izmir de organizasyon eksikliği var...!!

yaw arkadaşlar ben istanbuldayım da, naçizane bi önerim olsun. açın bi topic. 2-3 kişi olmuşsunuz işte. gezi yerini ve gününü kararlaştırın. topiği açın, şu tarihte şuraya gidiyoruz, kesin gelecek olanlar buraya isim yazsın deyin. iletişim için telefon, mail, msn falan verin. çok zor birşey değil bu. yemekli düşünüyosanız gideceğiniz yerde bi fiyat araştırması yapın. fiyat da budur diyin, siz para toplamayın tabi yiyen ödesin.
bence bir adım bekliyordur herkes...hatta gidin gezi yerini bi görün, resimlerini koyun mekanın. herkesin ilgisini çekecektir bence..

eyi madem bi karar verin de başka bi topic açın o zaman görsün insanlar :cat:
bu topicte geziden bahsedildiği anlaşılmıyo :)

Moderatör (forrap)
egelim, bende bucadanım sen neresindesin???Bu arada beyler ben pazar çalışıyorum pazar günü yaparsanız size iyi eğlenceler demekten başka yapacak hiç bişeyim yok :wiinkk:

Hatay 3 yol daım. msn alın birbirinizin toplanalım organize olalım. Rock dinleip grup sürüşü yaparız, simdilik ben artcı olucam bi süre :headbang:

herşey en başından başlıyor bu kez daha dikkatli olacağız ve daha farklı olacak ilk fırsatta derin kardeşimin dediği gibi KARAGÖL GEZİSİNDEN başlayıp yola devam :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ilahi kanka nereden bulduın çıkardın bunu vayyyy beeeeee ne günlerdi ne çaba sarfettik şimdi bunu bulup canlandırman iyi olmuş yaaaaa belki bir anlam ifade eder düşüncelerde ................

mesaj alınmıştır..... herşey elbette daha güzel olacak aksine müsade etmeyiz bu yola çıkarken hedef koyduk :cat: :rendeer: :bounce:

bu arada hazır eski topik açılmışken kendi mesajlarımada bir el attım flood yapmışım :p

vay be az kalsın yeni başlık sanıyordum taki kendi msj ımı görünceye kadar batucan bile msj atmış dedim kendi kendime uzun bir aradan sonra o günleri çok iyi hatırlıyorum karagöl gezisi yapılmıştı ve 4 kişi gitmişti ben yoktum :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar