izmir,ayvalık,ç.kale,gelibolu,şarköy,hoşköy ve uçmakdere gezisi

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
izmir,ayvalık,ç.kale,gelibolu,şarköy,hoşköy ve uçmakdere gezisi 28.08.2007 salı günü itibarı ile başladı .1-2 eylül tarihlerinde uçmakderede kamptayım.

ümmet abi hayırlı yolculuklarr
oralara kadar gitmişkenn
bozcaada, gökçeada,assosun da bi harını sor bari

Ümmet Bey, günümüz seyyahı, motor aşığı, hatta affına sığınarak kendi deyimi ile ''türkiyeyi motorla gezen deli'', yolun açık olsun, fotoğraflarını bekliyoruz.
Kazasız belasız sürüşler dilerim, gönlümüz seninle gidiyor:rendeer:

kazasız belasız bi gezi olur inş. darısı bizim başımıza artık. şu sezon bi kapansında gerisi kolay :wiinkk:

Selam Ümmet Abi..
İmzanda söylediğin gibi geç olucak ama bende gidicem bigün ülkemin o güzel köşelerine.. Tadını çıkar ne diyelim.. Yolun açık olsun..

Not: Bayi toplantısına benide götürüyosun dimi :wiinkk:

abi sen yurtdışınada çıkarsın senden korkulur pasaport varmıydı * :) hayırlı yolculuk gelibolunda sonra Keşan - Erikli Sahiline gitmeyi unutmu Bodrum'u aratmayacak güzelliktedir...

abi hayırlı ,uğurlu ,kazasız,belasız,keyifli sürüşler diliyorum...tabiiki bolca resim kareleri bekliyoruz..tekerlerin düz bassın , yolun açık olsun ...selametle, ALLAH'a emanet ol..

Hayırlı ve kazasız belasız yolculuklar dilerim. Gezi boyunca çekeceğiniz fotoğrafları da bekliyoruz. Selamlar.

ümmet bey ilk defa resimsiz topic açmışsın..oldumu şimdi:)bizoresimlerle seninle gezmiş gibi oluyoruz..resimleri bekleriz..hayırlı yolculuklar

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
syht

ümmet bey ilk defa resimsiz topic açmışsın..oldumu şimdi:)bizoresimlerle seninle gezmiş gibi oluyoruz..resimleri bekleriz..hayırlı yolculuklar

evet bana yakışmadı resimler yarın başlar motoru servisten yeni alcam yola çıkmadım aksilik oldu topiği erken açtım.özür dilerim

Motoru toplayıp çıktınmı yola?..........

bugün bitiyor birazdan yola çıkıyorum alper selam.

Hayırlı ve kazasız belasız yolculuklar dilerim. Gezi boyunca çekeceğiniz fotoğrafları da bekliyoruz. Selamlar.

bekleyin yakında geliyor resimler

abi sen yurtdışınada çıkarsın senden korkulur pasaport varmıydı * :) hayırlı yolculuk gelibolunda sonra Keşan - Erikli Sahiline gitmeyi unutmu Bodrum'u aratmayacak güzelliktedir...

evet tutku pasaportum var.erikli sahilini iyi bilirim bu gezimdede uğramaya çalışcam oraya.

Selam Ümmet Abi..
İmzanda söylediğin gibi geç olucak ama bende gidicem bigün ülkemin o güzel köşelerine.. Tadını çıkar ne diyelim.. Yolun açık olsun..

Not: Bayi toplantısına benide götürüyosun dimi :wiinkk:

götürürüm tabi ümit şeref verirsin.

ümmet abi hayırlı yolculuklarr
oralara kadar gitmişkenn
bozcaada, gökçeada,assosun da bi harını sor bari

özlem çok istiyorum bende oraları inş zamanım olur giderim.

Son düzenleme:
Ümmet abicim önce sana üzüntülerimi bildirmek isterim. Bundan bir süre önce sanırım bir gezinden dönerken Manisa/Ahmetli ye uğrayıp oradaki bir internet kafeden nete girmişsin. O internet kafe benimdi ve ben sen gittikten 5 dakika sonra gelmişim. Çocuklar senin motoru ve seni tarif ettiklerinde gelenin sen olduğunu anlayınca seni göremediğime ve misafir edemediğime ne kadar üzüldüm anlatamam. Sen o kadar yerin içinde tesadüfen benim mekanıma gel bende seni göremeyeyim. İnan çok üzüldüm. Ama buralardan geçerken mutlaka bekliyorum abicim. Bahsettiğim kafeyi umarım hatırlamışsındır. Yeni gezinin kazasız belasız geçmesi dileğiyle hayırlı yolculuklar.

Ümmet abiciğimm Hayırlı yolculuklar msnde konustuk senle ama OLSUN Kalbimiz senınle Hayırlı yolculuklar Allah Yolunu daim etsin Fotolar beklıyoruzzzzz haaa
:bounce:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
izmir çandarlı dikili arası sahil kıyıları

balıkesir: sarımsaklı ayvalık arası sahil kıyıları

YOlun açık olsun abicim. Allah kazasız belasız tamamlamanı nasip etsin .. :rendeer::rendeer:

Sevgili Ümmet ağabeyim, yolun, şansın ve farın açık olsun... Yine bir dizi güzelliklerin yansımasıyla bizlere geri döneceğinden eminim... Sevgiyle kal, Allah yardımcın olsun, güle güle git ve gel! Saygılar...

Yolun açık olsun Ümmet abi bizim oralardan geçerken selam bırakırsın. Hoşköy ile Uçmakdere arasındaki Gaziköy'e biz 3 -4 senedir uğrayamıyoruz. Her ne kadar burnumuzun dibide olsa. Sağlıcakla...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar