izmir,ayvalık,ç.kale,gelibolu,şarköy,hoşköy ve uçmakdere gezisi

Abim yolun acık olsunnnnnnnnnn abi ayvalık beldesinee bayılıyorummmmmmm ya sen bıtanesınn vallaha abiimm eger ayvalıgın içine ugrarsannn resımlerını beklıorumm haberın olsunnnnnnnnnnnn resımlerı alacam cun kı
ALLAHIMA Emanetsin Hayırlı Yolculuklar.....:bounce:

Hayırlı yolculuklarr ümmet abi kazasız belasızzz..... takipdeyimmm seni bizi fotosuzz bırakmaa....saygılarrr...

Hayırlı yolculuklar Ümmet abi herzamanki gibi güzel resimlerini ve yorumlarını bekliyoruz.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sarmsaklı ayvalık sahil kıyıları

ayvalık merkez uzaktan görünüşü

ayvalık çanakkale yolu

acıktık yemek zamanı gözleme ayran çok iyi geldi

çanakkale:küçükkuyu assos sahil kıyıları

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Senden özel foto istiycem.....Saros körfezinde dirikköyde Körücü taburunun olduğu yerlerden bir kaç resim......

Geliboludan keşana giderken tam sarosun bittiği yerde sağda kalıyor....

Gelince çaylar benden.....

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Senden özel foto istiycem.....Saros körfezinde dirikköyde Körücü taburunun olduğu yerlerden bir kaç resim......

Geliboludan keşana giderken tam sarosun bittiği yerde sağda kalıyor....

Gelince çaylar benden.....

emrin olur alpercim senin için geçeceğim ordan çeker çekmez atarım resimleri.yalnız çaylar duble olceeek.tamammı:p:queen::bounce:

::::::::::::::::

su anda ümmet abiyle çanakkale lapseki de beraberiz artık ümmet abi buranın fotolarınıda yayınlayacak inşallah :D bu gece buradayız umarım ümmet abiyi gerektiği gibi ağırlayacagız lapsekili arkadaslarla

Abii sanaa helall olsun abim yaaaaaaaaaaaaa vallaha Ayvalık resımlerı ıcın tşk ediyorummm Yolun herzaman acık Olsunnnn Allaaha Emanetsinnnnn.... :bounce:

su anda ümmet abiyle çanakkale lapseki de beraberiz artık ümmet abi buranın fotolarınıda yayınlayacak inşallah :D bu gece buradayız umarım ümmet abiyi gerektiği gibi ağırlayacagız lapsekili arkadaslarla

vay faruk kardeşim sonunda görüşebildiniz ümmet abiyle he...çok sevindim vallaha...iyi ağırlayasın ümmet abimi bizim için değerlidir o...:)

ümmet abi farukda çok değerli bi arkadaşımızdır bu arada...seni elinden geldiğinde iyi misafir edeceğine eminim...:wiinkk: hatta keyfi yerinde olursa gitarıda eline alırsa güzel tıngırdatır kendisi...:) neyse kendinize iyi bakın dostlar...allaha emanet olun...:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mt den SizofrenMacaPapazi (faruk) lapsekideki misafirperverliğinden dolayı yaptığı herşey için kendisine çok teşekkürler sana kolay gelsin faruk kardeş.

lapsekiden feribotla geliboluya geçtim.

ve alp_tunaya adresde teslim fotolar saroz körfez görüntüleri

hadi hadi yine iiisin alp_tunay abi saroz körfezii aykk,ların altındaaa ümmet abmm sayesindeee. ümmet abi bişii soracağımm seninn motorr kaç km.de şuan ve hiçç komple motor yaptırdınmı benim acizane merakımmm sana hayırlı yolculuklarrr...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
emrin olur alpercim senin için geçeceğim ordan çeker çekmez atarım resimleri.yalnız çaylar duble olceeek.tamammı:p:queen::bounce:

18 ayım oralarda geçti be..... Dönmek istemeyen tek asker benimdir heralde....:p:p:p

Çaylar hazır......Martı da bekliyoz.....:cat::cat:

ÜÜmmet abiii resımlerrrrrrrrr süperrrrrrrrrrrrr Allah yolunu acık etsın cok güzellll resimlerrrrrrrr.. .. . :cat:

:::::::::::::::::

vay faruk kardeşim sonunda görüşebildiniz ümmet abiyle he...çok sevindim vallaha...iyi ağırlayasın ümmet abimi bizim için değerlidir o...:)

ümmet abi farukda çok değerli bi arkadaşımızdır bu arada...seni elinden geldiğinde iyi misafir edeceğine eminim...:wiinkk: hatta keyfi yerinde olursa gitarıda eline alırsa güzel tıngırdatır kendisi...:) neyse kendinize iyi bakın dostlar...allaha emanet olun...:rendeer:

sagolasın ıltıfatların ıcın :D valla dostum bulundugumuz yerın ımkanları cevresınde elımızden geldıgınce agırlamaya calıstık umarım ummet abı memnun kalmıstır

ummet abi asıl ben tesekkur ederım ıyı agırlayabıldıkse senı bu bıze yeter yolun duserse gene beklerım

Son düzenleme:
hadi yolun açık olsu abi. resimlerine baktıkça bizde gezmiş kadar oluyoruz.

işte benim Sivrisineği bOl memleketim Saroz.:)... duygulandım şimdi:salut:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

gece gögçeadada hatlar yoğun olduğundan geri kalanları yarın yüklicem şimdilik bukadar uykm geldi.

Son düzenleme:
Ümmet ağabey,senden ricam:şöyle bir Trakya Istranca turu tertiplemen.İstanbul ile bizim buradaki arkadaşlar kaynaşalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar