İZMİR 29 EKİM CUMARTESİ AKŞAMI İFTAR YEMEĞİNDE TOPLANIYORUZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet sevgili dostlar her hafta cumartesi akşamı saat 20.00 da atatürk lisesi önünde buluşup toplanıp kordonda üsküdar çaycısına giderek yaptığımız toplantılarda gözlemlenen X olayını biliyosunuz 40 çay içip 50 çay parası ödüyoruz :sunny: neyse zaten yer ve hizmet te kimsenin hoşuna gitmemeye başladı yarın akşam yeni bir toplantı yeri kararlaştıracağız sizlere bir iki alternatif sunacağım yarın araştıracağım bu işi gelelim 29 ekim akşamına hem oruç tutan arkadaşlar hem de yemekli sohbetli hoş bir toplantı düşünüldüğünden bu tarihte hep beraber iftarda buluşalım diyoruz oruç tutan arkadaşlarla beraber yemek yer iftar yaparız yemekten sonra çay kahve ve bol geyiğe devam :cherry: iftar için yer......... PALMİYE CAFE yeni asır binası yanından sevgi yoluna girilen sokakta menü ve fiyat hakkında ayrıntılı bilgiyi bu hafta sonu toplantıda sunacağım ama şimdiden söyliyeyim yemekler lezzetli ve kaliteli fiyat son derece uygun :cat:

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
+****************************************+

Tamam "EgeKnn" benim için uygun tabi fiyatta uygunsa aşırıya kaçmazsa ben ve artçım geliriz. Hem güsell bi yemek ve muhhabet olur. :cat:
Ama ben Cumhuriyet Bayramı için motorlarla gündüz dolaşmayı istiyorum tabiki sizede uygun olursa. :rendeer:

Moderatör (forrap)
İnşaLLah olurum aranızda ama şimdiden bişey diyemiycem...Tek diyeceğim şey aranızda olursam bencede o çay bahçesine gitmeyelim...Yemekli davullu zurnalı bişiler yapalım daha iyi :sunny: :)

baba sen dolaş gündüz için söz veremem ben şahsen malum çalışıyoruz ama akşam iftarda beraberiz :cat: fiyat işini kafaya takmayın hakikaten uygun duyunca şaşıracaksınız :sunny: :queen:

toplantıya aile olarak gelene hoş geldin çayı iftar yemeğine aile olarak gelene hayır duası bekar arkadaşlara sevgi ve dostluk ikram edeceğiz hadi izmiri az birşey daha sarsalım YERLEŞSİN

İiii peki bende dolaşmıom işte :salut: "EgeKnn" o gün sana iii çalışmalar diliyorum :rendeer:

arkadaşlar bu cumartesi saat herzamanki gibi 20.00 da herzamanki yerimizde atatürk lisesi önünde toplanacağız üsküdar çaycısı dışında 2 seçenek daha var kordonda pasaport iskele sırasında lise önünde toplandığımızda ayak üstü konuşup bir karar veririz iki yerde birbirine yakın ikisinede bakar hangisinde rahat edeceksek oraya otururuz hava güzel diyosunuz eeeee güzel hava kaçmaz yapıcaz artık bişeyler....

ben malesef 29 ekim günü tire'de olacağım,eğer gitmezsem gelirim,veya siz tire'ye gelin :thumleft: :flower:

valla olabilir kanka tire nin kebabı meşhurdur :cherry:

************UYARIDIR..!!******************************
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.

PEŞPEŞE (FLOOD) MESAJ atarsanız UYARILMADAN içeriği ne olursa olsun biri hariç diğer mesajlarınız silinecektir..!!
Sonradan yazmanız gereken yazı olursa DÜZENLE butonunu kullanıp postunuza ekleme yapınız..!!..

+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
***************X******************X*********

yaf bende varım beni unutmayın ben ve artçım yemeğe gelicez haberiniz olsun :p

PHAETONW12' Alıntı:
ben malesef 29 ekim günü tire'de olacağım,eğer gitmezsem gelirim,veya siz tire'ye gelin :thumleft: :flower:

ben PHAETONW12 nin artçısı olduğum için ona bağlı olarak Tire'ye gitmeyeceğim tabii :p Şaka bir yana PHAETONW12 Tire'ye gitmezse onunla beraber gelirim, giderse de gelmek istiyorum, sizlerin hoş sohbetinden mahrum kalmak istemem. İnşallah buluşmak ve görüşmek üzere.

şebnem dert etme yaw ben bostanlıdan geçecek olursam alırım seni ebru gıdada çalışıyo seni bırakıp onu almaya gidebilirim dönüşte de 3 kişi biner aleme reklam oluruz :p

arkadaşlar iftar yemeğinde sizlerle olmayı çok isterim işallah bir aksilik olmazsa ben kesin geleceğim ve bu arada egeknn abi sen niye bir turizm şirketinde gezi koordinatörü olmuyorsun vallah çok iyi fikirler üretiyorsun sen :cherry: :rendeer:

:p sizler için varım sevgili dostlarım :cat:

yine parçaladın ortalığı egeknn vatan sağolsun herşey vatan için :flower: :rendeer:

:bounce:

EgeKnn' Alıntı:
şebnem dert etme yaw ben bostanlıdan geçecek olursam alırım seni ebru gıdada çalışıyo seni bırakıp onu almaya gidebilirim dönüşte de 3 kişi biner aleme reklam oluruz :p

benim için uygundur EgeKnn, dönüş için de birşeyler ayarlarız artık da motora 3 kişi binersek Ebru ile benim çenemizden bayılırsın sen tabi Ebru şişko motora nasıl sığar bilemem :p

arkadaslar tire dediniz tireli olan misafirimdir buruya gelmenizde buradaki arkadasların sizinle tanışması süper olur hme gezmiş görmüş olursunuz biliyosunuz kebab we daha mesur olan daha bir cok seyi war ben tireliyi m ok

Forumdan Uzaklaştırıldı
29 ekşme var daha biz bu c.tesi ve pazar gezisini ayarlayalım arkadaşlar. Bu pazar hava süper olacakmış, ve birlikte motogp yi izlemek de harika olur. İlk aklımıza gelen inciraltı oldu. Ne dersiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar