güneşlenmemiz biraz garip kaçabilir ama nede olsa izmirdeyiz, avantajını yaşayalım biraz :)

Son düzenleme:
Guzel olmus, umarim bende bir gun katilma imkanini bulurum. Devamini beklerim.

kullandiginiz kameranin ozellikleri nedir?

Arkadaşlar,
İyi gezmişsiniz yineee....:cat:
Fotolar mükemmel,anlatım iyi, valla gelmiş kadar oldum.:salut:
Paylaşımlar için teşekkürler:rendeer:

vallah süper geziydi gelen herkese çok teşekkürler:rendeer: bu arada yeni aldığım motorumu gördünüzmü 1 beygir 1 cc:cherry: haliylen 1lt bira içince temiz havada çarptı heralde gece giderken sağ sol gittiğimi sandım ve durdum arkadaşların da yardımıyla eve sağ salim vardım:cherry: :rendeer:

sevgili arkadaşlarım,gezi resimleriniz bir harika..bu soğuk hava da ancak bu kadar sıcak bir gezi yapılır doğrusu..allah içinize sindirsin..hepinize sevgi dolu günler diliyorum,görüşmek üzere...

FZ1

:pr:
Arkadaşlar çok güzel gezmissiniz. İnanın ki kıskandım.

Kendim sizinle olamasam da ruhum sizlerle. Resimlere bakarken sizlerle gezmiş kadar oldum.

Ufak bir sorum var?
Büyük küçük motorlar karışık geziyorsunuz. Bu havalarda zaten uzun süre çok sürat yapılmaz ama güzel havalarda ne yapıyorsunuz. Mesela benim motor Mondial 150 UT kross. 70-80 den fazla yırtsan gitmez. Sizin gibi gruplara katılırsam sizleri de yavaşlatacağımı düşünüyorum.
Ne diyorsunuz. Yoksa genelde düşük hızlarda mı seyrediyorsunuz???
Selamlar, aranıza katılmak dileğiyle!!

:)

valla egelim 1lt birayla iyi gittin bence. harika bir geziydi. açık havada süper bi mangal partisi oldu gelemeyenler çok şey kaybetti bence ama devamı gelir artık. insanın denize giresi geldi valla yaaa yaz gelsin artık yaaa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar