izmir,ayvalık,ç.kale,gelibolu,şarköy,hoşköy ve uçmakdere gezisi

Abi harikasın yaaa
bizi de gaza getiriosun bak işi ve okulu bırakıp peşine takılcam bu gidişle :)
kazasız belasız ii yolculuklar diliyorum...

mt den SizofrenMacaPapazi (faruk) lapsekideki misafirperverliğinden dolayı yaptığı herşey için kendisine çok teşekkürler sana kolay gelsin faruk kardeş.

vay abi sonunda görüşebildiniz he...sevindim vallaha...fotolarda güzel çıkmış...paylaşım için teşekkürler...kendine yollarda dikkat et ümmet abim...:cat:

AAbii fotoların mükemmmel Sana yol veren dağlarınn seni ağırlayanlar a herkese tşk ederım ümmet abii herzamann yanındayızzzzzzzzz Allaha emanetsin...

Hocam gene yollardasın,resimler şahane,allah kazasız belasız yolculuk nasip etsin,
sayende Türkiyemi tanıyoruz sağolasın.:rendeer:

Ümmet abi yeter ama.. Kıskançlıktan bakamıyorum artık fotoğraflara.. Evde oturup sıkıntıdan kaşındığın anların fotolarını falan koy, ne biliyim can sıkıntısından patlayan adam pozları falan ver.. Yoksa ben yaşantımdan nefret etmeye başlıyacağım.. :pale:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
dlm

Ümmet abi yeter ama.. Kıskançlıktan bakamıyorum artık fotoğraflara.. Evde oturup sıkıntıdan kaşındığın anların fotolarını falan koy, ne biliyim can sıkıntısından patlayan adam pozları falan ver.. Yoksa ben yaşantımdan nefret etmeye başlıyacağım.. :pale:

sakin ol daha bişey yok.yakında bombaları gör,yeni başladım daha ümitçim.

Abi fallaaaaha Yolların yenı fatihi ÜMMET Diyorum baska bişey demıyorum bızde burda Kış nasıl gececek işe nasıl gıdecez akşam olsada yatsak dıoruz Ruyalarımızda Motor gorup anca onla hevesımızı gıdermeye calısıoruz bıde gercek hayatta da Motosiklet.net adresine geliip Hevesımızı iştağımızı kabartırıyoruzz Sen Maşşalah ortam ıyı hersey super Resımlerr mukemmel resımlerı gordukce zaten bı hoş oluyorum
Neyse cenem acıldı yene ABİ ALLAHA Emanetsinn Fotolar tek anlamıyla süper.
:cat:

cok güzel gezi olmus ümmet abi bizede uğradın allah seni korusun

bizim için nerelerden uçmak dereye geldin tekerine sağlık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar