En kısa zamanda yazılıcam o zaman napıp edip
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:07 ----------
Şimdi balçova da bi yerle konuştum, vitesli motor varmış onla eğitim veriyorlarmış. Kurs Ücreti 400 tl dedi ama aklımı karıştırdı.A2 de stajyer ehliyet olmayacak ki zaten felan dedi bayan.bende aklım karışınca başka sürücü kursuna gidiyorum şimdi. Bu arada şuan resmiyette A2 ehliyet harcı vs vs tutarı ne kadar acaba
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:34 ----------
Ben ehliyeti mi dün çıkarttım A2+B bana toplam 1900 Tl'ye mâl oldu.Ancak B'nin ilk sınavından kaldım.Sana tavsiyem eğer sadece A2 için yazılacaksan emin direksiyona yazılman çünkü motosiklette çok güzel ders veriyolar.Yalnız diğer kurslara göre biraz daha pahalı.Ben A2+B alacağım için çok pahalıya geliyodu başka kursa yazıldım.A2'de rezil oldum.Çünkü sadece sınavdan 1 gün önce 20 dakika kadar sürüp öyle girdim sınava ve geçtim.A2 için 250 ye yazıldım.Yada önce eğitim alıp sonra ehliyet sınavına herhangi bi kursta girebilirsin ama izmir de eğitim çok yok yamaha riding academy burda ki eğitimleri durdurdu benim bildiğim go moto var ancak 700 Tl.Mavişehirde murat karayılan var fakat o çok pahalı istersen özelden yazabilirim.İzmir de eğitim sertifikalı tanınmış ünlü kişilerde var ama çok pahalı .
Kardeşimin dediği gibi gittim emin direksiyonla konuştum şimdi, bayada ilgilendiren sağolsunlar. Hiçbir ehliyet ve eğitim olmadığı için en az 5 ders almam gerektiğini söylediler 5 ders 1 saat üzerinden 550 tl kurs ücreti sundular.360 da zaten bildiğimiz üzere kart harcı basımı vs. Ücreti toplamda 910 A mál oluyor fakat nedense ilgilerinden mi desem içim rahat etti güvendim. Birde sağolsunlar öğrenci adamız malum 100-150 peşinat verirsin gerisini sen ne zaman müsait olunca o zaman ödersin dediler. Galiba evrakları tamamlayıp gidip kayıt olucam yarın. Hepinize teşekkürler.