İZMİR 29 EKİM CUMARTESİ AKŞAMI İFTAR YEMEĞİNDE TOPLANIYORUZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SN arkadaşlar aranızda malum sebeb ten dolayı bulunamadım , fakat kalb imimn bir kısmı sizinle idi . Oruç tutan bütün arkadaşlarımın oruçlarının kabulununü Allah tan niyaz ediyor.Diğer katılımcı arkadaşlarıma afiyet olsun diyorum.Ayrıca bu gün Ramazan bayramının müjdecisi Kadir gecesidir,hepinizi tebrik ediyor ve resimlerinizi bekliyorum.

iftar yemeğimiz çok ses getirecek restoran kapatacak kadar büyük ve köklü bir grup olduk katılan ve bize gönlüyle eşlik eden tüm motor sever dostlara ve basın mensubu arkadaşlara GEZGİN İZMİR TAYFASI olarak teşekkür ederiz eylemlerimiz artarak devam edecek

öncelikle tüm izmirlilere selam ben devamlı sizlerin burada açtığı forumlarını veb yazışmalarınızı keyifle okumaktayım ve sizin gezilerinizden birine yada toplantılarınızdan birine katılmak isterim kalbimin sizinle olması bir yana artık bedenende olmayı ki kabul ederseniz isterim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kapımız açık herkese ....... bekleriz :wiinkk:

bizim gönlümüz herkeze açık GEL NE OLURSAN GEL tanışalım gezelim eğlenelim dünya kimseye kalmaz (izmirin neresindensin )

zorbaaa senide aramızda görmekten zevk duyarız bundan sonra aramızda işallah senide görürüz. :rendeer: :king:

Selam Millet:
Kenan nerede Ayvalık fotograflarıııııııııı?????? :cyclopsani:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yine bir iftar yemeği yaparız diyecem ama ramazan bitiyor, iftar bahane aslında, amaç birarada olmak. Eylemlerimiz daha sürecek :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya hani fotolar

Arkadaşlar Almanya Seyahatim umulduğundan daha uzun sürdüğü için ne yazıkki aranızda olamadım. Bir daha ki sefere inşallah. :pr: :salut:

egelim' Alıntı:
zorbaaa senide aramızda görmekten zevk duyarız bundan sonra aramızda işallah senide görürüz. :rendeer: :king:

egelim senin tam karşında oturuyorum yani göztepede haberdar olur olmaz ve müsait olduğumda sizlerleyim

zorbaa buca nere göztepe nere ya tam karşındayım demişsin her cumartesi zaten toplanıyoruz gelebilirsin. :rendeer:

arkadaslar güzel dostluklar ve arkadasliklar icin ii adimlar atiyosunuz.bunu bizde antalya grubu olarak sikça yapiyoruz.izmirlileri destekliyoruz.umariz ilerleyen dönemlerde karsilikli bulusmalar ve sohbetler icin kavullasiriz.

egelim' Alıntı:
zorbaa buca nere göztepe nere ya tam karşındayım demişsin her cumartesi zaten toplanıyoruz gelebilirsin. :rendeer:
bir yazışmanda mavişehir bostanlı falan bahsetmissiniz ondan karşıyaka zannettim yada karıştırdım buluşmanızdan haberim olur olmaz sizinleyim inşallah şimdilik forum diyolaglarında görüşürüz.

arkadaşlar şebnem arkadaşımız fotoğrafları 29 ekim istanbul buluşması sayfasına eklemiş sanırım yanlışlıkla yaptı topik başlıklarını karıştırdı neyse resimleri oradan görebilirsiniz :sunny:

ARKADAŞLAR HEPİNİZDEN ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM, TOPİKLERİ KARIŞTIRMIŞIM, İŞTE BİZİM İFTAR YEMEĞİ FOTOLARI BURADADIR :)

29 Ekim cumartesi günü İzmir Gezgin Tayfası (motosiklet.net+gezginmotorcu birleşimi) EgeKnn'nin babasının yeri olan Alsancak'ta Palmiye Cafe'de iftar yemeğimiz vardı. İşte fotolar ;

Buluşma noktamız saat 18:00'de Atatürk Lisesi önündeydi

Doğu Bey, egeknn, ben ve canan

Canan ve yeni üyemiz sevinç. kendisi polistir aman dikkatt :p

egeknn nin deer 152 sine bakan da sevinç'in polis eşi sinan, aman ona da dikkat ceza kesmesin :p

canan ve ben

İşte Palmiye Cafe'ye geldik ;

Pankartı açtık hemen, pankartı Gezgin izmir Tayfası olarak değiştireceğiz :)

iFTARI AÇTIK

Soldan sağa : Cengiz abinin eşi Nalan abla, lancelot35+katjanın oğulları atakan ve katja

atakan

Bedri, mikrop ve yolgezen (yemeklerimiz mikropluydu :twisted: )

URL=http://imageshack.us]
pic00343qb.jpg
[/URL]

EgeKnn ve Cengiz abi (APV41) Cengiz abi ortalığı kırıp geçirirken :D

Lancelot35 ve EgeKnn sohbeti koyultmuşlar :)

EgeKnn bir ara kafamda ceviz kırmaya çalıştı, yaw herkes benle uğraşıyoo yaaa :p :p :p Bende onu babasına, Kemal amcaya şikayet ettim :pl: :pl: :pl:

EgeKnn'nin yakışıklı babası Kemal amca. Kemal amcamın yemekleri harikaydı. Kendisine çok teşekkür ederiz herşey için, sağolasın Kemal amcam :) :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Palmiye Cafe'den sonra dedik ki nargile içelim, Alsancak'ta Ömerağa Cafe'ye gittik

Soldan sağa: Sinan ve eşi Sevinç (yeni polis üyelerimiz), Cengiz abimizin eşi Nalan abla, EgeKnn, Ben, Cengiz abim, Doğu Bey ve eşi Canan. Cengiz abimiz yazık sıkışıp kalmış direk arasında :)

Egeknn, ben ve yolgezen

APV41 Cengiz abimiz :)

Soldan sağa: egeknn, ben, mikrop suat, arkadaşı, erkan ve cengiz abi

mikrop suat ve arkadaşı

sevinç, nalan abla ve yolgezen

VE EN SONUNDA MİKROP ARAMIZDAN AYRILABİLDİ, GÜLE GÜLE SUAT, SENİ ARAMIZDA TEKRAR GÖREBİLMEK UMUDUYLA :) :rendeer: :)

:p mersi canım :cherry:

resimler cok güzel Şebneme teşekkür ederiz. bir yanlış düzeltmek isterim eşimin adı "sevinç" degil "Nafiye" :cat: dir bu düzeltmeyi yaptıktan sonra bir kere daha unutulmaz geceyi hazırlayan egeknn ve ggezginci izmir tayfasına teşekkürler... :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar