İzmir de Alpinestars,Dainese** koruma ekipmanları satan yerler ?

Müsait olduğum bir günde kask dışındaki motor ekipmanlarımı tamamlamak istiyorum. Muğlada istediğim marka/modelleri satan yer olmadığı için İzmir'e gelmeyi planlıyorum. İzmir de Alpinestars , Özellikle de dainese markalarının her ürününü bulabileceğim yerler mevcut mu ? 1.70 ve 60 kg olmam sebebiyle beden sıkıntısı çekme ihtimalim yüksek olduğundan izmir de aradığımı bulabilir miyim ?
Aksi halde aracımla izmir'e gitmek yerine uçakla istanbula gitmeyi düşünüyorum.

Büyük ihtimalle bulursun dostum.İzmir kahramanlarda(fuar merkezinin orası) birçok mağaza mevcut özellikle motovento da fazlasıyla alpinestar mevcut.

izmirde ergür motor var dainese bulabilirsin, motomax izmir şubenin sahibi aynı zamanda kahramanlarda motomaxın hizasında.yolun karşı tarafında da motovento var alpinestarı orda bulabilirsin.

mont olarak dainese'nin modellerini daha çok beğeniyorum. O sebeple dainese'yi denemeden diğerlerine bakmak istemiyorum.

1-Dainese Deri Motosiklet Montu Super Rider Pelle Hörgüçlü Siyah Beyaz Kırmızı
2-Dainese Motosiklet Montu G.Super Speed Tex Siyah Beyaz Kırmızı

Ayrıca bu sözünü ettiğiniz yerler C.tesi yada pazar günleri açık mı ?

Konak kahramanlar bölgesinde bulabilirsiniz.Bir sürü mağaza var fakat pek ilgili değiller.Yer olarak tam olarak basmane garının sağ arka köşesine doğru kalıyor.Fuar alanının orada yani.

Kahramanlar olarak geçen fuarın arka kapısında aradığınızı bulabilirsiniz.

Dainese için Ergür Motor
ALpinestars için Motovento yolun karşısındadır.

C.tesileri 15.00 - 16.00'a kadar açık oluyorlar genelde. Pazarları kapalı olurlar. Uğramadan bir telefon edilirse en doğru bilgiye ulaşılır.

Ekipmanlarınız şimdiden hayırlı olsun :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Git FC motordan yüzde 50 indirim var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar